- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
ayyyyyyy kendimi o kadar yorgun hissediyorum kiiii
bebeğine bişey olmasın diye sakın stres yapma işte. bebeğin etkilenmesin. sen sakin ol güzel düşün. normalde de böyle asabi birimidir eşin.
sabah idrarınla yap bence testi ayyyy bak gene heyecanlandımmmmyanı kurbaga gbi fazla ıcmıyorum ama yeterlı derecede ıctıgımı dusunuyorum
Bendddee sıcaklarda bastı bıraksalar bütün gün uyurummm
evet biraz asabidir. sinirlendiğinde ağzından çıktığı şeyleri kulağı duymaz. ama sonra siniri geçince gelir özür dilerim der kötü niyetle söylemediğini o sinirle söylediğini söyler.. ama bu seferki olay çok çok büyüktü anlatamam size size yazdıklarım onun söylediklerinin çeyreği yani. kapılara vurdu bağırdı bütün apartman bizi dinlemiştir bide rezil olduk.
evet biraz asabidir. sinirlendiğinde ağzından çıktığı şeyleri kulağı duymaz. ama sonra siniri geçince gelir özür dilerim der kötü niyetle söylemediğini o sinirle söylediğini söyler.. ama bu seferki olay çok çok büyüktü anlatamam size size yazdıklarım onun söylediklerinin çeyreği yani. kapılara vurdu bağırdı bütün apartman bizi dinlemiştir bide rezil olduk.
sabah idrarınla yap bence testi ayyyy bak gene heyecanlandımmmm
Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsınama sen evine git canım yemek yap ne olursa olsun bebişin için... şimdi bebekte var kayınvaliden de başka davranır eminim... O da hatasını anlayıp özür dileyecektir yine ama bu sefer sakin ol ve al karşına konuş böyle yapmaması gerektiğini falan anlat artık kocaman adam olmuş baba olacak yakında
canım düşün ki bu yaşananlar kötü bi rüya..
o bi adım atmıyosa sen bi adım at..
eve erken git yemeklerini yap..
misafirlerini ağırla..
eşinle konuşmayı dene... bu aralar biraz stresli olduğunu filan söyle.. onu kırmak istemediği söyle ne bileyim işte ne söylerse alttan al.. o zaten sonradan pişman olur..
üzülme şimdi sen ya bebeğe zarar vereceksin..
sanki kimsenin kavgası olmuyo mu ya kime ne ki sen hiç bişey yokmuş gibi akşam doğruca evine git tamam mı
tamam gidicem eve keşke annesi babası bugün gelmiyor olsaydı offff
henüz kayınvalidemler bilmiyor. Kalp atışını duyduktan sonra söyleyelim diye karar almıştık. Ettiğimiz kavgayı anlattıysa annesine bende hamile olduğumu beni bu halde üzdüğünü sölicem .... resmen korktum var ya benim tanıdığım kocam gitmişti bir yabancı karşımdaydı çok korktum hatta bir ara polisi ararım dediğimi hatırlıyorum :))
tamam gidicem eve keşke annesi babası bugün gelmiyor olsaydı offff
Belki gelmeleri daha hayırlıdır canımmmm... Bebişi de duyarlarsa yumuşar ortalık... ama sakın eşinin yanında şikayet etme.. Mutfakta falan gizliden konuş...
caydinim bence sizi müjde vermek için çağırdık diye lafa girsin o zaman eşi bişey diyemez
Ama eşinin yanında söyleme şikayet eder gibi olmasın... öyle çek bir kenara sakin sakin anlat... k.validen nasıl biridir?
sakın sıkıntı yapma bebişini düşün o bir mucize sizin için
Hahahahaa eveeeeet şöylleee güzel bir masa kur.... Hatta işten izin alabiliyorsan erken git... Eşininde üzerine gitme durmadan arama kendi haline bırak.... Çok sinir gibide değilde kırılmış gibi davran yumuşak ama tavırlı
iyi fikir bence
caydinim bence sizi müjde vermek için çağırdık diye lafa girsin o zaman eşi bişey diyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?