Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OOOhhh ohh afiyet bal şeker olsun canım....

P.tesi sendromundayız H.sonu yorgunluğumu atmaya çalışıyorum bir yandanda iş üzerine iş geliyor
Aynen bende öyleyim yaa.. hala kafamı toparlayamadım uyanamadım gibi bsey oldum. zaten hastalarda bastırdı.. daha sabahtan beri 72. hasta oldu akşama ibre 150ye vurucak gibi.. :26:

sağol canım diğer aya inşallah..
ayy rüyada görünce hamiş kalınıyosa beni de görün nolurrrrrrrrrr

napıyosunuz fıstıklar??
ben ortalığı topladım markete gittim geldim..
çöreğimi fırına verdim kahvaltı için pişmesini bekliyorum
bana çörek demeeee afiyet bal şeker olsun canım.

aminnn canım. ayy heveslendim şimdi bak
sağol canım diğer aya inşallah..
ayy rüyada görünce hamiş kalınıyosa beni de görün nolurrrrrrrrrr

sabreden derviş muradına illaki erecek inşallaaahhh. bizde ercez muradımıza canım

bana çörek demeeee afiyet bal şeker olsun canım.

aminnn canım. ayy heveslendim şimdi bak

sabreden derviş muradına illaki erecek inşallaaahhh. bizde ercez muradımıza canım
sağol bebeğim valla canım istedi sabah sabah ama bi türlü pişmedi işkence çekiyorum kokusuyla
evet ya öyle derler inşallah..

o kadar karmaşık ki şu an duygularım hamileliğin mutluluğu yok bende o bulantıdan sancıdan hissedemiyorum

eee hormonların değişime uğruyor artık değişik duygulara kapılman çook normal

kadınları beyni hamileyken küçülürmüş birisi gelip bana küçük beyinli dese hiç savunamayacağım kendimi sizi gidi küçük beyinliler siziii

işyerinde hata yapsam bundan sonra kendimi bu şekilde savunacağım kusura bakmayın 9 ay boyunca beynim küçük kalacak böyl şeyler yapmam normal diyeceğim tabiii onlar anlamayıp malak gibi bakacaklar suratıma ayyyy ne kadan komikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…