batarken güneş ardında tepelerin
geldi veda zamanı teletabilerin.....
ama hiç böyle yapmıyo :26:gerçi dün biraz değişti..duvara çıktım oturdum aşağı zıpladım sonra ama yavaşça...neye ne kadar dikkat etmem gerektiğini ondan öğrenmem gerekiyomuş gibi ya duurrr ben indirirdim seni demez mişaşırdım hayret noluyoz dedim bebiği görünce değiştin dedim başka artık diyo
ayyyy sesli güldüm resmennn
Allah iyiliğini versin
ahahahahaa benimkide benle yarışıyo mubarek midem bulansa midesi bulanacak o derece
sağol bitanem inşallah olmam da pazartesi test yaparım...kızllaaarrr bende kaçıyorummm... H.sonu müjdeli haberler için girmeye çalışıcam
38 s cim özellikle senin içinHerkese iyi akşamlar hepinizi kucak dolusu ööpptüümmm
iyidir güzelim senden??hey kızlar ne haber yine çok işim vardı öğleden sonra çıkmak zorunda kaldım geçmişi de okuyamadım merak ettim sorup çıkacağım..
38s ne alemdesin şekerim?başka önemli bir şey var mı kızlarrr???
ama hiç böyle yapmıyo :26:gerçi dün biraz değişti..duvara çıktım oturdum aşağı zıpladım sonra ama yavaşça...neye ne kadar dikkat etmem gerektiğini ondan öğrenmem gerekiyomuş gibi ya duurrr ben indirirdim seni demez mişaşırdım hayret noluyoz dedim bebiği görünce değiştin dedim başka artık diyo
sevindim 38sciğim müjdeli haberlerini bekliyorum o zaman..
hepinizi tek tek öptüm kuzular görüşürüzzzz
sevindim 38sciğim müjdeli haberlerini bekliyorum o zaman..
hepinizi tek tek öptüm kuzular görüşürüzzzz
evet kimse kalmadı
cuma günü böyle oluyo.. bide mesaisi biten eve koşuyo haftasonu diye
tabiii herkesler dinlensin h.sonu p.tesi bomba gibi başlarıs güzel haberlerde gelir inşallah
evet canım öyle olur inşallah..
tatlım bende çıkayım kendine iyi bak görüşürüz by by :79: :79:
herkese merhaba;
nasılsınız arkadaşlar.1 haftadır yoktum. tatile gittik geldik. Ama hep tatilin bitmesini bekledim ilk defa. bugün doktora gittik ve keseyi gördük :) çok şükür Allahıma haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedi. Kalp atışını duyarsak rahatlıcam.
siz napıosunuz görüşmeyeli değişiklik yeni hamişler var mı ?
hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
1 hafta yoksan çoook şeyler oldu yeni hamişlerde var
yakında haber alacaklar da var
ben çıkıyorum tekrar görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?