- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
baya erken öğrenmişsin ne güzel. düzenlimydi adetin
erken öğrenmişsin ya
Haklısın tatlım eşimde çok heyecanlıydı aslında bebiş için cumartesi günü kontrole gidecek kalp atışını duymaya(
kayınvalidem iyidir ama oğlunu daha çok düşünüyor objektif düşünemiyor maalesef. bak cevapsız aramama geri dönmedi
hahahaha süpersiniz :) eşim benden daha erken çıkıyor. benimde erken çıkma ihtimalim yok. evde yemekte yok. dün bitirmiştik. artık dışardan söyleyeceğiz mecburay sizi sıkıntılarımla sıkmamışımdır umarım
hahahaha süpersiniz :) eşim benden daha erken çıkıyor. benimde erken çıkma ihtimalim yok. evde yemekte yok. dün bitirmiştik. artık dışardan söyleyeceğiz mecburay sizi sıkıntılarımla sıkmamışımdır umarım
vallahi ben kızımı adete 4 gün varken sabahın köründe yaptoğım testle öğrenmiştim
her ne kavgası olursa olsun ne demek cana kıymayı düşünecek kadar öküzlük yapmak ya!!!sustum çıktım sırf sinir olmamak için...Allah ıslah eylesin...
düzensizdi adetim o ay klomenin bir değişik versiyonu olan bir ilaç kullnamıştım
adetimin 26. günü yaptım hayalet gibi çıktı ben inanmadım bir dün sonra tekrarladım
daha belirgindi ama şimdi erken yapmam daha çok stres oluyor insan mesela şu andada batıma 2 gün var ama bekliyorum
bekliyeceğim :18::18::18::18:
Hangi marka test kullandın bugün benim 25.günüm ve nette araştırırken 25.günde idrar testinde sonucu görme ihtimalimin yüksek olduğu yazıyodu ama pek güvenemedim yapmadım.beklemedeyim acaba yapsam mı
aminnnnnnnnnnnnnnnher ne kavgası olursa olsun ne demek cana kıymayı düşünecek kadar öküzlük yapmak ya!!!sustum çıktım sırf sinir olmamak için...Allah ıslah eylesin...
Sıkmak ne demek aşkolsuno zaman masa hazırla güzelce dışardan söyle birde kusura bakmayın ikicanlı olunca daha yorgun oluyorum yemek hazırlayamadm bugün dersin bak bakalım yüzlerinin ifadesine
ben 16 hazıranda bakmıstım yanı yumurtlamadan 5 gun sonra birşey cıkmamıştı yakın zamanda kanda baktırmadım ama evet cogu kısı dıyor varsa silikte olsa cıkar yanı ben bu ay kendımde farklılıklar hıssedıyorum bu ay bir farklı seyler oluyor tatlıyı cok sevmeme rağmen canım hiç istemedı anlamadım kı regl dönemınde abartırım tatlı işini :)
aminnnnnnnnnnnnnnn
yumurtalamadan 5 gün sonra çıkıcağını sanmıyorum döllense bile rahme anca yerleşir
bence sen bir test yap batın geçmiş varsada yoksada öğrenirsin belirsizlik hepsinden kötü
ben çok adet gecikmesi yaşadığım için biliyorum olmadığını bile bile çok test yaptım aklımda şüphe kalacağına negatifi görür rahatlarım diyorum
tamam canım öyle yapıcam :) ama herşey yoluna girsede ben çok zor affedeceğim onun bu laflarından dolayı Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu ..
tamam canım öyle yapıcam :) ama herşey yoluna girsede ben çok zor affedeceğim onun bu laflarından dolayı Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu ..
Benimde biraz başım agrıdı kızlar bende çıkyorum kendinize cici bakın görüşmek üzere ...
elif sen reglınden kaç gun gecınce test yaptın ve pozitif cıktı
ben reglim 20 hazirandı 17 sinde kanda 4.7 çıktı kasıklarımda beş gün öncesinde başlayan felaket bi ağrı vardı değişikti her zamankinden ordan anladım benim 19 u sabahı test silik çıktı değerim 29,33 çıktı doktor hamilesin 5 gün kendine çok dikkat tutunuyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?