Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin aramıza canım bat ne zaman?

teşekkür ederm hoşbulduk :)

benim biraz düzensizlik var cnm bazen çok iyi gidiyor 30 günde bir ama mesela geçen ay 26 günde oldum yarın 28.günüm bilmiyorumki heralde yarın yada ayın 27sinde gelir kırmızılar ...inşallah gelmez de bi sürpz olur

al bence bundan randevu ama 13 temmuz mu? cumartesi doruk açık mı

Yengemle konuştum o tavsiye etti ben Evrim hn gidiyorum ama bu kadın için daha iyi diyolar dedi
yengoşş testleri alıp kendi saglık ocagında ücretsiz yaptırıyomus bende öle yapıcam sadece 2 li testleri hast. yaptırırm ama kararsızım Evrimmi Suheyla mı ???? :26::26::26:

Cumartesi açıktır heralde hafta içi izin almak zor oluor şansımı denicem :18:

İnşallahhh gelmez senden gelir ayak müjdeli haberler alırız olmazsa da üzülme birgün hepimiz hamiş kalıcaz

inşallah canım. ama yinede henüz umutsuzluğa kapılma daha erken. inşallah bebişin senledir

ne biliyim bazı forumlarda çok eleştiriler okuyorum bu yaşlardaki evlilik ve annelik durumları için...

sizlerin yaşı kaç kızlar?

ben 25 yaşındayım. benimde ilk deneme geçen ay karavana oldu
ne gidi eleştiri canım. yaşın çok güzel bebek için [

canım ben açık olmuyo diye biliyorum hastaneleri ayrıca sağlık ocaklarında çok detaylı test yapılmıyo ben sordum sağlık ocağımıza anca devlet hastanesinde yapıyolar...

ne biliyim bazı forumlarda çok eleştiriler okuyorum bu yaşlardaki evlilik ve annelik durumları için...

yaşını söyledin de ben mi kaçırdım canım kaç yaşındasın ki ben 22

ben 25 yaşındayım. benimde ilk deneme geçen ay karavana oldu
ne gidi eleştiri canım. yaşın çok güzel bebek için [

inşallah allahım en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize..nasip bu işler ..

yaş olarak erken gibi eleşltiriler..

ama ben kendmi artık hazır hissediyorum ve en önemli faktörün bu oldugnu düşünyorum..yaş 30 olsa psikolojin hazır diilse kaç yazar yani..

ay hadi hayırlısı canım benimm inş.bebişin seninledir

canım yaşın 23 ne eleştirisi olabilir ki... Gayet iyi bir yaş herşeyde önce senin hazır olmanla alakalı... Benim yaşım 28.. 30 temmuzda 2 yıllık evli olucam daha yeni düşünmeye başladık bebiş evlilik borçları biraz gezelim tozalım derken 28 i bulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…