Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annecik bugün doktora yalvarıcak dua edin de göstersin doktor bebeğimi :18::18::18::18: tabi bebeğim de bacaklarının arasını
aa ne güzel bugün görüş mü var??

inşallah gösterir tatlım yaa sen çook özledin dimi bebeğini

günaydınlar... bugün 25.günüm sonuca az kaldı :18:

günaydın canım hadi bakalım inşallah güzel haber verirsin bizlere

harikaaaaaaa kan testi neden yaptırmıyorsunuzz bizi meraktan çatlatmak için miii
yok canımmmm pazar günü batım dı. arkadaşlarla dayanamayıp kan testi yaptık ve hiç bsey cıkmadı. umutsuzluğa kapıldım.. ebe belki daha kanda görülmemiştir. 3-4 gün daha bekleyelim dedi. testi tekrarlayalım dedi. bende dur şunu 5 yapalım dedim eğer gelmezse cuma günü kan testi vericem

herkeslere günaydııııııııııın. aaa buschy bebeğini görmeye mi gidion bugüüün. süper bi haber buuu. cinsiyetini gösterir inşallaah kerataa

aa ne güzel bugün görüş mü var??

inşallah gösterir tatlım yaa sen çook özledin dimi bebeğini

ben geçen gün gittiğimde kampanyanız var mı diye sordum her gün gelip sadece bir dakika bebeğime bakıp gitsem bi indirim olmaz mı aylık kampanyanız yok mu dedim yok dediler bakalım şimdi tahlil sonuçlarını almaya gidicem sadece ultrasona almıcak büyük ihtimalle...ama ben yalvarıcam tabi....inşallah doktorum bize kıyamaz...ben kahvaltı yapmak yerine kek yemeye başladım bilenolur dua edin nolur!!!!bu kadar sık görmüş olamıcam belki de bi daha ve 5 günde ne kadar değiştiğini görmüş olucam....

herkeslere günaydııııııııııın. aaa buschy bebeğini görmeye mi gidion bugüüün. süper bi haber buuu. cinsiyetini gösterir inşallaah kerataa

günaydın tatlım bu arada özel msj kutun dolmuş

bebeğimi görmem doktoruma bağlı canım inşallah bize kıyamaz da gösterir bana onu....:26::26::26:

inşallahhh görürsün bebişini.. bence kız olucakkk

günaydın anneler, ve anne adayları

benim kırmızılardan hala ses soluk yok kapattık kapıları 9 aya kadar açılmıcak

anaaaaaammm kısss süper bi haber buuu kaaapaaat kapaaat gelmesinler benim tepemin tasını attırmasınlar

günaydın tatlım bu arada özel msj kutun dolmuş

bakayım canım hemen

kız alemsin ya ne demek kampanyanız var mı diye sordun hemi kıyamam ben sana yaa
belki alır ya sen ısrar etmeye devam et göstersin yeğenimi
dua etmez miyiz bebeğim aşk olsun ya tabii ki ederiz
evet ya ne güzel 5 günlük bi değişim nasıl acaba bende merak ettim

vallaha sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…