Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1e kadar takılabilirim canım eşim 1-1:30 gibi gelcek

uyar bana tatlım...annemler yolda uyursam uyanamam diye hiç uyumamaya karar verdim.3te inecekler...eşim çalışacağı için uyudu ben dayanmaya çalışıyorum ama boş boş olunca uykum geliyo.....arkadaş arıyodum kendimesağol valla

annelik işte kuzum kıyamadı sana ne kadar çok görsem okadar iyi demiştir 2 güncük kime yetcek Helal olsun anneyeeee

inşallah canım
benim kasıklarımda ağrı var canım ya üşüttüm mü acaba diyorum
sol tarafımda bi şişlik var sanki kaç gündür az az vardı bugün üşüdüm yattım biraz uyanınca daha çok hissettim :26:

yumurtlama zamanın olabilir...kocan gelsin çabuk

o da doğru canım ama 2 temmuz bat'ım hala ovulasyon zamanı olabilir mi?
benim ilk denemem ya tecrübesizim henüz

o da doğru canım ama 2 temmuz bat'ım hala ovulasyon zamanı olabilir mi?
benim ilk denemem ya tecrübesizim henüz

valla güzelim ben ilk denememde her günü değerlendirdim...yok yumurtlama takibiymiş bilmemne yapmadım...hatta tam 12.13.14.15.günlerde yapmadım ve tuttu..geç döllenme geç yumurtlama olabilir her şey olabilir...zaten bebiş tuttuysa çalışma yaptın diye düşmez hemen...olabildiğince deneyin...biz öyle yaptık...hapı bıraktım ve hemen hamile kaldım

ne güzel canım aslında öyle yapmak lazım doğru söylüyosun takip ettikçe kafayı yiyo insan
zaten bu ay ilk diye pek heveslenmiyom ben hayırlısı neyse o olsun

eşim dışardan geliyo çok sıcak yandım diyo bense çorap üstüne çorap ya bizim ev soğuk ya bende bişi var

ne güzel canım aslında öyle yapmak lazım doğru söylüyosun takip ettikçe kafayı yiyo insan
zaten bu ay ilk diye pek heveslenmiyom ben hayırlısı neyse o olsun

aman sen gene işini kış tut..ben de hemen tutmaz ya diyodum saçımı kendi rengine döndürmedim kestirmedim hazırlıksız yakalanmış gibi oldum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…