işyerinde hata yapsam bundan sonra kendimi bu şekilde savunacağım kusura bakmayın 9 ay boyunca beynim küçük kalacak böyl şeyler yapmam normal diyeceğimtabiii onlar anlamayıp malak gibi bakacaklar suratıma ayyyy ne kadan komikk
işyerinde hata yapsam bundan sonra kendimi bu şekilde savunacağım kusura bakmayın 9 ay boyunca beynim küçük kalacak böyl şeyler yapmam normal diyeceğimtabiii onlar anlamayıp malak gibi bakacaklar suratıma ayyyy ne kadan komikk
canım seni işten çıkaramazlar dimi hamile iken. öyle bi yasa varmı. kendi açımdan düşündüm de:18::18::18:
benim özel yaaaa :18::18::18::18::18:
Benimde özel ama artık herşeyi göze aldım heralde çıkarmaz diye düşünüyorum ben doğru düzgün çalıştıktan sonraHem yeni yasa çıkarsa çıkartamayacak
Benimde özel ama artık herşeyi göze aldım heralde çıkarmaz diye düşünüyorum ben doğru düzgün çalıştıktan sonraHem yeni yasa çıkarsa çıkartamayacak
inşallah çıkarmazlar hem sizin gibi personeli nerede bulacaklar :))
evet canım yeni yasayla beraber çıkaramaz. yakarım burayıııı
bebeğim gelsinde dünya yansa umrumda olmaz
inşallah canım... :26::26: akril sen nekdar zamandır çalışıyosun işinde? Ben hamilelik döneminde değilde doğumdan sonra 4 aylık dönemde beklemezler diye düşünüyorum :26::26::26:
ayy evet keyifleri bilirrrr isterse çıkarsın bebişimiz gelsinde .... çok arar onlar bizi
1 yılı geçti benim. ben kamu kurumunda özel şirket olarak çalışıyorum bide. belki kamu kurumu diye çıkarmazlar :18::18::18::18:
çokta fifiiiii
kızlar kırmızılar geldi sandım wc ye gitttm ama bsey yok sankim gelicek gibi duruyor:18:
kızlar kırmızılar geldi sandım wc ye gitttm ama bsey yok sankim gelicek gibi duruyor:18:
Sözleşmeli misin yani? sanmıyorum çıkartıcaklarını hem çıkartırlarsa da tazminat alıcaksın hemde işsizlik maaşı idare edilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?