- 22 Nisan 2013
- 2.236
- 291
- 173
ayyy yesin teyzesi onuuu minicik dimiiihadi gözün aydın cnm bende bugun gördüm kesemi 2 haftaya kalp atşına gidecem bende![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy yesin teyzesi onuuu minicik dimiiihadi gözün aydın cnm bende bugun gördüm kesemi 2 haftaya kalp atşına gidecem bende![]()
![]()
yok şekerim çalışıyorumdayanamadın test mi yaptırıyosun yoksa![]()
biliyorum canım saka yapıyorum.. iyiyim ya benim ev yine batmış temizlik yapcam ama eşim evde bgn yaarın iyice bi heryeri siliyim toparlayım diyorum
![]()
hiç duymamıştım:26::26::26:
yok şekerim çalışıyorumben kbb polikliniğinde çalışıyorum canımmm bilmiyormuydun
![]()
İnşallahh sende de vardır canımmm ben ümitliyim sennin içinnniçimdki ses sende bebiş oldugunu söylüyor umarım da öyledir hadi bakalım allah ım bi an önce bebişine kavuştursun seni![]()
eheheh yok şekermimmmm ben hastanede çalışıyorumm zatennnYok canım polikilinikte çalıştığını biliyordum da gidiyorum diyince sandım ki tahlile gidiyorsun...![]()
ben yanlış okudum öyleyse..Ben daha hic test yaptirmadim :) korkuyorum o yuzden varsada icimde takiliyo
bana bulanti yasatip beni meraktan deli ediyo :))
saol canım benim.....
İnşallahh sende de vardır canımmm ben ümitliyim sennin içinnninşallah beraber hamiş haberini veririz topiğeee
![]()
ya şeyy kızlaaarr...:26:kanımızda bişey çıkmaz demi kızlar inşallah...ha bu arada frehcg mi ne bişey varmış ikili testte bakılırmış bebek erkekse 50'nin altında bi değer çıkarmış...eğer kızsa 50'nin üstünde olurmuş...tekrar usg'ye alır mı ki beni doktorcuk bakar mıyım ki gene bebeğime?ağlamıcam bu sefer desem gösterir belki:26:
inşallah çok saol o güzel düşüncelerin için canım benim bu ay çok ugrastım ovilasyon takibi yaptım inş. bu ay olurda bana moral olur...Sualarımız kabul olmustur belkidesenin belirtilerin var mı peki canımmm?
ben yanlış okudum öyleyse..
ee daha daha ne var ne yook??
burası acayip sıcak yaa
o dediğin testi hiç duymadım ki bebeğim ya
ahhh kıyamam sen bebeğini mi özledin tatlım![]()
eger gebelik belirtisiyse Belirtilerim şunlar göğüslerim ağrıyor midem bulanıyor kasığım ve bel ağrım var. sanki adet olucam gibi ama olmıcam gibi çok tuhaf bi haldeyim. senin varmı belirtin?
inşallah çok saol o güzel düşüncelerin için canım benim bu ay çok ugrastım ovilasyon takibi yaptım inş. bu ay olurda bana moral olur...Sualarımız kabul olmustur belkidesenin belirtilerin var mı peki canımmm?
Ovülasyon testinde 2 çizgide tam koyu oldu mu şekerim ?
ne olsun bebeğim yha annemden ayrılmanın bi burukluğu var üzerimde hala bi garibim yabida gitmicem
üzülüyorum yaaa
burasıda çok sıcaaak iyi gidiyo havalar.. ben kayserideyken serindi ben gittim hava sıcak olmus iyice
terminalde beklerken dondumuştum yaaa
![]()
oldu evet canım ama böle çok koyu değildi diğer çizgiyle aynı kalınlıktaydı yalnız:26:... 3 günü kaçırmadım sonra memlekete gitmiştim inş. tutmustur .. bide bu testler çok hassas kola filan içme su hele 2 bardaktan fazla içme test yapana kadar bebeğim
eger gebelik belirtisiyse Belirtilerim şunlar göğüslerim ağrıyor midem bulanıyor kasığım ve bel ağrım var. sanki adet olucam gibi ama olmıcam gibi çok tuhaf bi haldeyim. senin varmı belirtin?