Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
batın ne zaman? evet beklicez artık elden bişey gelmez ama bol bol dua edelim biz:))

bat dedıgınız sey sanırım adet donemı ben tam buranın dılını cozemedım afedersın:) adetım bıtelı 6 gun falan oldu bazen 21 gunde oluyorum bazen 28 bellı olmuyo hıc o yuzden bır ay dolmadan anlayamam sanırım.

merhaba. hiç korkma bişey olmaz ben 2009 da evlendim 3.5 yıl kistim var die ayrıca korunma amaçlı kullandım yasmin doğum kontrol hapını planlı bir gebelik gerçekleştirdiğim için gebe kalmadan 8 ay önce bıraktım.başka yöntemle korunduk o 8 ayda.korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım için rahat olsun :)

ay ınsallah allahım hepımıze ınsallah tez vakıtte verır. folık asıt kullanmak gerektıgı yazıyo bazı yerlerde dogrumu baslamalımıyım bende acaba

eğer hemen gebe kalmayı düşünüyorsan başlasan iyi olur canım ama önce gebelik öncesi bir kadın doğum doktoruna gidip genel kontrol yaptır derim ben.gebelik düşünüyoruz die belirt o gerekli folik asiti verir sana ben öyle yapmıştım....

ayy tebrık ederım ınsallah darısı basıma cok gec kalırsın falan dedı arkadasım ben de yasmın kullandım o yuzden bıraz panıkledım sanırım. sımdı doktor arayısına gırıcem folık asıt falan ıhtıyac varmı bende de uzun sure kıst vardı. o da etkıler sanırım hamıle kalmayı en son bıtmıstı ama yınede emın olmak lazım.

teşekkür ederim canım :) darısı hepinizin başına...hiç birşey olmaz korkma benim 5cm kistim var ve şuan hamileyim 1 aylık...Sadece allaha bol bol dua et ve yürekten inan başka birşeye gerek yok folik asitle ilgili azönce yazdım doktoruna git derim ben...

Ben de kırmızılardan yeni kurtuldum:) benim bat 18 Nisan. Bebeğim için üzgünüm hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden.inşallah bu ay ikimiz içinde mutlu son olur:) bu ay zaten ovulasyon testi kullanacağım.2seneye yakındır yumurtlama takibiyle korunuyorum bizde 2aydır korunmuyoruz feleği şaştı vücudumun panik ve stresten:) ama bu ayy stres yoook

tamam cok saol canım ya ayyy ne guzel Allah nazarlardan saklasın ınsallah. ben cok ınanıyorm sankı hemen kalıcakmısın gıbı gelıyo ama kısmet tabı psıkolojık olarak bıle bu hafta basım dondu,midem bulandı falan:)) fazla kaptırdım sanırım:) doktor konusunda arastırma yapmam lazım sanırım. sen hangı doktora gıdıyosun.

38 le hemşeriyiz...cemehle aynı duyguyu yaşıyorum...yani burdan kendimden birşeyler buluyorum okuması bile çok keyf verici...Aallah gönlüüze göre versin..

canım cok sevındım maşallah maşallah saglıkla sıhhatle doldurcaz kucaklarımızıda ınsallah saray kedisi canım senın ıcınde cok sevındım aynı dıleklerım senın ıcınde gecerli

bende bugun kan testi yaptırmaya gittim beta hcg 584 çıktı canlarım nasıl bir deger acaba yaa haftaya gitcez doktora sekerler umarım sağlıklıdır ya saray kedisi değerlerimiz yakınmıs canım seninki yerine yerleşmişmi ??

bence insan hissediyor mesela 10 gün filan kala acayip bi şekilde bağırsak hareketleri oluyor vücutta hiç olmayan şeyler oluyor umarım hamişsindir.....

mrh tatlım evt vücudun bile farkediyor neler olacağını 3, denemem de hamiş oldum.ilk ay düzenli oldu 2,aysa 1 hafta erken oldum 3, de tuttu.arkadaşım da da aynısı olmuş düzensizleşmiş.bir de ovulasyon için kaç günde adet görüyorsan ondan 14 ü çıkar o senin yumurtlama tarihin dir beyaz akıntın da zaten tam o zamana dek geliyor 28 günde düzenli olan kişinin yumurtlama tarihi muhtemelen 14, veya 15 gün Allah isteyen herkese nasip etsin tatlı tatlı bebişlerimiz olsun

mrb tebrik ederim seni sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah :) bu arada hemşeriyiz demişsin

Herkese günaydın arkadaşları:) umarım hepinizin günü mükemmel başlamıştır:) yaa hadi hayırlısı senin adına çok sevindim hayırlısıyla Rabbim büyütmeyi nasip etsin bebeğini canım.ben bu ay kafama çok takmamaya çalışacağım ve belirti aramayacağım karar verdim.rabbim nasip ederse inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…