Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben 6 aydır düşünüyorum daha doğrusu bekliyorum adetim 2 gün gecikti acabalarla oturuyorum öyle merakla bekliyoum halaaaa

benımde 4gun gecıktı ama evlendıgımden berı bole gunu gecıp duruo testte yapmadım cıkmaz dıe yrn gıtcem bı doktora ama esımde sorun yok bendede bısı cıkmadı bakalım yumurtlama takıbıne alırız dedı

hoşgeldin aramıza canımmm tereddütte kaldıysan bi kan testi yaptır kesin sonuç alırsın. daha önce geçikmelerin olmus muydu

aanladım canım hayırlısı yha .. bende bu ay yumurtlama takibi yaptım ama kendim yaptım ovilasyon testi ile bakalım

hoşgeldin aramıza canımmm tereddütte kaldıysan bi kan testi yaptır kesin sonuç alırsın. daha önce geçikmelerin olmus muydu

Hosbuldum canim adetlerim genelde erken oluyo bukadar gecikmiyo mart ayinda vi dusugum oldu ondan sonra boyle oldu dusukten ince cok duzenliydi 26 gunde bi oluyodum.. sen ne kadardir dusunuyosun bebis. ?

aanladım canım hayırlısı yha .. bende bu ay yumurtlama takibi yaptım ama kendim yaptım ovilasyon testi ile bakalım

Canim ovulasyin testini nerden temin edebilirim ben eczanelerde var midir bide guvenilir mi kesin sonuc alir miyim ?

Hosbuldum canim adetlerim genelde erken oluyo bukadar gecikmiyo mart ayinda vi dusugum oldu ondan sonra boyle oldu dusukten ince cok duzenliydi 26 gunde bi oluyodum.. sen ne kadardir dusunuyosun bebis. ?

anladım canım inşallah bebeğin seninledir6 aydır bebek düşünüyorum

düşük tehliken vs yoksa hiçbir sakıncası yok hatta doğumu kolaylaştırdığı bile söyleniyor

günaydın anneler, ve anne adayları

benim kırmızılardan hala ses soluk yok kapattık kapıları 9 aya kadar açılmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…