kaç günlük bilmiyorum canım.idrar testi ile öğrendim.ne zaman oldu bende bilmiyorum ama biz ara vermedik hiç
Diyorum ya allahın bir hediyesi bize bu kış annemin meme kanseri oldugnu öğrendim bir sürü tedaviler ameliyatlar oldu şimdi ise kayınvalidem böbrek nakli olacak böbrek hastası hepsi arka arkaya geldi hep hastanelerdeydik çok kötü günler geçiriyoruz hala hastanelerde tedaviler bitmiş değil,evliliğimin ilk senesi evimde toplasan 3 ay kalmışımdır..bana yaşama sevinci versin diye gönderdi rabbim meleğimiii inşallah sağlıkla kucagıma almayıda nasip eder...
aaaayyyyyyyyyyy harika bir haberrrrrİ NA NA MI YO RUUUMMMMM
HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
çok teşekkür ederim kızlar adetimin 29.günü öğrendim yani bugün.idrar testi yaptım.silik çıktı 2.çizgi.
çok teşekkür ederm haklısın walla
kaç günlük bilmiyorum canım.idrar testi ile öğrendim.ne zaman oldu bende bilmiyorum ama biz ara vermedik hiç
Diyorum ya allahın bir hediyesi bize bu kış annemin meme kanseri oldugnu öğrendim bir sürü tedaviler ameliyatlar oldu şimdi ise kayınvalidem böbrek nakli olacak böbrek hastası hepsi arka arkaya geldi hep hastanelerdeydik çok kötü günler geçiriyoruz hala hastanelerde tedaviler bitmiş değil,evliliğimin ilk senesi evimde toplasan 3 ay kalmışımdır..bana yaşama sevinci versin diye gönderdi rabbim meleğimiii inşallah sağlıkla kucagıma almayıda nasip eder...
aaaayyyyyyyyyyy harika bir haberrrrrtebrikler canımmm
hmmmmmmmm anladım kuzum hakkaten bebegin sana bir hediye olmuş
inş şansıyla bereketiyle nasibi kısmetsiyle gelirde alır götürür sıkıntılarınızı
İ NA NA MI YO RUUUMMMMM
HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
bu güzel haberlerin devamı gelsin inşallah.
ama benim kendim adına bu ay umutsuzluğum arttı.pisi pisine gitti sanki eşimin hastalığı için bugün 15.gün karnım ağrıyor akıntı başladı ama biz c.tesiden bu yana çalışmadık hiç 38s arkadaşım kaçmadı bugün de olur dedi sağolsun ama kafam çok karışık içimden bir his oldu bitti yani kaçırdın diyor:26:
buu süper bir haberr şekerimmmm
Annene ve kv nede çok geçmiş olsunnnn
şekerimm çalışmadan sonra yattınmı naptın bende bunu merak ettim :44::44:
canım ne umutsuzluğu bu ya sen çalışmalarına devam et
stres yokkk umutsuzlukkk yokkkk
yola devam şekerim
bende 7 aydan beri çocuk sahibi olmayı bekliyorum ama bi türlü tutmuyor yaidrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sürekli bana da dua edin kızlarrrrrrrrrrrrr
bende 7 aydan beri çocuk sahibi olmayı bekliyorum ama bi türlü tutmuyor yaidrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sürekli bana da dua edin kızlarrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?