• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç duymamıştım:26::26::26:

ya şeyy kızlaaarr...:26:kanımızda bişey çıkmaz demi kızlar inşallah...ha bu arada frehcg mi ne bişey varmış ikili testte bakılırmış bebek erkekse 50'nin altında bi değer çıkarmış...eğer kızsa 50'nin üstünde olurmuş...:27:tekrar usg'ye alır mı ki beni doktorcuk bakar mıyım ki gene bebeğime?ağlamıcam bu sefer desem gösterir belki:26:

İnşallahh sende de vardır canımmm ben ümitliyim sennin içinnn :16: inşallah beraber hamiş haberini veririz topiğeee:32::32:

inşallah çok saol o güzel düşüncelerin için canım benim bu ay çok ugrastım ovilasyon takibi yaptım inş. bu ay olurda bana moral olur...Sualarımız kabul olmustur belkide :16: senin belirtilerin var mı peki canımmm?

ya şeyy kızlaaarr...:26:kanımızda bişey çıkmaz demi kızlar inşallah...ha bu arada frehcg mi ne bişey varmış ikili testte bakılırmış bebek erkekse 50'nin altında bi değer çıkarmış...eğer kızsa 50'nin üstünde olurmuş...:27:tekrar usg'ye alır mı ki beni doktorcuk bakar mıyım ki gene bebeğime?ağlamıcam bu sefer desem gösterir belki:26:

o dediğin testi hiç duymadım ki bebeğim ya:(
ahhh kıyamam sen bebeğini mi özledin tatlım:29::29::29:

inşallah çok saol o güzel düşüncelerin için canım benim bu ay çok ugrastım ovilasyon takibi yaptım inş. bu ay olurda bana moral olur...Sualarımız kabul olmustur belkide :16: senin belirtilerin var mı peki canımmm?

Ovülasyon testinde 2 çizgide tam koyu oldu mu şekerim ?

ben yanlış okudum öyleyse..

ee daha daha ne var ne yook??
burası acayip sıcak yaa

ne olsun bebeğim yha annemden ayrılmanın bi burukluğu var üzerimde hala bi garibim ya:31: bida gitmicem :1: üzülüyorum yaaa:1: burasıda çok sıcaaak iyi gidiyo havalar.. ben kayserideyken serindi ben gittim hava sıcak olmus iyice :D terminalde beklerken dondumuştum yaaa :27:

o dediğin testi hiç duymadım ki bebeğim ya:(
ahhh kıyamam sen bebeğini mi özledin tatlım:29::29::29:

:5:evet hem de çoookkkk..hem belki şimdi daha çok kıpraşıyodur..belki dönmüştür sırt üstü yatıyodur:52: dün hissettim biraz akşam uzanıyodum koltukta sağımdaydı gene kıpırdasam duracaktı sanki hareketi...durdum onu hissettim eşime de söyledim hemen geldi göbeğime kulağını dayadı heyecan yaptı ama o hissedemedi duyamadı...şelale mi var içinde diyo...belki de bebek kıpırdandıkça içinde bulunduğu sıvıdan gelen sestir diyorum ben de...olur mu olur...kocaman oldu artık kıpırdamasını annesine hissettiriyo ara ara:31:

eger gebelik belirtisiyse Belirtilerim şunlar göğüslerim ağrıyor midem bulanıyor kasığım ve bel ağrım var. sanki adet olucam gibi ama olmıcam gibi çok tuhaf bi haldeyim. senin varmı belirtin?

Ovülasyon testinde 2 çizgide tam koyu oldu mu şekerim ?

oldu evet canım ama böle çok koyu değildi diğer çizgiyle aynı kalınlıktaydı yalnız:26:... 3 günü kaçırmadım sonra memlekete gitmiştim inş. tutmustur .. bide bu testler çok hassas kola filan içme su hele 2 bardaktan fazla içme test yapana kadar bebeğim

ne olsun bebeğim yha annemden ayrılmanın bi burukluğu var üzerimde hala bi garibim ya:31: bida gitmicem :1: üzülüyorum yaaa:1: burasıda çok sıcaaak iyi gidiyo havalar.. ben kayserideyken serindi ben gittim hava sıcak olmus iyice :D terminalde beklerken dondumuştum yaaa :27:

ah canım ben de dün uğurladım annemi iki günlüğüne gelmişti...:26::5::5::5:

oldu evet canım ama böle çok koyu değildi diğer çizgiyle aynı kalınlıktaydı yalnız:26:... 3 günü kaçırmadım sonra memlekete gitmiştim inş. tutmustur .. bide bu testler çok hassas kola filan içme su hele 2 bardaktan fazla içme test yapana kadar bebeğim

Benim 2 - 3 gün koyulaştı ama ikisi de aynı koyulukta olmadı.. off testte strese soktu beni iyice :47: Bu bir hafta geçmez şimdi biraz belirtim olsa keşkee :14::14:

eger gebelik belirtisiyse Belirtilerim şunlar göğüslerim ağrıyor midem bulanıyor kasığım ve bel ağrım var. sanki adet olucam gibi ama olmıcam gibi çok tuhaf bi haldeyim. senin varmı belirtin?

canım benim arasıra hafifce kasık ağrılarım oluyo gögslerim dün sızlamaya ve yanmaya basladı belimde ağrı yok bide sağ bacagım ara ara ağrıyo:9::9: böyle :31:

Back
X