Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benım bu ovulasyon testlerıne hıc guvenım kalmadı......benım testler nerdeyse 1 gun arayla çift çzgi oluyor.......kafayı yedırtecekler bana......

kızlar benım bu ovulasyon testlerıne hıc guvenım kalmadı......benım testler nerdeyse 1 gun arayla çift çzgi oluyor.......kafayı yedırtecekler bana......

canım ovilasyon testini yapmadan önce dikkat ediceğin bazı şryler oluyo onlara dikkat ediyo muydun fazla su tüketilmicek meyve suyu kesinlikle içilmicek vs.. her gün aynı saatte yapılcak bide :26: öyle billiyorum ben

canım ovilasyon testini yapmadan önce dikkat ediceğin bazı şryler oluyo onlara dikkat ediyo muydun fazla su tüketilmicek meyve suyu kesinlikle içilmicek vs.. her gün aynı saatte yapılcak bide :26: öyle billiyorum ben

ya cnm ben bu ovu testi yüzünden su içmıyorum nerdeyse.....her gün aynı saatte yapmaya özen gösterıyorum ama bazen gec uyanıyorum.ilk idrarla yapmamak için beklıyorum ve saatın kaydıgı oluyor ama bu kadar da olmaz ki.......ben çok şaşırıyorum......

galiba testlerı kullanamadım ben......su falan hıc ıcmedım en az 2 saat içmıyordum ......saat 11.30-12 arası yapıyordum bugun bu saate kaydı.......

anladım canımm bende de geç çıktı pozitif ..:26:. anlamadım benim ilk denemen ovilasyonu... 4 saat idrarımı tutup öyle yapıyodum saat öğlen 3 de yapıyodum ben .. bu ay olmazsa bir daha denemeyi düşünmüyorum iyice strese girdim pskolojim alt üst oldu.. tedaviye baslıcam artık ne gerekiyosa yapmaya hazırım....

canım bgn ki testlerin koyulasmaya baslamış yarın mutlaka kopkoyu olur... çalışmalara devam et canım kaçırma.

yanı ben çift zannedıyorum belkı de ama çift değil mi kızlar bunlar? çalışma yapılacak zaten o kaçınılmaz yarıın da yapcam test.....reglıme kadar yapacagım.......

yanı ben çift zannedıyorum belkı de ama çift değil mi kızlar bunlar? çalışma yapılacak zaten o kaçınılmaz yarıın da yapcam test.....reglıme kadar yapacagım.......

bence pozitif olmaya baslamış testin kuzucum... takip et bakalım hayırlısı olsun... bnde bgn regl günüm dün ovilasyon testi yaptım silik çıktı

adetini bekleyenler umarım gelmez bebişlerimiz sizinledir benimde 4 günüm kaldı geçmiyor zaman yahu
sanki ilk hamileliğim olucak öyle heyecan var kızımda çalışıyordum hiçbirşey anlamamıştım zaman su gibi akıp geçmişti sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…