- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
adetini bekleyenler umarım gelmez bebişlerimiz sizinledir benimde 4 günüm kaldı geçmiyor zaman yahu
sanki ilk hamileliğim olucak öyle heyecan var kızımda çalışıyordum hiçbirşey anlamamıştım zaman su gibi akıp geçmişti sanki
canım test yapmak istemiyorum yha tek çizgi çıkcak die çok korkuyorum çok üzülürümdebgn eşim evde yok yarın gelcek yarın yapmayı düşünüyorum en azından bna destek olur
bence şimd yap bebiş yoksa zaten gene tek çizgi çıkıcak hiç değilse kendini ümitlendirmessin
Allah uzun ömür versin yavruna sana ve aline .inş. en kısa zamnda gebe oldugunu öğrenirsin..
bence şimd yap bebiş yoksa zaten gene tek çizgi çıkıcak hiç değilse kendini ümitlendirmessin
canım zaten umudum yok bu ay merakta etmiyorum... moralim bozuk şu 1-2 haftadır... şimdi tek çizgi görcem üzülüp ağlıcam en azından yarın eşim yanımdayken yapıyım da testi eşim bana destek olsun
Kızlar hayrına sevabına bi bakabilir misiniz rica etsem ?
Kızlar hayrına sevabına bi bakabilir misiniz rica etsem ?
Hay siz cok yasayın.
Benim normalde 1hafta suren reglim bu ay 2 gun surdu ama cok yogun degildi normale
gore hic degildi hatta 2gun sonrada cok az lekelerim oldu onlarda bi gun sonra kesildi
5gun oldu bunlar biteli ve gunlerdir ilk defa tuvalete cikiyorum (cok afedersiniz) midemde
yanma eksime var ayaklarim isinmiyor kasiklarimda agri var ozellikle is yapinca belim ayriliyor
istahim kesildi midem ayakta bide dogalgaz boru hattinin vanasi haline geldim. Sigara kullaniyorum
ve migrenim var ama ya hamileysem korkusundan ilac alamiyorum sigara ictigimde vicdan azabi duyuyorum
simdi sizlere sorum sudur bunlar gebelik belirtisi mi? Test icin erken diye dusunuyorum persembe
Kadin doguma gittim alttan muayene etti kist falan yok tertemiz cok sukur ama ben anlam veremedim off
uzun oldu mazur gorun beni simdiden tesekkurler
Günaydııın kızlllaarrr.... Hayaırlı kandiller hepinize allah herkesin duasını kabul etsin.. Benim içinde dua edin tamam mı... Kociş uyuyoo bende buraya kaçtım38s cim gelmemiş kırmızılar çok sevindim yarın hayırlı haberlerini bekliyorummmm
ilayk döndün mü tatilden
kızlar benım bu ovulasyon testlerıne hıc guvenım kalmadı......benım testler nerdeyse 1 gun arayla çift çzgi oluyor.......kafayı yedırtecekler bana......
canım merhaba . evet perşembe günü döndük. Yolculuk iyiydi hiç etkilenmedim bol bol dinlendim uyudum iyi geldi valla.
cuma sabahıda hemen doktora gittik. vaginal ultrasonda keseyi gördük. Önümüzdeki cumt yani 29 haziranda gel kalp atışını duyalım dedi. Umarım hemen duyarız çok korkuyorum sorun çıkacak diye
sen nasılsın? var mı gelişme falan bat ne zaman senin ?
vaginal ultrasondan bakmak tehlikeli sakın baktırma diyorlar bana düşürebiliyormuş bebeğidoktorun birşey söyledimi sana birde neden üstten bakmıyorlar ki beta falan mı düşüktü ki:26:
Gecen ay 4gun geciktim tek cizgiyi gorunce bu ay test yapmaya korkuyorum
doktora gittim iste gec dollenme olduysa goremem dedi yinede asagidan muayene
etti. Yarin kan versem mi yoksa bosuna canimi yakmasam mi emin olamadim
belki dedim boyle bisey yasayan vardir diye sizlere sorayim dedim.
benimde üst üste kaç gün ovülasyon testi yapmıştım .hiç çift çizgiyi görmedim hatta doktora gidecektim acaba yumurtlamıyormuyum diye. o sırada sadece 1 kez çalıştık ve sürprizzzz hamileyim :)
canım bence sen bi 2-3 gün daha bekle sonra egerki için rahat etmedi bi de kan ver derim
Hayal kırıklığı kadar kötü birşey yokmuş onu ogrendim tekrar neyse hayirlisi..
Herkesin kandili mübarek olsun herseyin hayirlisi guzeli bulsun sizleri. Dualarinizda ihmal etmeyin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?