- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
ah canım ben de dün uğurladım annemi iki günlüğüne gelmişti...:26:![]()
allah kavuştursun canım... benim de annem ve kayınvalidemler eskişehirdelerdi geldiler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım ben de dün uğurladım annemi iki günlüğüne gelmişti...:26:![]()
ayy canım ya bende perşembe günü gideceğim bi güncükte olsa annemi göreceğim
ne olsun bebeğim yha annemden ayrılmanın bi burukluğu var üzerimde hala bi garibim yabida gitmicem
üzülüyorum yaaa
burasıda çok sıcaaak iyi gidiyo havalar.. ben kayserideyken serindi ben gittim hava sıcak olmus iyice
terminalde beklerken dondumuştum yaaa
![]()
evet hem de çoookkkk..hem belki şimdi daha çok kıpraşıyodur..belki dönmüştür sırt üstü yatıyodur
dün hissettim biraz akşam uzanıyodum koltukta sağımdaydı gene kıpırdasam duracaktı sanki hareketi...durdum onu hissettim eşime de söyledim hemen geldi göbeğime kulağını dayadı heyecan yaptı ama o hissedemedi duyamadı...şelale mi var içinde diyo...belki de bebek kıpırdandıkça içinde bulunduğu sıvıdan gelen sestir diyorum ben de...olur mu olur...kocaman oldu artık kıpırdamasını annesine hissettiriyo ara ara
![]()
allah kavuştursun canım... benim de annem ve kayınvalidemler eskişehirdelerdi geldiler![]()
Benim 2 - 3 gün koyulaştı ama ikisi de aynı koyulukta olmadı.. off testte strese soktu beni iyiceBu bir hafta geçmez şimdi biraz belirtim olsa keşkee
![]()
Benimde sol kasığımda daha cok ağrı. ama okadar çok şiddetli bi ağrım yok ara ara geliyor ağrı adet oldum sanıp wc koşuyorum bı bakıyorum bsey yokcanım benim arasıra hafifce kasık ağrılarım oluyo gögslerim dün sızlamaya ve yanmaya basladı belimde ağrı yok bide sağ bacagım ara ara ağrıyoböyle
![]()
aynı yerde yaşamak iyi i kötü mü bilmiyorum ama uzak olunca insan özlüyo yaaa![]()
ayy canım ya bende perşembe günü gideceğim bi güncükte olsa annemi göreceğim
evet hava sıcak ya dün nasıl sıcaktı felaketti resmen
ayy canım ya o kadar büyüdü de şımarıyo hemi annesi..
yerim ben onu yaaa
sanki o anları seninle yaşıyo gibiyim kız..
herhalde sen doğumdayken ben senin yerine sancıda çekerim![]()
canım strese girme önemli olan onların gün geçtikçe kalınlasmaları bende basta iyice manyak olmustum artık eşime sorup duruodum.. bi nette okudum ben koyu olmsı mühim değil önemli olan kalınlkıkları aynı olması yazıyodu benced setress yapma guzum ama sen sık değerlendir bu ara![]()
ayy canım ya o kadar büyüdü de şımarıyo hemi annesi..
yerim ben onu yaaa
sanki o anları seninle yaşıyo gibiyim kız..
herhalde sen doğumdayken ben senin yerine sancıda çekerim![]()
git bebeğim gör anneni zor özlem çok zorsnada iyi gelir hem...
Benimde sol kasığımda daha cok ağrı. ama okadar çok şiddetli bi ağrım yok ara ara geliyor ağrı adet oldum sanıp wc koşuyorum bı bakıyorum bsey yok![]()
Benimde sol kasığımda daha cok ağrı. ama okadar çok şiddetli bi ağrım yok ara ara geliyor ağrı adet oldum sanıp wc koşuyorum bı bakıyorum bsey yok![]()
ben annemden uzakta olamam heralde şansıma da aynı ilçede oldu kayınvalidem karşı apartmanımda annemde iki sokak yukarda... Akşam yemeklerinde onlardayız![]()
Bitti canım benim yumurtlama takvim tarihim ile aynı zamanda oldu ve belirtileri vardı akıntı ağrı vs.. hayırlısı bakalım![]()
bende dün öyleydim şmdi rahatım bsey yok bekliyorum işte. gelir gelmez canımı sıkmıcam.. sonra kendi kendimi üzüyorummm
bu ay pek dinlemedim kendimi... ama bilmiyorum ya adet olcak gbide hissetmiyorum:44: .. ama bgn iyice skıntı bastı bana bi an önce öğrenmek istiyoorum geçikmenin sebebini
![]()
evet tatlım düğün var hem bu sayede tüm akrabalarımı göreceğim![]()
daha hiç bir şey belli değil cuma bidaha bakıcaz işte.. cuma günü belli olucakkkk :26::26: dua et canımmbebiş ben burdayım mı diyor yoksaaaa![]()
bende dün öyleydim şmdi rahatım bsey yok bekliyorum işte. gelir gelmez canımı sıkmıcam.. sonra kendi kendimi üzüyorummm![]()
daha hiç bir şey belli değil cuma bidaha bakıcaz işte.. cuma günü belli olucakkkk :26::26: dua et canımm