Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar benim dünürüm nereye gittikii sabah sabahhh sonuçlarınımı almaya gitti acebe bilen varmı :26::26::26::26:

Kızlar benim dünürüm nereye gittikii sabah sabahhh sonuçlarınımı almaya gitti acebe bilen varmı :26::26::26::26:

sonuçlarını almaya gitti ve bebişini göstermesi için doktorla konuşacak...
gösterirse fotosunu getirecek bizlere yağenimizin

Caanıımm bence umutsuzluğa düşme... eşin iyileştiyse çalışmaya devam yumurtlamış olsan bile biliyorsun 24 saat yaşıyor.. Hem allahın iyi bu sen dua et inan ne olacağı belli olmaz bakarsın bebiş verir.. ilayk arkadaşımız vardı sadece 1 kere çalışmayla hamiş kaldı.. hemde ovü testi hep tek çizgi çıktığı halde... Umudunu kaybetme

bende 7 aydan beri çocuk sahibi olmayı bekliyorum ama bi türlü tutmuyor ya idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sürekli bana da dua edin kızlarrrrrrrrrrrrr

canım ilk ayımda bende geçirdim idrar yolu enfeksiyonu ilaç kullandın mı?

sağol canım bir anda bütün umudum gitti gibi hissettim inşallah bir şans vardır:2: evet ilayk arkadaşımız aklımda hep ama o tam gününde tutturmuş maşallah demekki

testi bıraktınmı sen kuzuuuu. ben de bırakacam artık bugün de yapayım daaa

canım benim en son 19 unda koyuydu o gün çalışma oldu... sonra 20 ve 21 inde yaptım ikiside silik çıktı bende bıraktım inşallah olmuştur

sen akşam yaptın mı nasıldı sonuç?

bende söyleyım.....
bu ovulasyon testını ben bırakmadım ya hala devam edıyorum....30 tane ovulasyon testını bıtırmeden rahat etmeyecegım

benim çok düzenli gitti silik silik az koyu daha koyu koyu silik silik o yüzden bıraktım ama senin sanırım koyu silik koyu çıkıyormuş o yüzden devam et bakalım

canım benim en son 19 unda koyuydu o gün çalışma oldu... sonra 20 ve 21 inde yaptım ikiside silik çıktı bende bıraktım inşallah olmuştur

sen akşam yaptın mı nasıldı sonuç?

yaptım canım. sonuçlar birbiriine çok yakın. kafam karışıyo. cuma günü çok koyuydu galibaa. ondan sonra o kadar koyu olmadı ama gene çizgiiler birbirine çok yakın :26::26::26::26:

sağol canım bir anda bütün umudum gitti gibi hissettim inşallah bir şans vardır:2: evet ilayk arkadaşımız aklımda hep ama o tam gününde tutturmuş maşallah demekki

Allahtan umut kesilmez... sende umutsuzluğa düşmee sakın çalışmalara devam olacak de... Bu ay olmazsa önümüzdeki ay ama moralini bozma herşey nasip kısmet sonuçta

yaptım canım. sonuçlar birbiriine çok yakın. kafam karışıyo. cuma günü çok koyuydu galibaa. ondan sonra o kadar koyu olmadı ama gene çizgiiler birbirine çok yakın :26::26::26::26:

seninkinin markası neydi surelab mı?

ay bende rahat edemiycem gibi geliyooo. bide hep çift çizgi çıkıyo sinir ediyoo beniiii.

benim çok düzenli gitti silik silik az koyu daha koyu koyu silik silik o yüzden bıraktım ama senin sanırım koyu silik koyu çıkıyormuş o yüzden devam et bakalım

akril; benım de öyle bir koyu bir silik çıkıyor anlamadım :44::44::44: işim şansa kaldı yani

caydin sen şanslısın cnm kafan karışmamış bizim ki gibi.....ben o yuzden bırakmıyorum ne olur ne olmaz dıye....:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…