• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merak etme canım benim arkadaşım bana senin haberin olana kadar bebeği Allah korur demişti yaaa tabii her zaman korur da ama bu çok ayrıcalıklı bir durum hem anne hem bebek için o yüzden çok kafana takma

ayy sağol canım içime su serptin şimdi daha iyiyimmm :16::16::16: kızlar birde yerleşme kanaması kesin oluyormu her hamilelikte bende olmadı gerçi erkende olabilir sanırım batımdan 1 gün geçti sonuçta

öncelikle herkese günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir.kızlarrrrrr yaaa sabah test yaptım pozitif çıktı:)) gittim hemen kan verdim geldim sonucu öğlen alcam ama sanırım hamileyimmmmm :)))) mutluluğumu hemen sizle paylaşmak istedim:))))
:52::52::52::52::52::52::52: mübarek günde güzel haberler geliyooooo :52::52::52::52:
rabbim Analı babalı büyütsün biran önce kavuştursun canııımm. :16::16::16::16:
kan testini de paylaş bizleee :52::52::52::52:

öncelikle herkese günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir.kızlarrrrrr yaaa sabah test yaptım pozitif çıktı:)) gittim hemen kan verdim geldim sonucu öğlen alcam ama sanırım hamileyimmmmm :)))) mutluluğumu hemen sizle paylaşmak istedim:))))

günaydın canım hadi bakalım ya inşallahhhhh:52::52::52::52::52::52:

canım tebrik ederim pozitif çıktıysa artık kutlamalar halaylar başlasın

Cannıım aramıza hoş geldin ve güzel bir haberle geldin... Allah kucağına almayıda nasipm eder inşallah ve darısı başımızaaa :16::16::16:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:heeyyy teyyy teyyy tebriklerr canımmmm:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

ayy sağol canım içime su serptin şimdi daha iyiyimmm :16::16::16: kızlar birde yerleşme kanaması kesin oluyormu her hamilelikte bende olmadı gerçi erkende olabilir sanırım batımdan 1 gün geçti sonuçta

yok canım ben de olmadı zaten herkeste olacak diye bişey yok yerleşme kanaması bebek rahim içine yerleşirken kılcal damarlara denk gelirse olur yani seninki sana zarar vermek istemedi

canım hayırlı uğurlu olsun:)) tanışmadık seninle kaç aydır deniyordun?

kendi rengine boyatın kalsın işte çok mu beyazınız var.ben tutmaz ilk aydan dedim saçımı kendi rengine döndürmedim sarı saç diplerden de kahve kendi rengim geldi ama ellemiyorum...bitkisel mitkisel çok mecbur kalırsanız ve 1 kereye mahsus boyatın en fazla.ki saç boyatmanın da benim durumum haricinde ne mecburiyeti olabilir ki..3 renk var kafamda

uff ne bilim benim saçım da balyaj falan var ve yıllardan beri bir rengi ilk defa bu kadar beğendim ve renk iyice oturdu :50:
Olmadı ben de 3 renk gezerim ortada:52::52::52:

darısı başımızaaaa :31::31::31: ne heycan verici bsey ya.. ben rüyamda cift cızgıyı gördüğümde bile bu kadar heycanlanmıştım gercek olsa heycandan bayılırım herhalde :1:

oyyyşşşş çok güzelll bayıldım yaaa güle güle giysin kuzucum :16::16::16::16:

sağolasın canım benim daha iyisi sizlerin olsun :))

canım duymuş muydun bebek doğduğunda topuğunun izi annesinin parmak izinin aynısı olurmuş....eşi benzeri olmayan parmak izimiz bebeğimizin topuğunda olurmuş...tabi büyüdükçe kayboluyo ama ne kadar güzel bi bağ demi....ayrıca, o çorapları da yirim o çoraplara girecek ayakları da yirim!!!!:52::52::52::52::52:

duymamıştım hiç canımama ben şey düşünmüştüm ben bebeğimin ilk doğduğunda (tabi Rabbim o günleri gösterirse hayırlısı ile) ayak izini almayı düşünüyorum o şekilde tablalar var bulabilirsem internetten görmüştüm.

Ye teyzesi yee izin var hepinize :))))

:52::52::52::52::52::52::52: mübarek günde güzel haberler geliyooooo :52::52::52::52:
rabbim Analı babalı büyütsün biran önce kavuştursun canııımm. :16::16::16::16:
kan testini de paylaş bizleee :52::52::52::52:

canım tebrik ederim pozitif çıktıysa artık kutlamalar halaylar başlasın

günaydın canım hadi bakalım ya inşallahhhhh:52::52::52::52::52::52:

tsk ederim hepinize... muhtemelen kanda pozitif(inşallahhhh) çünkü normalde çoktan kırmızıyı görmem gerekti.bide öyle hissediyorum yaaa bilmiyorum yaa kızlar çok değişiğim şuan.aslında bu ayda ihtimal vermiodum eşimde bende rüyamızda gördük aynen bugünkü gibi test yapıodum pozitifti ondan sonra bana böyle bi inanç geldi dedim kesin var bişyler diye.eşimde aynı rüyayı görmüş.bakalım işte artık hayırlısı alayımda sonucu yazarım mutlaka

canım şu an sabırsız sayılırım.. bi keresinde 17 gün gecikmem olmuştu mevsimsel olarak test yaptım ardından da hasta oldum..
o yüzden bende bekliyorum artık napim:31::31:
ben çook sabırsızım da niyeyse bikaç aydır sabırlarım yerinde:34::34::34::34:

Cnm bende sabırsızdım her ay iki gün bile gecikse gider hemen test yaptırrıdım sonuç husran haklısın aslında bırak bi kaç gün geçsin eşinide heveslendirme :50:

uff ne bilim benim saçım da balyaj falan var ve yıllardan beri bir rengi ilk defa bu kadar beğendim ve renk iyice oturdu :50:
Olmadı ben de 3 renk gezerim ortada:52::52::52:

benim de sarı ve aralara ışıltı attırdım normal sarı ve ara ara platin gibiydi şimdi bi de diplerden kahveler geldi...düşün yani halimi...:37::37::37::37:

tsk ederim hepinize... muhtemelen kanda pozitif(inşallahhhh) çünkü normalde çoktan kırmızıyı görmem gerekti.bide öyle hissediyorum yaaa bilmiyorum yaa kızlar çok değişiğim şuan.aslında bu ayda ihtimal vermiodum eşimde bende rüyamızda gördük aynen bugünkü gibi test yapıodum pozitifti ondan sonra bana böyle bi inanç geldi dedim kesin var bişyler diye.eşimde aynı rüyayı görmüş.bakalım işte artık hayırlısı alayımda sonucu yazarım mutlaka

İnşalllahh canımmm büyük ihtimal hamilesin :52::52:

Biraz da belirtilerinden bahseder misin? :9::9:

Back
X