ayyy cnm test yaptın mı inşallah meleğin seninledir...
olsun beraber büyürsünz ya ileriki yıllarda çok gurur verici oluyor genç anne genç bi evlat :) annemden biliyorum o da çok genç anne olmuş 18 yaşındayken ilk bebeği olmuş ve şimdi çok hoşuna gidiyor..
abla diyin banaaa lan :82:
aynen şekeriim.. Bende de öyle oluyor en ufak belirtide acaba mı oluyorum.... adet tarihini bekle yumuş tarihini bekle9 ay nasıl bekleriz bilmemmm
bak canım ben usglerimi koyuyorum sırayla:
baştakinde belli belirsiz sol üstte oval bişey var ya o 5+2de gördüğüm kese ikincideki 7+2de gördüğüm kese üçüncüde 12+2 de artık bebeğim görünüyo...etrafındaki de kocamaaaan kese...
ben göremiyoruuummmm
ne ablası kızım yaşın gelmş geçiyor..benim annem de 19unda almış beni kucağına
aynen öyle canım evlendikten sonra artık gerisi geliyo çocuk sart oluyo .... idrar twestlerin bana garezi var hep tek cizgi gösteriyo 2-3 gün daha beklicem
evet bi de o 9 ay var..isteyince hemen olsun istiyoruz bende plan yapıyordum şu ay hamile kalsam şu ay doğum yaparım şöyle olur böyle büyür bilmem ne güler misin ağlar mısın bir an önce gelsin inşallah bebişlerimiz sağlıkla
evet bi de o 9 ay var..isteyince hemen olsun istiyoruz bende plan yapıyordum şu ay hamile kalsam şu ay doğum yaparım şöyle olur böyle büyür bilmem ne güler misin ağlar mısın bir an önce gelsin inşallah bebişlerimiz sağlıkla
???telefondan olduğu için mi yoksa fotoyu gördün de neyin nerde olduğunu mu anlayamadın canım?
???telefondan olduğu için mi yoksa fotoyu gördün de neyin nerde olduğunu mu anlayamadın canım?
sormmmaaa ağustos gibi yaparız da nisan mayıs gibi doğar diyorduk sanki ilk denemede olacak3. deneme şu anda sonuç bekliyorum 1 haftam var çatlamak üzereyim...
neyin nerde olduğunu anlamadım
canım bi süre sonra hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyosun...hani nasıl desem sanki hep seninle içinde kalacakmış gibi hamileliğe alışmaya çalışıyosun...ben artık eskisi kadar acele etmiyorum hemen doğsun falan diye...
ah o planlar zaten yaaaa
çalışıyomusun canım sen
az bekle paintten çalakalem bişeyler hazırlayayım sana
kızlar bu arada hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın nolur sabahdan doktora gidicem diye izin almıştım bi geldim bi sürü dosya yetişemiyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18: Hepinizi çok özledim arada takip ediyorum ama yazamıorum
Yeni gelen arkadaşlar sizde hoş geldiniz Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inş. AMİİNN....
bide halay çekim durunn
Tiililililiililililililililiiiililililil
bende katıldım halayaaaaa titiililililililiililililiiliillikızlar bu arada hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın nolur sabahdan doktora gidicem diye izin almıştım bi geldim bi sürü dosya yetişemiyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18: Hepinizi çok özledim arada takip ediyorum ama yazamıorum
Yeni gelen arkadaşlar sizde hoş geldiniz Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inş. AMİİNN....
bide halay çekim durunn
Tiililililiililililililililiiiililililil
:122::122::122::122::122: Bekliyorum göreyim yiğenimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?