batın ne zaman? evet beklicez artık elden bişey gelmez ama bol bol dua edelim biz:))
Aranıza yeni katıldım. 28 yasındayım daha once adet duzenlıgım ıcın dogum kontrol hapı kullanmıstım 10 aylık evlıyım. 10 aydır da dogum kontrol hapı kullanıyorum ama artık bebek sahıbı olmak ıstıyorum. sızde hemen hamıle kalabılırmıyım. dogum kontrol hapları cok etkılemısmıdır.
ay ınsallah allahım hepımıze ınsallah tez vakıtte verır. folık asıt kullanmak gerektıgı yazıyo bazı yerlerde dogrumu baslamalımıyım bende acaba
merhaba. hiç korkma bişey olmaz ben 2009 da evlendim 3.5 yıl kistim var die ayrıca korunma amaçlı kullandım yasmin doğum kontrol hapını planlı bir gebelik gerçekleştirdiğim için gebe kalmadan 8 ay önce bıraktım.başka yöntemle korunduk o 8 ayda.korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım için rahat olsun :)
ayy tebrık ederım ınsallah darısı basıma cok gec kalırsın falan dedı arkadasım ben de yasmın kullandım o yuzden bıraz panıkledım sanırım. sımdı doktor arayısına gırıcem folık asıt falan ıhtıyac varmı bende de uzun sure kıst vardı. o da etkıler sanırım hamıle kalmayı en son bıtmıstı ama yınede emın olmak lazım.
Canım ben daha dün kırmızıları gördüm :) yeni batım 24 nisan inşallah. 2 aydır istiyoruz biz ama daha önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu, kaybettim. Hadi bakalım inşaallah, yumurtlama gününü takip et, boş geçme, gerisi bizim elimizde olan bir şey değil :) Senin bat ne zamandı?
teşekkür ederim canım :) darısı hepinizin başına...hiç birşey olmaz korkma benim 5cm kistim var ve şuan hamileyim 1 aylık...Sadece allaha bol bol dua et ve yürekten inan başka birşeye gerek yokfolik asitle ilgili azönce yazdım doktoruna git derim ben...
evet canım dün yine kan verdim çünkü keseyi ultrasonda göremedik çok küçükmüş kan değerlerinden sağlığını kontrol etçem dedi beta - hcg 2günde 2ye katlıyor dedi eğer 2 ye katlarsa gayet sağlıklı dedi.dün gittim çok şükür 2 ye katlamış haftaya ultrasonda keseyi görmek için gidicez yine hevesle perşembe gününü bekliyorum yine :)
evet canım dün yine kan verdim çünkü keseyi ultrasonda göremedik çok küçükmüş kan değerlerinden sağlığını kontrol etçem dedi beta - hcg 2günde 2ye katlıyor dedi eğer 2 ye katlarsa gayet sağlıklı dedi.dün gittim çok şükür 2 ye katlamış haftaya ultrasonda keseyi görmek için gidicez yine hevesle perşembe gününü bekliyorum yine :)
tamam cok saol canım ya ayyy ne guzel Allah nazarlardan saklasın ınsallah. ben cok ınanıyorm sankı hemen kalıcakmısın gıbı gelıyo ama kısmet tabı psıkolojık olarak bıle bu hafta basım dondu,midem bulandı falan:)) fazla kaptırdım sanırım:) doktor konusunda arastırma yapmam lazım sanırım. sen hangı doktora gıdıyosun.
