• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baya erken öğrenmişsin ne güzel. düzenlimydi adetin

erken öğrenmişsin ya

düzensizdi adetim o ay klomenin bir değişik versiyonu olan bir ilaç kullnamıştım:1:
adetimin 26. günü yaptım hayalet gibi çıktı ben inanmadım bir dün sonra tekrarladım
daha belirgindi ama şimdi erken yapmam daha çok stres oluyor insan mesela şu andada batıma 2 gün var ama bekliyorum
bekliyeceğim :18::18::18::18:

Haklısın tatlım eşimde çok heyecanlıydı aslında bebiş için cumartesi günü kontrole gidecek kalp atışını duymaya :((
kayınvalidem iyidir ama oğlunu daha çok düşünüyor objektif düşünemiyor maalesef. bak cevapsız aramama geri dönmedi

Şimd o sinirlidir ondan dönmemiştir ama devamlı ararsan daha çok sıkışmış hisseder ve daha çok sinirlenir bırak arama.. C.tesi gidecekseniz çok güzel sakın üzerne gitme hiç bahsetme sakin ol ama hafif tavırlı ol.. Her kayınvalide gibi o da oğlunu tutacaktır elbet aaaammmaa senin çok güzel bir avantajın varrrrr bebeği söyle bakalııımm kimi tutuyooo o zaman :9::9::9:

hahahaha süpersiniz :) eşim benden daha erken çıkıyor. benimde erken çıkma ihtimalim yok. evde yemekte yok. dün bitirmiştik. artık dışardan söyleyeceğiz mecbur :( ay sizi sıkıntılarımla sıkmamışımdır umarım :(

evet iyi olur canım..
ne demek canım ya hep güzel şeyler konuşacak değiliz ya..
her zaman yanındayız canım:38::38:

her ne kavgası olursa olsun ne demek cana kıymayı düşünecek kadar öküzlük yapmak ya!!!sustum çıktım sırf sinir olmamak için...Allah ıslah eylesin...

hahahaha süpersiniz :) eşim benden daha erken çıkıyor. benimde erken çıkma ihtimalim yok. evde yemekte yok. dün bitirmiştik. artık dışardan söyleyeceğiz mecbur :( ay sizi sıkıntılarımla sıkmamışımdır umarım :(

Sıkmak ne demek aşkolsun :20::20::20::20: o zaman masa hazırla güzelce dışardan söyle birde kusura bakmayın ikicanlı olunca daha yorgun oluyorum yemek hazırlayamadm bugün dersin :52::52::52::52: bak bakalım yüzlerinin ifadesine :16::16::16:

ben çıkayım artık kızlar bakım yapmam gerekiyor görüşürüz öpüyorum hepinizi:16::16::16::16::16:

düzensizdi adetim o ay klomenin bir değişik versiyonu olan bir ilaç kullnamıştım:1:
adetimin 26. günü yaptım hayalet gibi çıktı ben inanmadım bir dün sonra tekrarladım
daha belirgindi ama şimdi erken yapmam daha çok stres oluyor insan mesela şu andada batıma 2 gün var ama bekliyorum
bekliyeceğim :18::18::18::18:

ben 16 hazıranda bakmıstım yanı yumurtlamadan 5 gun sonra birşey cıkmamıştı yakın zamanda kanda baktırmadım ama evet cogu kısı dıyor varsa silikte olsa cıkar yanı ben bu ay kendımde farklılıklar hıssedıyorum bu ay bir farklı seyler oluyor tatlıyı cok sevmeme rağmen canım hiç istemedı anlamadım kı regl dönemınde abartırım tatlı işini :)

Hangi marka test kullandın bugün benim 25.günüm ve nette araştırırken 25.günde idrar testinde sonucu görme ihtimalimin yüksek olduğu yazıyodu ama pek güvenemedim yapmadım.beklemedeyim acaba yapsam mı

marka hiç hatırlamıyorum bundan 5 yıl önceydi ama 3-4 tane test yaptım en sonunda kan testi
bana kalırsa bekle derim ben erken öğrendim ama geç öğrenenlerde oldukça fazla

Sıkmak ne demek aşkolsun :20::20::20::20: o zaman masa hazırla güzelce dışardan söyle birde kusura bakmayın ikicanlı olunca daha yorgun oluyorum yemek hazırlayamadm bugün dersin :52::52::52::52: bak bakalım yüzlerinin ifadesine :16::16::16:

tamam canım öyle yapıcam :) ama herşey yoluna girsede ben çok zor affedeceğim onun bu laflarından dolayı Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu ..

ben 16 hazıranda bakmıstım yanı yumurtlamadan 5 gun sonra birşey cıkmamıştı yakın zamanda kanda baktırmadım ama evet cogu kısı dıyor varsa silikte olsa cıkar yanı ben bu ay kendımde farklılıklar hıssedıyorum bu ay bir farklı seyler oluyor tatlıyı cok sevmeme rağmen canım hiç istemedı anlamadım kı regl dönemınde abartırım tatlı işini :)

yumurtalamadan 5 gün sonra çıkıcağını sanmıyorum döllense bile rahme anca yerleşir
bence sen bir test yap batın geçmiş varsada yoksada öğrenirsin belirsizlik hepsinden kötü
ben çok adet gecikmesi yaşadığım için biliyorum olmadığını bile bile çok test yaptım aklımda şüphe kalacağına negatifi görür rahatlarım diyorum

aminnnnnnnnnnnnnnn:42:

elif sen reglınden kaç gun gecınce test yaptın ve pozitif cıktı

yumurtalamadan 5 gün sonra çıkıcağını sanmıyorum döllense bile rahme anca yerleşir
bence sen bir test yap batın geçmiş varsada yoksada öğrenirsin belirsizlik hepsinden kötü
ben çok adet gecikmesi yaşadığım için biliyorum olmadığını bile bile çok test yaptım aklımda şüphe kalacağına negatifi görür rahatlarım diyorum

bilmiyorum kı beyazbulutum şimdi yapsam bir anlamı olurmu kı sabahmı yapayım idrar testını işte benımde yılda 3-4 kez böyle gec olurum yine onlardan birimi diye düşünüorum ama o zaman gecıktıgınde bel ve gogus agrım olmazdı hiç ay ne bılıyım karmakarısıgım

tamam canım öyle yapıcam :) ama herşey yoluna girsede ben çok zor affedeceğim onun bu laflarından dolayı Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu ..

bebeği gördükten sonra da böyle davransın da madalyasını takalım boynuna!!! :47:

elif sen reglınden kaç gun gecınce test yaptın ve pozitif cıktı

ben reglim 20 hazirandı 17 sinde kanda 4.7 çıktı kasıklarımda beş gün öncesinde başlayan felaket bi ağrı vardı değişikti her zamankinden ordan anladım benim 19 u sabahı test silik çıktı değerim 29,33 çıktı doktor hamilesin 5 gün kendine çok dikkat tutunuyor dedi

Back
X