kızlar hatırlarsanız size geçen gün güzel haber vermiştim ama bugün maalesef kötü haberi veriyorum bebişimi bugün kaybettim kimyasal gebelik oluşmuş maalesefcanım çok acıdı ama maalesef elimden bir şey gelmiyor yavaş yavaş O nu kaybettiğimi hissediyorum ve gözyaşlarımı durduramıyorum bir türlü
kızlar kırmızılar geldi sandım wc ye gitttm ama bsey yok sankim gelicek gibi duruyor:18:
benim deikinci çizgi silik çıkmıştı sonra kan testi yaptırdım 38,6 çıktı ama içimde huzursuzluk vardı kötü bir şey olacakmış gibi dün gece de kanama başladı öğleden sonra doktora gittim baktı maalesef kimyasal gebelik dedi ama yine de test yapalım dedi yaptık 11,3 çıktı yani parça parça gebelik sonlanıyor doktor korkma bu gayet normal dedi her insan da olabilecek bir durum tekrarlama gibi bir durumu da olamz rahat ol dedi antibiyotik verdi onu kullanmaya başladım şimdi...
sana da çok geçmiş olsun Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatili hayırlı evlatlar nasip eder inşaallah
Gelmez gelmez o kırmızılar bu ay gelmicek size de inşallahhhh hayırlı bebekler gebelikler inşallah:))))
inş. canım benm de adetim geçikti karamelle aynı gündü batımız inş. bu ay güzel haber veririz:26:
artık kan vermenin zamanı gelmedi mi canım
kızlar hatırlarsanız size geçen gün güzel haber vermiştim ama bugün maalesef kötü haberi veriyorum bebişimi bugün kaybettim kimyasal gebelik oluşmuş maalesefcanım çok acıdı ama maalesef elimden bir şey gelmiyor yavaş yavaş O nu kaybettiğimi hissediyorum ve gözyaşlarımı durduramıyorum bir türlü
aslında aklıma geldi bugün ama az daha beklemek istiyorum bgne kadar hep negatifle sonlandı tüm testlerim hazır ümitlenmişken bizraz zaman kalsın istiyorum zaten bebiş yoksada addet olurum:26:bilmiyorum ki ay kafam allak bullak ya:26:
canım çok geçmiş olsunn rabbim tekrarını yaşatmasınn sen sakin olmaya çalış allahtan gelen birşey canı verende o alan da sen sukunetini kaybetme bebişin en kısa sürede sana gelsin
sabrına hayran kaldım meram yaaayarın ver bakalım mkız biz çatlıcaz meraktannnn
bebeğim idrar testleri negatif gösteriyo... kan tahlili yaptırmam lazım ve korkuyorum ya bebek yoksa ben üzülürüüüüüüüüümmkararsızım ya her ay böyle ümitleniyorum sonu hüsran hep hüsran.. aha şimdi karın agrımda basladı napcam ben
kızlar özel olacak size bir sorum var 5. haftama girdim ben doktor cinsellik konusunda birşey demedi sizce sakıncası var mı eşim çok anlayışlı bu konuda ama ben rahatsız oldum 13 gündür yanaşmıyoruz hiçkorunmalımıyız nasıl yapmalıyız yardımcı olur musunuz
hişşşşttttt sakin oladet belirtileriyle aynı zaten ebelik belirtileride benimde ağrıyordu sen yorma kendini hayırlısıyla olmayacaksınn
Kızlar biri bana yardım etsin.. Hayalmi yşıyorum yoksa gerçekten bunlar belirtimi.. Kızlar sağ kasığımda bir batma hissettimm.. soldada oluyor. sırtım ağrıyor tutulmuşum gibi...çok çabuk acıkıyorum.. arada çok hafif mide bulantı var kirpiklerim kşınıyor kendimi fazla kaptırak istemiyorum haya kırıklığı olabilir bat 5temmuz :/
Kızlar biri bana yardım etsin.. Hayalmi yşıyorum yoksa gerçekten bunlar belirtimi.. Kızlar sağ kasığımda bir batma hissettimm.. soldada oluyor. sırtım ağrıyor tutulmuşum gibi...çok çabuk acıkıyorum.. arada çok hafif mide bulantı var kirpiklerim kşınıyor kendimi fazla kaptırak istemiyorum haya kırıklığı olabilir bat 5temmuz :/
erkenden de belirtiler başlamış olabilir tabiinaşşalh hamilesindir canım kaçıncı denemen adet döngünün süresi nedir
canım belirti için erken .. anlayamayız ki şu olunca hamilesin bu olunca değilsin diye:26: kişiden kişiye değişiyor tatlımm.. umarım hamilesindir bebğinin kıpırtılarıdırkaçıncı denemen peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?