hoşgeldin aramıza canımbat ne zaman?
benden önce davrandın caydiiiiiiiiiiiiin
al bence bundan randevu ama 13 temmuz mu? cumartesi doruk açık mı
teşekkür ederm hoşbulduk :)
benim biraz düzensizlik var cnm bazen çok iyi gidiyor 30 günde bir ama mesela geçen ay 26 günde oldum yarın 28.günüm bilmiyorumki heralde yarın yada ayın 27sinde gelir kırmızılar ...inşallah gelmez de bi sürpz olur
benim biraz düzensizlik var cnm bazen çok iyi gidiyor 30 günde bir ama mesela geçen ay 26 günde oldum yarın 28.günüm bilmiyorumki heralde yarın yada ayın 27sinde gelir kırmızılar ...inşallah gelmez de bi sürpz olur
aa neden öyle diyosun canım???
Hoşgeldinnn aramızaaaaaaaaaaaselam kızlar bende geldim,aranıza katılabilir miyimmm
bende bebek istiyorum ...
inşallah canım. ama yinede henüz umutsuzluğa kapılma daha erken. inşallah bebişin senledir
ne biliyim bazı forumlarda çok eleştiriler okuyorum bu yaşlardaki evlilik ve annelik durumları için...
sizlerin yaşı kaç kızlar?
Hoşgeldinnn aramızaaaaaaaaaaa
canım ben açık olmuyo diye biliyorum hastaneleri ayrıca sağlık ocaklarında çok detaylı test yapılmıyo ben sordum sağlık ocağımıza anca devlet hastanesinde yapıyolar...Yengemle konuştum o tavsiye etti ben Evrim hn gidiyorum ama bu kadın için daha iyi diyolar dedi
yengoşş testleri alıp kendi saglık ocagında ücretsiz yaptırıyomusbende öle yapıcam sadece 2 li testleri hast. yaptırırm ama kararsızım Evrimmi Suheyla mı ???? :26::26::26:
Cumartesi açıktır heralde hafta içi izin almak zor oluor şansımı denicem :18:
ne biliyim bazı forumlarda çok eleştiriler okuyorum bu yaşlardaki evlilik ve annelik durumları için...
ben 25 yaşındayım. benimde ilk deneme geçen ay karavana oldu
ne gidi eleştiri canım. yaşın çok güzel bebek için[
buschy düşünsene hamiş olduğumu senin yoldan takip ederim artıkkk
teşekkür ederimm Allah hepimizi mesut etsin. herşeyi gönlümüze göre versinnn.. yaşın kaç ben orayı kaçırdım dahoşbulduk taze gelinnn
allah mesut etsin diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?