Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım seni işten çıkaramazlar dimi hamile iken. öyle bi yasa varmı. kendi açımdan düşündüm de:18::18::18:

hahhaha
bi an gözümün önüne geldi kız ayy suratlarını tahmin edebiliyorum

kızlar ben bişeyler yiyip geliyorum yoksa ölcem açlıktan
seesozdenim hoş geldin kaybolma sakın geliyorum

Benimde özel ama artık herşeyi göze aldım heralde çıkarmaz diye düşünüyorum ben doğru düzgün çalıştıktan sonra Hem yeni yasa çıkarsa çıkartamayacak

evet canım yeni yasayla beraber çıkaramaz. yakarım burayıııı
bebeğim gelsinde dünya yansa umrumda olmaz

inşallah canım... :26::26: akril sen nekdar zamandır çalışıyosun işinde? Ben hamilelik döneminde değilde doğumdan sonra 4 aylık dönemde beklemezler diye düşünüyorum :26::26::26:

1 yılı geçti benim. ben kamu kurumunda özel şirket olarak çalışıyorum bide. belki kamu kurumu diye çıkarmazlar :18::18::18::18:

1 yılı geçti benim. ben kamu kurumunda özel şirket olarak çalışıyorum bide. belki kamu kurumu diye çıkarmazlar :18::18::18::18:

Sözleşmeli misin yani? sanmıyorum çıkartıcaklarını hem çıkartırlarsa da tazminat alıcaksın hemde işsizlik maaşı idare edilir...

Sözleşmeli misin yani? sanmıyorum çıkartıcaklarını hem çıkartırlarsa da tazminat alıcaksın hemde işsizlik maaşı idare edilir...

yok canım değilim. taşeronum ben
kızlar kırmızılar geldi sandım wc ye gitttm ama bsey yok sankim gelicek gibi duruyor:18:

hamişlerde öyle diyo yaaaa. sürekli lavoboya gidiyolar gidiyolar hiç bişe gelmiyooo. bi bakıyolar hamişleer.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…