• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne olsun bebeğim yha annemden ayrılmanın bi burukluğu var üzerimde hala bi garibim ya:31: bida gitmicem :1: üzülüyorum yaaa:1: burasıda çok sıcaaak iyi gidiyo havalar.. ben kayserideyken serindi ben gittim hava sıcak olmus iyice :D terminalde beklerken dondumuştum yaaa :27:
ayy canım ya bende perşembe günü gideceğim bi güncükte olsa annemi göreceğim:21::21:
evet hava sıcak ya dün nasıl sıcaktı felaketti resmen:36::36:

:5:evet hem de çoookkkk..hem belki şimdi daha çok kıpraşıyodur..belki dönmüştür sırt üstü yatıyodur:52: dün hissettim biraz akşam uzanıyodum koltukta sağımdaydı gene kıpırdasam duracaktı sanki hareketi...durdum onu hissettim eşime de söyledim hemen geldi göbeğime kulağını dayadı heyecan yaptı ama o hissedemedi duyamadı...şelale mi var içinde diyo...belki de bebek kıpırdandıkça içinde bulunduğu sıvıdan gelen sestir diyorum ben de...olur mu olur...kocaman oldu artık kıpırdamasını annesine hissettiriyo ara ara:31:

ayy canım ya o kadar büyüdü de şımarıyo hemi annesi..
yerim ben onu yaaa:38::38:
sanki o anları seninle yaşıyo gibiyim kız..
herhalde sen doğumdayken ben senin yerine sancıda çekerim:32::32::32::32:

Benim 2 - 3 gün koyulaştı ama ikisi de aynı koyulukta olmadı.. off testte strese soktu beni iyice :47: Bu bir hafta geçmez şimdi biraz belirtim olsa keşkee :14::14:

canım strese girme önemli olan onların gün geçtikçe kalınlasmaları bende basta iyice manyak olmustum artık eşime sorup duruodum.. bi nette okudum ben koyu olmsı mühim değil önemli olan kalınlkıkları aynı olması yazıyodu benced setress yapma guzum ama sen sık değerlendir bu ara:34:

canım benim arasıra hafifce kasık ağrılarım oluyo gögslerim dün sızlamaya ve yanmaya basladı belimde ağrı yok bide sağ bacagım ara ara ağrıyo:9::9: böyle :31:
Benimde sol kasığımda daha cok ağrı. ama okadar çok şiddetli bi ağrım yok ara ara geliyor ağrı adet oldum sanıp wc koşuyorum bı bakıyorum bsey yok :1:

aynı yerde yaşamak iyi i kötü mü bilmiyorum ama uzak olunca insan özlüyo yaaa:5:

ben annemden uzakta olamam heralde şansıma da aynı ilçede oldu kayınvalidem karşı apartmanımda annemde iki sokak yukarda... Akşam yemeklerinde onlardayız :52::52:

ayy canım ya bende perşembe günü gideceğim bi güncükte olsa annemi göreceğim:21::21:
evet hava sıcak ya dün nasıl sıcaktı felaketti resmen:36::36:

git bebeğim gör anneni zor özlem çok zor :5: snada iyi gelir hem...

canım strese girme önemli olan onların gün geçtikçe kalınlasmaları bende basta iyice manyak olmustum artık eşime sorup duruodum.. bi nette okudum ben koyu olmsı mühim değil önemli olan kalınlkıkları aynı olması yazıyodu benced setress yapma guzum ama sen sık değerlendir bu ara:34:

Bitti canım benim yumurtlama takvim tarihim ile aynı zamanda oldu ve belirtileri vardı akıntı ağrı vs.. hayırlısı bakalım :31::31::31:

gel elimi tut beraber ıkınalım dicem ama sen o ıkınmayla kendi karnındakini doğurursun baş ucumda:27:

Benimde sol kasığımda daha cok ağrı. ama okadar çok şiddetli bi ağrım yok ara ara geliyor ağrı adet oldum sanıp wc koşuyorum bı bakıyorum bsey yok :1:

bu ay pek dinlemedim kendimi :36:... ama bilmiyorum ya adet olcak gbide hissetmiyorum:44: .. ama bgn iyice skıntı bastı bana bi an önce öğrenmek istiyoorum geçikmenin sebebini:1:

ben annemden uzakta olamam heralde şansıma da aynı ilçede oldu kayınvalidem karşı apartmanımda annemde iki sokak yukarda... Akşam yemeklerinde onlardayız :52::52:

kayınvalideye o kadar yakın olmak ister miydim????mmmhhh..sanmıyorum ama annem yakın olsun tabi...:27:

Bitti canım benim yumurtlama takvim tarihim ile aynı zamanda oldu ve belirtileri vardı akıntı ağrı vs.. hayırlısı bakalım :31::31::31:

anladım canım benim... hakkında ne hayırlısıysa o olsun üstüne düşen görevi yaptın:1::1: gerisi Rabbime kalmş bakalım :16:

bu ay pek dinlemedim kendimi :36:... ama bilmiyorum ya adet olcak gbide hissetmiyorum:44: .. ama bgn iyice skıntı bastı bana bi an önce öğrenmek istiyoorum geçikmenin sebebini:1:
bende dün öyleydim şmdi rahatım bsey yok bekliyorum işte. gelir gelmez canımı sıkmıcam.. sonra kendi kendimi üzüyorummm:43:

Back
X