Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim sarı akıntım çok geliyordu hala da geliyor kasık ağrın var mı:26:

benımde cogunlukla sarı beyaz kıvam olarak cok yogun olmayan 2 dundurde cok özür dilerim teşbihte hata olmaz sütlü nescafe renginde geldi minik minik ama ıslandıgımı hıssettırecek kadar ,kasık agrım ve göğüslerimde kaç gundur agrı var ve halada devam ediyor kan testı yapmadım 23 hazıran bat tı ama psikolojıktır dıye cuma-cumartesıye kadar beklemeyı dusunuyorum

suyu az mı içiyorsun doktor bana suyu az içersen akıntın rengi koyu olur demişti

bence evine git arkadaşım eğer sen bu akşam eve gitmezsen onun ayılık kararını onaylamış olursun bir nevi
sen gayet güler yüzle karşıla kayınvalidenleri kavga konusu açlırsada sakin sakin anlatırsın aslında ne kadar gereksiz bir konudan birbirinizin kalbini kırdığını eşinede en çok bebeği aldıralım ve boşanalım lafından çok kırıldığını söylersin
emin ol bunları duyunca kayınvaliden oğlunun yanında değil senin yanında olur yani çok uç bir tip değilse tabi :44:

napem yaaa 23 hazıran sorunsuz gectı hala regl olmadım ama testte yapmadım beklıyorum öyle kuzu kuzu psikolojıktır dıye gecıkmeler

hadi hayırlısı güzelimmm inş. bekledğin gbi bebek hberi alırsın en kısa sürede kasık ağrın filan var mı?

ya bide sabah kalktığımda o çoktan uyanmıştı(zaten salonda yattı) bugün işe gitme doktora gidicez aldırıcaz dedi. kaç yıllık tanıdığım adam gitmiş cani katil ruhlu bir adam gelmişti. Allah kimseye yaşatmasın. çok ağladım. üzüntüden umarım bebeğime bişi olmaz

bence yarın sabah ilk idrarla yap testi varsa zaten çıkar

bende de ne olsun kırmızılar gitsede hazırlık yapsam diye heves edip duruyorum

bende şu belırsızlıgı netleştırseydım iyi olacaktı ama strestenmı gecıktı mercımekten dolayımı gecıktı bılmıyorum sen tam gunundemı oldun

hadi hayırlısı güzelimmm inş. bekledğin gbi bebek hberi alırsın en kısa sürede kasık ağrın filan var mı?

regl oldum olacam dıyorum bel ve ara ara kasık agrısından

bence yarın sabah ilk idrarla yap testi varsa zaten çıkar

test aldım sabah yapıcam ama ıdrarda cıkmayabılır kanımca en gec ıdararda bellı oluyor ya

bebeğine bişey olmasın diye sakın stres yapma işte. bebeğin etkilenmesin. sen sakin ol güzel düşün. normalde de böyle asabi birimidir eşin.

vallahi ben kızımı adete 4 gün varken sabahın köründe yaptoğım testle öğrenmiştim

bende şu belırsızlıgı netleştırseydım iyi olacaktı ama strestenmı gecıktı mercımekten dolayımı gecıktı bılmıyorum sen tam gunundemı oldun

evet ya inşallah mercimektendir tatlım..
yok tatlım cuma günü gelecek olan..
pazar sabahı geldi.. bi gün geç geldi sayılır

kızllaaaarr bi yemeğe gittimmmm muhabbet almış giittttmiiişşş yemeğede gidemiceemm artııkkk

ayyyşşş çok korktum ben de :13::13::13::13::13::13:

ayyy çok heyecanlı yaa inşallah hamiş oldun bu sefer..
peki kendinde değişiklik hissediyor musun hiç?
canım korkma küsermiyim sana hiiiççç valla geçen hafta kasıklarımda acaaayip ağrı vardı belim arada ağrıdı ama şu anda hiç hiççç birşey yokkk kendimi dinliyorum yine tık yok ama daha 1 hafta var belki ancak oturuyordur

hepiniz haklı çıktınız kızlar....ayyy içim bi garip tabi pipiş falan gördüğümüz yok henüz ama bir ay sonra gittiğimizde %95 pipiş görücez

hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez birde eli ayağı düzgün olsun allah gönlünüze göre versin şekerimmm

canım öncelikle sıkıntı streesten uzak dur.. kızgınlıkla insanın ağzından herşey çıkıyor eminimki eşinde çok pişmandır.. yuvayı dişi kuş yapar bence hiçbirşey olmamış gibi evine git kayınvalidenlere de güzel bir sofra hazırla eşine de tabii eminim hatasını anlayacaktır. kayınvalidenler bebişi biliyor mu? herşeyden önce sen sakin ol :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…