bomba gibiyiz teyzesi bugun benim sıpam mide bulantısı yapmaya başladı büyümüştee annesinin midesine bulaşıyomuss sıpammkrakere devamm !!!!!
Sen nasılsın bebegimmmmm ne var ne yok :18: [/QUOTE
her bulantı anne ben burdayım demek öyle düşünnbizimki daha uslu uslu oturuyor içerde acıkınca sızlıyor sadece
akril; benım de öyle bir koyu bir silik çıkıyor anlamadım :44::44::44: işim şansa kaldı yani
caydin sen şanslısın cnm kafan karışmamış bizim ki gibi.....ben o yuzden bırakmıyorum ne olur ne olmaz dıye....:44:
Benimkisi de ikisi aynı koyulukta olmadı ama yine de 3 gün diğerlerine göre daha koyuydu ve ardından silikleşti.. zaten kimileri tam aynı koyulukta olmaz diyor....
valla ben anlamadım c nm bu testi....ama umarım tutmustur hepimizin
hoş geldin canım ramıza.. inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız..
kendini tanıtır mısın bizlere??
allah şifa versin canım. bebeğini kucağına almayı nasip etsin kısa zamanda
bomba gibiyiz teyzesi bugun benim sıpam mide bulantısı yapmaya başladı büyümüştee annesinin midesine bulaşıyomuss sıpammkrakere devamm !!!!!
Sen nasılsın bebegimmmmm ne var ne yok :18: [/QUOTE
her bulantı anne ben burdayım demek öyle düşünnbizimki daha uslu uslu oturuyor içerde acıkınca sızlıyor sadece
onu yirimmmmmmmmm yirimmmmmmmmmmmmm
Kız en cok da merak ettgim şey bana bazıları erkek bazıları kız olacak diyor dün kayın pederimle eşim ruyasında görmüş erkek olacak dediler bende erkek hissediyorum bazen kız hissediyorum merakdan çatlayacam ha
amin canım inş.fakat bu sorunu yıllardan beri çekiyorum sürekli tekrarlıyor acaba hamile olmamı engeller mi :?bir bilginiz var mı
Rabbşim sana ve bizlere aratmadan versin meleklerimizi inşşşşş :26::26:
kızlar herkese günaaayyydddıııııınnn sabah olsun da size yazayım diye sabirsızlanıyorum
Joker canım tebrik ederim Allah hayırlı etsin inşallah
onu yirimmmmmmmmm yirimmmmmmmmmmmmm
Kız en cok da merak ettgim şey bana bazıları erkek bazıları kız olacak diyor dün kayın pederimle eşim ruyasında görmüş erkek olacak dediler bende erkek hissediyorum bazen kız hissediyorum merakdan çatlayacam ha
annenin hissettiği doğru olurmuş kızz bende erkek hissediyorum hamile kalmadan öncede derdim hepp benim oğlum olacak diyee
amin canım inş. yaben çok umutsuz yaklaşıyorum çünkü rahatsızlığımın tedavisi yok artık antibiyotikler bile fayda etmiyor fakat benim sorum acaba gebe olmayı engeller mi ben alıştım yoksa sık sık enfeksiyon geçirmeye
amin canım inş. yaben çok umutsuz yaklaşıyorum çünkü rahatsızlığımın tedavisi yok artık antibiyotikler bile fayda etmiyor fakat benim sorum acaba gebe olmayı engeller mi ben alıştım yoksa sık sık enfeksiyon geçirmeye
seninkinin markası neydi surelab mı?
günaydın kuzucum valla aynı ben.. zaten dünde yokluğumda kaynatmışsınız.
kaçırdım diye üzüldüm
Bildiğim kadarıyla tedavi edilmesi gerekiyor canım... neden kaynaklanıyor onun bulunması lazım.. Doktor öyle demişti bana bir daha olursa nedenini araştırırız diye.... Bol bol su içip sık sık wc e gitmen lazım ve çalışmadan sonra en geç 8 dk sonra küçük tuvaletini yapman gerekiyormuş.....
annenin hissettiği doğru olurmuş kızz bende erkek hissediyorum hamile kalmadan öncede derdim hepp benim oğlum olacak diyee
hyrlısı bakalım bunu ögrenmek için dha cok zmanımız var senin canın bişe çekiyomu varmı öle aşerme durumu yada n cok ne yiyosun
evde giremiyorum sürekli uyuduğumdan işyerine gelince açıyorum muhabbet almıoş başını gitmiş sonra okumakta istemiyorum önceki yazılanları olaylara fransız kalırsam ben çaktırmayacağım siz de çaktırmayın
canım ben de senin gibiydim yatılı okulda kaldım 2 yıl sürekli enfeksiyon geçirdim şimdi ara ara oluyor bol bol su iç sen gönülden inandıktan sonra seninde bebeğin olacaktır merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?