inşallah allahım en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize..nasip bu işler ..
yaş olarak erken gibi eleşltiriler..
ama ben kendmi artık hazır hissediyorum ve en önemli faktörün bu oldugnu düşünyorum..yaş 30 olsa psikolojin hazır diilse kaç yazar yani..
hoşbulduukk..
henüz 23 yaşındayım..ilk deneme..sanırım olmadı
canım ben açık olmuyo diye biliyorum hastaneleri ayrıca sağlık ocaklarında çok detaylı test yapılmıyo ben sordum sağlık ocağımıza anca devlet hastanesinde yapıyolar...
12 Temmuz Saat 12:00 Evrim Aydın Randevu aldım kuzumartık hyrlısı Allahtan
ay hadi hayırlısı canım benimminş.bebişin seninledir
23 yaşındayım kızlar...
Doktora gittin mi canım.. Testler falan yapıldı mı? Folikasite başladın mı?
ben bundan 2 ay öncesine kadar istemiyodum. gel görki şimdi can atıyorum. yaş falan önemsiz. şartların uygunsa bi bebek hiç fena olmaz
12 Temmuz Saat 12:00 Evrim Aydın Randevu aldım kuzumartık hyrlısı Allahtan
inşallah cnm..bu ay sancılarım çok erken başladı,bide göğüs hassasiyetm çok olurdu bu ay pek yok..bunlar kafamı karıştırıyor ümitleniyorum ama hassasiyet daha çok oluyomuş galiba gebelikte..boşuna kafa yoruyorum bekleyemiyorumyoruysizde belirtiler var mı bu ay için umutlu olanınız?
ben bundan 2 ay öncesine kadar istemiyodum. gel görki şimdi can atıyorum. yaş falan önemsiz. şartların uygunsa bi bebek hiç fena olmaz
2-3 ay öncesine dakar bende düşünmüyordum yaz sonu diyorum sanki hemen olacakmış gibi.... şimdi deolsun diye can atıyorummm
inşallah cnm..bu ay sancılarım çok erken başladı,bide göğüs hassasiyetm çok olurdu bu ay pek yok..bunlar kafamı karıştırıyor ümitleniyorum ama hassasiyet daha çok oluyomuş galiba gebelikte..boşuna kafa yoruyorum bekleyemiyorumyoruysizde belirtiler var mı bu ay için umutlu olanınız?
canım ilk denememde bende çok belirti yaşadım ne okuduysam bende de oldu... o yüzden kırmızılar gelince de çok üzüldüm.. Fazla stress yappma sakin sakin bekle bence umarım bebişin seninledir.
o belirtiler kişiden kişiye değişiyomus canım onları kafana takıpta dinleme kendini boşuna...benim 2 gün geçikti reglim bekliyorum bakalım kısmet... hem yas konusunu asıl benim takmam lazım yaa ben daha 20 yasındayım abooooooooooowwdaha büyümedim ki ben
hepsi psikoljik oluyo işte malesef.. bende çok aceleciyimdir gün say say bitmiyor ay ne kadar zormuş...şimdi kendime gülüyorm bebek düşünmezken en ufak bişeyde hamile kaldım diye korkuyordum ama o kadar kolay değilmiş...
Buschy ben 8. haftada gitmiş olucam kalp sesi için yawrummm ahaha bebegim baya büyümüş olacak sanırım gittiğimde
bak canım ben usglerimi koyuyorum sırayla:
baştakinde belli belirsiz sol üstte oval bişey var ya o 5+2de gördüğüm kese ikincideki 7+2de gördüğüm kese üçüncüde 12+2 de artık bebeğim görünüyo...etrafındaki de kocamaaaan kese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?