Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
caydin canım paylaştığın linkten ben de baktım da 21/06 26/06 arası gebelik şansım yüksekmiş demek doğru hesaplamışım ben de tekrar baktım emin oldum bu hafta da kociş grip oldu gibi ama iyileşmesi lazım bir an evvel

Seninle benim aramda bir gün var cnm ama tabi ne ara döllendik Allah bilir sen hiç randevu filandamı almadın ki :26:

almadım cumartesi gitmiştim en son dktr 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi ben garanti olsun diye 15 gün yaptım 1 hafta daha bekleyeceğim benim doktoru ne zaman ararsan ara rahat muayene olabiliyorum aynı gün randevu alsam da olur

Ihlamurlar nane limonlar kaynat kocişine iyileşsin bir an evvel çok çalışmanız lazımmmm ççookkk

ayyyyyyy canım dua edin yaaa noluuuurrr uzun zamandır bekliyorum bunuuu. inşallah atanırım yaaaa :18::18::18:
:

inşallah kuzucum ya rabbim yardımcın olsun
dua edeceğim senin için
hakkkında hayırlısı neyse o olsun güzelim ya

Biz bat ı sat ı yumuşu bekliyoruz hamişlerde keseyi kalp atışını cinsiyeti

Bu bekleyiş hiç bitmeyecek
beklenen şey değerlidir güzelim yaa..
tek hayırlı olsun da beklemeye razıyım ben

ay ben bi lavoboya gideyim yaaaa ... akşama kadar kalkalmıcam yoksaaa burdaaann

koş hemen git gel:13::13:

ayyy nasıl nescafe koktu burnuma!!!!ya kızlar bu aşerme boyutuna girdi artık bi fincandan bişey olmaz demi....içiim demi bi tanecikkk

yoooo görmedim acaba bu hafta gitsem görür müyüm ki

Kuzum seninki dogruysa 6 haftalık yazıo görürsün heralde bilemiorumki bu hafta git bence sende :18: bak bende merak ettim şimdi

ayyy nasıl nescafe koktu burnuma!!!!ya kızlar bu aşerme boyutuna girdi artık bi fincandan bişey olmaz demi....içiim demi bi tanecikkk

bi fincan değilde bir yudum tadımlık içsen sanki daha iyi olarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…