tamam canım söylerimmm çok sağol yarenliğin için....
ne demek canım bende teşekkür ederim hoşçakalın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım söylerimmm çok sağol yarenliğin için....
ne demek canım bende teşekkür ederim hoşçakalın![]()
kızlar ben yavaş yavaş kaçayım benim herifim gelir birazdan çok öpüyorum sizleritekrar Allah kavuştursun canım bizi tanımaz ama sen yinede selam söyle anneciğine
beyazincim Allah sabır versin canım herşey gönlünce olsun
iyi gecelerrrr![]()
canım elinden geldiğince uzak dur kafeinli şeylerden hoş yediğimiz hiç bir şey de pek sağlıklı olmuyor hep hormonlu ama arkadaşımla o hamileyken doktora gitmiştim o da aşırı cola içmek istiyordu doktora sordu sade yarım çay bardağı iç fazla içme ama hiç içmesen daha iyi olur dedi kahve içinde aynısı söyledi çünkü arkadaşım sürekli kahve içiyordu şu 3 çü bir arada olanlarda doktor yasakladı sadece yarım çay bardağı ama beni dinlersen içme çünkü iyi değil doktorunun numarası varsa onu ara sabah sor gene madem gün içinde içmişsin bir daha şimdi içme doktora danış canım zarar görmesin bebeğin
canım elinden geldiğince uzak dur kafeinli şeylerden hoş yediğimiz hiç bir şey de pek sağlıklı olmuyor hep hormonlu ama arkadaşımla o hamileyken doktora gitmiştim o da aşırı cola içmek istiyordu doktora sordu sade yarım çay bardağı iç fazla içme ama hiç içmesen daha iyi olur dedi kahve içinde aynısı söyledi çünkü arkadaşım sürekli kahve içiyordu şu 3 çü bir arada olanlarda doktor yasakladı sadece yarım çay bardağı ama beni dinlersen içme çünkü iyi değil doktorunun numarası varsa onu ara sabah sor gene madem gün içinde içmişsin bir daha şimdi içme doktora danış canım zarar görmesin bebeğin
kola zaten en zararlısı bırakın hamileyi normal insanların bile ağzına sürmemesi gerekiyor bizim eve kızım doğduğundan buyana girmez küçücük çocuklara içirenlere hele uyuz oluyorum![]()
kola zaten en zararlısı bırakın hamileyi normal insanların bile ağzına sürmemesi gerekiyor bizim eve kızım doğduğundan buyana girmez küçücük çocuklara içirenlere hele uyuz oluyorum![]()
Neyse güzeller ben çıktım hepinize hayırlı geceler
ben de hiç içemem hiç sevmem hazır içecekleri...asitliler olsun meyve suları olsun katkı maddeleri diz boyu...bi tek şalgam ve ayran içerdim...şalgam acılı içtiğimden o da yasak bana bi ayran kaldıve bolca su
![]()
su çok önemli bitki çaylarıda içebilirsin ama dikkat hepsini değil papatya çayı gibi ıhlamur gibi rezene gibi bunları emzirirkende içersen hem bebeğinin gaz porblemi olmaz hemde sütün bollaşır evde kendine meyva suları hazırlayabilirsin şimdi tam meyva zamanı atın buzluğunuza vişneyi büyük kırmızı erikleri kışın çıkarın kaynatın içinede az şeker soğuyunca doğal meyva suyu bol bol için emzirirken süt olsun bebişlere şimdide yapabilirsiniz hem vitaminli hem sıvı ihtiyacını karşılar
bitki çaylarının hiç birine dokunmam korkarım bir değil iki değil zararlı olanların sayısı...onun yerine kavrulmamış fındık yerim ceviz yerim daha iyi...tam meyve çeşitliliği zamanında hamile olmak güzel...istediğini taze ve organik bulabiliyosun...geçen kayısıdan yaptım komposto iki kavanoz geldim geçtim doldurdum mutfaktan çok daha iyi hazırlardann![]()
evet oyüzden bu aylarda hamile kalmayı çok istiyorum bende herşey bol bol allah bilir tbai nasip kısmet ne zamansa ozaman olucak
inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder tüm isteyenlere...canım makine bitirdi ben çamaşırları sereyim ve ufaktan da hazırlanayım malum annem 3 gibi inecek otobüsten.almaya gitmemiz lazım..kendini çok strese sokmadan bekle bebeğiniiyi geceler
![]()
Merhaba kızlar herkese hayırlı geceler bebeğimin kalbi neden durmuş diye sonucu doktora gösterdim dün bana pekte akıllıca bir sonuç söylemedi sadece boynunda su toplanması olmuş dedi tamam dedim peki bumudur bebeğimin kalbinin durmasına sebep hayır bu su toplanması öldükten sonrada olmuş olabilir peki o zaman sebep tam olarak ne dedim bana 3 düşükten sonra araştırılıyor dedi deli oldum ya sinirden ağladım ya o zaman bebeğimi neden vermediniz en azından gömerdim şimdi ne olduğunu bilmiyorum allah bilir nereye atıldı bebeğim dedim doktorda üzüldü halime elden bir şey gelmez herkesin başına gelebilir aynı olay dedi sonrada çıkıştığım için özür diledim doktordan sonuçta onlarda sebebin ne olduğunu öğrenmek için vermemişler bebeği bir an boş bulundum işte dayanamadım yani nedeni belli değil tam olarak ben gene aynı acıyı yaşamak istemiyorum 3 aylıkta olsa bütün herşeyi olmuştu gördüm çünkü normal doğurdum suni sancıyla elleri ayakları parmakları kafası her şeyi o yüzden pekte aklımdan çıkmıyor arada bir rüyalarıma giriyor bana doğru koşuyor tam sarılıcam hep uyanıyorum of çok yazdım gene ne yapayım bir tek siz varsınız beni dinleyen
Kızlar günaydın. Bugün adet gecikmemin 5. günü hala tık yok. 2 gün önce ve bugün idrar testi yaptım sonuç negatif. Fakat 1-2 saat sonra silik bi çizgi çıkıyo sürekli. İdrar testine göre hamiş değilim ama hala gelmedi de kırmızılar. Benim gibi adeti gecikip idrar testinde negatif gören ve sonradan hamiş oldğunu öğrenen var mı aranızda![]()