aa ne güzel bugün görüş mü var??annecik bugün doktora yalvarıcak dua edin de göstersin doktor bebeğimi :18::18::18::18: tabi bebeğim de bacaklarının arasını
günaydınlar... bugün 25.günüm sonuca az kaldı :18:
yok canımmmm pazar günü batım dı. arkadaşlarla dayanamayıp kan testi yaptık ve hiç bsey cıkmadı. umutsuzluğa kapıldım.. ebe belki daha kanda görülmemiştir. 3-4 gün daha bekleyelim dedi. testi tekrarlayalım dedi. bende dur şunu 5 yapalım dedim eğer gelmezse cuma günü kan testi vericemharikaaaaaaakan testi neden yaptırmıyorsunuzz bizi meraktan çatlatmak için miii
aa ne güzel bugün görüş mü var??
inşallah gösterir tatlım yaa sen çook özledin dimi bebeğini
herkeslere günaydııııııııııın. aaa buschy bebeğini görmeye mi gidion bugüüün. süper bi haber buuu. cinsiyetini gösterir inşallaah kerataa
herkeslere günaydııııııııııın. aaa buschy bebeğini görmeye mi gidion bugüüün. süper bi haber buuu. cinsiyetini gösterir inşallaah kerataa
inşallahhh görürsün bebişini.. bence kız olucakkkben geçen gün gittiğimde kampanyanız var mı diye sordum her gün gelip sadece bir dakika bebeğime bakıp gitsem bi indirim olmaz mı aylık kampanyanız yok mu dedim yok dedilerbakalım şimdi tahlil sonuçlarını almaya gidicem sadece ultrasona almıcak büyük ihtimalle...ama ben yalvarıcam tabi....inşallah doktorum bize kıyamaz...ben kahvaltı yapmak yerine kek yemeye başladım bile nolur dua edin nolur!!!!bu kadar sık görmüş olamıcam belki de bi daha ve 5 günde ne kadar değiştiğini görmüş olucam....
anaaaaaammm kısss süper bi haber buuugünaydın anneler, ve anne adayları
benim kırmızılardan hala ses soluk yok kapattık kapıları 9 aya kadar açılmıcak
yok canımmmm pazar günü batım dı. arkadaşlarla dayanamayıp kan testi yaptık ve hiç bsey cıkmadı. umutsuzluğa kapıldım.. ebe belki daha kanda görülmemiştir. 3-4 gün daha bekleyelim dedi. testi tekrarlayalım dedi. bende dur şunu 5 yapalım dedim eğer gelmezse cuma günü kan testi vericem
günaydın tatlım bu arada özel msj kutun dolmuş
oğluşu olucakkk buschy nin
ben geçen gün gittiğimde kampanyanız var mı diye sordum her gün gelip sadece bir dakika bebeğime bakıp gitsem bi indirim olmaz mı aylık kampanyanız yok mu dedim yok dedilerbakalım şimdi tahlil sonuçlarını almaya gidicem sadece ultrasona almıcak büyük ihtimalle...ama ben yalvarıcam tabi....inşallah doktorum bize kıyamaz...ben kahvaltı yapmak yerine kek yemeye başladım bile nolur dua edin nolur!!!!bu kadar sık görmüş olamıcam belki de bi daha ve 5 günde ne kadar değiştiğini görmüş olucam....
korkuyorum yaa regl olucak gibi kasıklarımda ağrı var inş.kırmızılar gelmez
annem duymasınnn ha bu arada söylemiş miydim bilmiyorum ama nub teorisine göre de erkek gibi duruyo
kız alemsin ya ne demek kampanyanız var mı diye sordun hemi kıyamam ben sana yaa
belki alır ya sen ısrar etmeye devam et göstersin yeğenimi
dua etmez miyiz bebeğim aşk olsun ya tabii ki ederiz
evet ya ne güzel 5 günlük bi değişim nasıl acaba bende merak ettim
benim içime doğuyorrr erkek olucakk işte o kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?