Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlaaaarrr...ayy yorgunluğum hala geçmedi...annem rüzgar gibi geldi geçti bişey anlamadım ama olsun buna da şükür...benim kuyruk ağrılarım yeniden başladı eşimi bile uyutmamışım bir sağa bir sola dönmekten... eee ne var ne yok

hoş geldin canım
ne güzel görmüş oldun anneni karnını görünce ne yaptı ayy çoook merak ediyorum
geçmiş olsun güzelim ya dikkat et kendine

iyilik sağlık ne olsun. yeni bir hafta yeni umutlar ve pazartesi sendromuu
sende ne var ne yok annecikkkk

ayy ben kahvaltı yapıyorum siz öğle yemeği.. ne garip yahu

atı alan üsküdarı geçti kıs

idrar testi yaptın mı canım? Bence gelmeyecek kırmızılar
dün kan testi yaptım. normal cıktı değerlerim. ebe bi hemşire tanıdık vardı. o baktı 3-4 gün daha bekle belki kana da yansımamış olabilir. eğer gelmezse ozaman bdha yapalım dedi. ama bnce bebiş yokk bilemiyorum ya. ne bileyim salak saçma bi ruh haline büründüm iyice..

hoş geldin canım
ne güzel görmüş oldun anneni karnını görünce ne yaptı ayy çoook merak ediyorum
geçmiş olsun güzelim ya dikkat et kendine

ayy iyice belirginleşmiş ne yapıyo bakalım küçük buschy dedi (kız ister de) karnımı aman da benim torunum kız mı olcakmış diye sevdi hep özdileğe falan gittik kız cicileri baka baka beni de özendirdi benim telefondan foto çekmedik o çekti fotoları hep atarsa yüklerim buraya da her fotoda özellikle göbüşümü açtım öne çıkardım

geçmiş olsun canım annenide gördün ohhh çok iyi gelmiştir sana biz aynı tas aynı hamam devam ediyoruzzz

bol bol şımardım bol bol nazlandım eşim de diyo anne kime çekmiş bu böyle çok şımarık diyo...annem de ayyy ne bileyim ne bizde var böylesi ne baba tarafında...özel üretim olmuş o da sana denk gelmiş oğlum napalım idare etcez artık diyo...dalga geçtiler benle

aayyy çok komikkk anne oğul çok eğleniyorlar maşallah

yok canım değilim. taşeronum ben

hamişlerde öyle diyo yaaaa. sürekli lavoboya gidiyolar gidiyolar hiç bişe gelmiyooo. bi bakıyolar hamişleer.
hamiş olmak nasıl bi duygu bilmiyorum ama eğer belim böyle arıcaksa 9 ay sonunda alacakaranlık şafak vaktindeki bella gibi belim ortadan ikiye kırılır gider haa oha nerden nereye geldim

ayy heyecan yaptı herhalde anneanne olacak ne güzel
kız mı olacak acep
tamam canım beklerim fotoları
demek özel üretim hemiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…