Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bat tarihinden 14 gün önce en çok ihtimal olduğu gündür zaten doktorlar adetin 10. gününü hesapla o 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye girirn diyorlar

Yumurtlama gn hesaplaycs (ovulasyon hesaplayc) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe

canım linkten son 3 ayın bat tarihini yaz bakalım döngün kaç gün çıkacak :26::26:

allah sabır versin tatlım ya.. böylelerine hiç tahammül edemem ben
tişiküüürr ideriiiimmm
kpss tercihi yapacaklar varmııııııııı. kılavuz yayınlandıııı
ben girmedim tatlım ya.. sen tercih mi yapacaksın?
Offf hemen pazartesi olsunnnnnnnnnn bebeqimi çok merak ediyommmmmmm :18::18::18:

inş bu sefer görürürm Kesesinii Ölecem meraktan haaa

ooo az kalmış yaa haftasınu hemencik geçer sonra bebişle görüşürsün ne güzel

canım sen 28 güne göre hesaplayıp zamanı uzat bence. yani atıyorum 28 günlük döngüsü olanın 14. günde başlıyorsa yumurtlama sen o güne ağırlık ver ve 30 günlük döngüsü olanın çalışmaları sonlandırması gereken zaman göre devam et garanti olsun

not alma beni aklına kazı demek istemiş herhalde
Offf hemen pazartesi olsunnnnnnnnnn bebeqimi çok merak ediyommmmmmm :18::18::18:

inş bu sefer görürürm Kesesinii Ölecem meraktan haaa
göreceksin bebeğim az kaldı...5+2 oluyosun o zamana görürsün

ayy söylemesen aklımda bile yoktu hemen bakayım teşekkür ederim tatlım..

rica ederim tatlım ne demek. unutan varsa diye yazdım bendeee.
evet sılacım yapacam tercih bizden 227 kiş alınıyo bakalım şansımaaa

günler geçmio sanki hep cuma olsun pazartesi olmasın isterdim şimdiye kadar şimdide pazartesi diye kuduruyom Allah işte
not alma beni aklına kazı demek istemiş herhalde

göreceksin bebeğim az kaldı...5+2 oluyosun o zamana görürsün

Çok korkuyom kuzum ya yine göremezsem diye daha keseyi görmek marifet değil bide kalp sesini beklemem gerekio aglıcam stresdenn

ayyyyyyy yeteeeer takip edemiyorumm çalışamıyorum okumaktaaannn pes ediyorum :
ayy kız kıyamam ben sana işte ne yaparsın mecburrr.. çenemiz düşük
rica ederim tatlım ne demek. unutan varsa diye yazdım bendeee.
evet sılacım yapacam tercih bizden 227 kiş alınıyo bakalım şansımaaa

inşallah o 227. kişi sen olursun

bat tarihinden 14 gün önce en çok ihtimal olduğu gündür zaten doktorlar adetin 10. gününü hesapla o 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye girirn diyorlar

Yumurtlama gn hesaplaycs (ovulasyon hesaplayc) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe

canım linkten son 3 ayın bat tarihini yaz bakalım döngün kaç gün çıkacak :26::26:

sağolun kızlar çokk çalışmam lazım çooook

hepsi çok mühim kese de kalp atışı da ensesi burnu da kıpraşması da elleri de kolları da dötü de yine kaçtı ipin ucu

ayy kız kıyamam ben sana işte ne yaparsın mecburrr.. çenemiz düşük

inşallah o 227. kişi sen olursun
ayyyyyyy canım dua edin yaaa noluuuurrr uzun zamandır bekliyorum bunuuu. inşallah atanırım yaaaa :18::18::18:

o zaman biz sizi çok rahatsız etmeyelim bu aralar

dün yaptık çalışmaaa fındık fıstık aldım gittim eve akşam ye bakim şunları dedim eşime benim ihtiyacım varmı sence diyooo mannak yaaa
çok güldüüümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…