Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen öyle canım evlendikten sonra artık gerisi geliyo çocuk sart oluyo .... idrar twestlerin bana garezi var hep tek cizgi gösteriyo 2-3 gün daha beklicem

aynen şekeriim.. Bende de öyle oluyor en ufak belirtide acaba mı oluyorum.... adet tarihini bekle yumuş tarihini bekle 9 ay nasıl bekleriz bilmemmm

evet bi de o 9 ay var.. isteyince hemen olsun istiyoruz bende plan yapıyordum şu ay hamile kalsam şu ay doğum yaparım şöyle olur böyle büyür bilmem ne güler misin ağlar mısın bir an önce gelsin inşallah bebişlerimiz sağlıkla

ayyyyyy pek şekerrr ufacıııık

ne ablası kızım yaşın gelmş geçiyor..benim annem de 19unda almış beni kucağına

abow maşşallah ... e devir değişti bebeğim o 22 sene önce erkenden evlenirdi kızlar şimdi de bi ben kalmsm erken evelenecek olandan evlendimde zaten ... kaderimde yazılıymıs meğersem

aynen öyle canım evlendikten sonra artık gerisi geliyo çocuk sart oluyo .... idrar twestlerin bana garezi var hep tek cizgi gösteriyo 2-3 gün daha beklicem

yakınlarında sağlık ocağı varsa kan testi yaptır istersen ben olsam bekleyemezdim

canım bi süre sonra hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyosun...hani nasıl desem sanki hep seninle içinde kalacakmış gibi hamileliğe alışmaya çalışıyosun... ben artık eskisi kadar acele etmiyorum hemen doğsun falan diye...

ah o planlar zaten yaaaa
çalışıyomusun canım sen

sormmmaaa ağustos gibi yaparız da nisan mayıs gibi doğar diyorduk sanki ilk denemede olacak 3. deneme şu anda sonuç bekliyorum 1 haftam var çatlamak üzereyim...

???telefondan olduğu için mi yoksa fotoyu gördün de neyin nerde olduğunu mu anlayamadın canım?

neyin nerde olduğunu anlamadım

sormmmaaa ağustos gibi yaparız da nisan mayıs gibi doğar diyorduk sanki ilk denemede olacak 3. deneme şu anda sonuç bekliyorum 1 haftam var çatlamak üzereyim...

neyin nerde olduğunu anlamadım

az bekle paintten çalakalem bişeyler hazırlayayım sana

ayy
maşallah diyelim,tabi tadını çıkarmak lazım onu beklemesi bile çok güzel heyecan..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm,tez zamanda bizlerede versin inşallah sağlıklı hayırlı ömürlü bebişler

kızlar bu arada hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın nolur sabahdan doktora gidicem diye izin almıştım bi geldim bi sürü dosya yetişemiyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18: Hepinizi çok özledim arada takip ediyorum ama yazamıorum

Yeni gelen arkadaşlar sizde hoş geldiniz Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inş. AMİİNN....

bide halay çekim durunn

Tiililililiililililililililiiiililililil

Deliiiiiii

bende katıldım halayaaaaa titiililililililiililililiiliilli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…