Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ya stres üstüne stres yaşıyoruz haftaya benim 6 hafta olucak kalp atışını duyarız dedi. Sen büyük ihtimal hem keseyi hemde kalp atışını duyarsın canım haberdar et benide :)

günayddıınnn kızlaarrrberat kandiliniz mübarek olsun rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsinn

Günaydııın kızlllaarrr.... Hayaırlı kandiller hepinize allah herkesin duasını kabul etsin.. Benim içinde dua edin tamam mı... Kociş uyuyoo bende buraya kaçtım 38s cim gelmemiş kırmızılar çok sevindim yarın hayırlı haberlerini bekliyorummmm

ilayk döndün mü tatilden

en kısa sürede duyarsın inşallah şekerim miniğinin kalp atışlarını
sanırım bizden başka kimse yok herkes uyuyo ohhhinşallah valla çok merak ediyorum inşallah sende en kısa sürede bu heyecanları yaşarsınn sıla daha adet olmadı dimiii bence hamilee ya

kızlar günaydın. hala benım kırmızılar gelmedi dayanamadım ve tahlil yaptırdım yarım saat sonra cıkıcak

merhaba kızlar artık evimdeyimm annemi yeniden özledim ama yapcak bir şey yok duası yeter bana.....bgn bat günün henüz bir şey yok gögüs ağrısı kasık ağrısı vs. hiç bi belirtimde yok... bekliyorumm bakalımmm ... 38s im kırmızıların gelmemiş inş. 9 ay gelmeeeeeezzz

merhaba kızlar.........sanırıım bebiş haberı beklenıyor.........çok heyecanlı

ayyyyy deseneee kız sendee güzel haber vereceksin bizeeee hadi inşallahh var mı belirtilerin

inşallah canım benimm.. belirtim yok ona sasırıyorum gögüslerde agrım olurdu normalde şimdilik bir şey yok bel ağrısı yada kasık ağrıları yok anlamadım gitti bebeğimm yhaa.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…