Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gunaydın kızlarrr. ruyanda esını hamıle gorurse gercektede hamıle olacagına yada oldugna ısaretmıs cnm ole derler .bnde ruyamda kızımı gordum ve hamıle oldugumu ogrendım Rabbım bi sekılde hıssetırıyor

Bizde keçiboynuzu pekmezi yemeye başladık saat 3 ü beklicez o zaman test için hayırlısı canım inşallah tutmuştur
inşallah canım yaaaa. bu ay olmazsa ramazanda artık o zaman da biraz zor olacak ama olsun mübarek ay sonuçta
anaaammmm eşim görmüş beni canım hamile olarak. ben ikiz erkek bebek gördüm ama bebekler benim değildi. kimindi bilmiyorum. öyle gördüm işte :26::26::26::26:
kızlar karnım çok ağrıyor kırmızılara söyleyinde gelmesin yaa gelecekse 9 ay sonra bebiş gelsinnnnnn

ben döverim onlarııııııııı

evet sevilayıma katılıyorum bende oğlumu görmüştü iki gün sonra idrarda gördüm ikinci çizgiyi

kalp atışları için bi hafta daha bekleyeceğiz

geçmiyor günler esracımmm

Valla temmuzda olursa evlilik yıldönümümüze denk geliyor tam Bundan büyük hediye olmaz heralde

Eşim benide hamile görmüştü karnım şişmiş ki pek rüya görmez

döv akril

napıyosunuz fıstıklar??
ben ortalığı topladım markete gittim geldim..
çöreğimi fırına verdim kahvaltı için pişmesini bekliyorum

OOOhhh ohh afiyet bal şeker olsun canım....

P.tesi sendromundayız H.sonu yorgunluğumu atmaya çalışıyorum bir yandanda iş üzerine iş geliyor

OOOhhh ohh afiyet bal şeker olsun canım....

P.tesi sendromundayız H.sonu yorgunluğumu atmaya çalışıyorum bir yandanda iş üzerine iş geliyor

sağol bebeğim gel beraber olsun
bugün pazartesi mi hiçççç haberim yoook der mişim...unut kız sen onu bugün cuma

canlar günaydın herkese ... 38s .76inci33 kızlar bu ay kısmet olmamış bebek en hayırlı zamanda olur inşallah :))))
Akril canım beni de herkes rüyasında görüyordu ve sonunda rüyalar gerçek olduuu inşallah seninki de gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…