Ben de kırmızılardan yeni kurtuldum:) benim bat 18 Nisan. Bebeğim için üzgünüm hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden.inşallah bu ay ikimiz içinde mutlu son olur:) bu ay zaten ovulasyon testi kullanacağım.2seneye yakındır yumurtlama takibiyle korunuyorum bizde 2aydır korunmuyoruz feleği şaştı vücudumun panik ve stresten:) ama bu ayy stres yoook
mrh tatlım evt vücudun bile farkediyor neler olacağını 3, denemem de hamiş oldum.ilk ay düzenli oldu 2,aysa 1 hafta erken oldum 3, de tuttu.arkadaşım da da aynısı olmuş düzensizleşmiş.bir de ovulasyon için kaç günde adet görüyorsan ondan 14 ü çıkar o senin yumurtlama tarihin dir beyaz akıntın da zaten tam o zamana dek geliyor 28 günde düzenli olan kişinin yumurtlama tarihi muhtemelen 14, veya 15 gün Allah isteyen herkese nasip etsin tatlı tatlı bebişlerimiz olsun
mrb tebrik ederim seni sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah :) bu arada hemşeriyiz demişsin[/QU
kendimi burdan alamaz oldum evt kayseriliyim ama elazığ dayım şuanda çok teşekkür ederim en kısa zamn da sende bu duyguyu tadarsın tabi ilk aylarda inanamazsın hadi ya oldumu gerçekten diye en kısa zamanda darısı başına
mrb tebrik ederim seni sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah :) bu arada hemşeriyiz demişsin[/QU
kendimi burdan alamaz oldum evt kayseriliyim ama elazığ dayım şuanda çok teşekkür ederim en kısa zamn da sende bu duyguyu tadarsın tabi ilk aylarda inanamazsın hadi ya oldumu gerçekten diye en kısa zamanda darısı başına
hmm sevindim her zaman gel bekleriminşallah ya olursa 9 ay nasıl sabrederim bilemiyorum valla :))
hmm sevindim her zaman gel bekleriminşallah ya olursa 9 ay nasıl sabrederim bilemiyorum valla :))
nisan 1 bat benim.kanda pozitif çıktı daha keseyi bile göremedim haftaya cuma belki dedi onu bile bekleyemez oluyosun çok enterasan bişey ve hala eşimde bende inanamıyoruz.herkes 2 yıldan sonra zor olur falan diyodu hiç te bişey olmadı 2 yıl 8 aylık evliyim yeterki doğru yöntemle korunmayı bil
ben hissediyorum en başından okudum hiç kimsenin bi sıkıntısı olduğuna inanmıyorum demek ki rabbim için herşeyin bir zamanı var.
nisan 1 bat benim.kanda pozitif çıktı daha keseyi bile göremedim haftaya cuma belki dedi onu bile bekleyemez oluyosun çok enterasan bişey ve hala eşimde bende inanamıyoruz.herkes 2 yıldan sonra zor olur falan diyodu hiç te bişey olmadı 2 yıl 8 aylık evliyim yeterki doğru yöntemle korunmayı bil
ben hissediyorum en başından okudum hiç kimsenin bi sıkıntısı olduğuna inanmıyorum demek ki rabbim için herşeyin bir zamanı var.
o duyguyu yaşamayı çoook istiyorum ya inşallah tez zamanda gelir bizim bebişler :) şu an senin ruh halini düşünemiyorum bile elin göbişinden gitmiyodur herhalde :)
o duyguyu yaşamayı çoook istiyorum ya inşallah tez zamanda gelir bizim bebişler :) şu an senin ruh halini düşünemiyorum bile elin göbişinden gitmiyodur herhalde :)
inşallah en kısa zamanda diyelim.birde doktor bana her kadın aslında her ay hamiledir sadece döllenme olmadığı için o ay kanamayla atılır dedi..arkadaşım 9, denemesinde haile kaldı bu kaçıncı ayınız sizin?
inşallah en kısa zamanda diyelim.birde doktor bana her kadın aslında her ay hamiledir sadece döllenme olmadığı için o ay kanamayla atılır dedi..arkadaşım 9, denemesinde haile kaldı bu kaçıncı ayınız sizin?
bi kaç ay oldu bizimki de. ben şuan oluruna bıraktım tüm tahlilleride yaptırdım bi sorunumuz yok allaha çok şükür. sanırım zamanı henüz gelmedi :)
mrh tatlım evt vücudun bile farkediyor neler olacağını 3, denemem de hamiş oldum.ilk ay düzenli oldu 2,aysa 1 hafta erken oldum 3, de tuttu.arkadaşım da da aynısı olmuş düzensizleşmiş.bir de ovulasyon için kaç günde adet görüyorsan ondan 14 ü çıkar o senin yumurtlama tarihin dir beyaz akıntın da zaten tam o zamana dek geliyor 28 günde düzenli olan kişinin yumurtlama tarihi muhtemelen 14, veya 15 gün Allah isteyen herkese nasip etsin tatlı tatlı bebişlerimiz olsun
bi kaç ay oldu bizimki de. ben şuan oluruna bıraktım tüm tahlilleride yaptırdım bi sorunumuz yok allaha çok şükür. sanırım zamanı henüz gelmedi :)
S38cim merak etme en güzel haberlerin yakında olur inşallah hep beraber seviniriz seninle birlikte:) bu arada yaptırdığın tahliller için belli bir siklus gününde gelmeni mi istediler yoksa herhangi bir günde mi yaptılar? Benim izin günlerim kısıtlı da doktora o günler gitsem kestirme olacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?