Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın canım :)

Canım bi önceki mesajımda sana tahlillerin ile ilgili birşey sormuştum görmedin sanırım:)bi bilgin varsa paylaşır mısın acaba?

canım görmedim adetin 2. günü gitmelisin o zaman kan tahlili yapıp değerlerine bakıyorlar.

günaydın kızlar.dün gece rüyamda kız bebeği emzirdiğimi gördüm.çok değişikti o kadar etkisinde kalmışım ki sabah uyandım ama böyle hala aklımdan gitmiyor o görüntü bebeğin suratı.. kendimi çok değişik hissediyorum... allahım hayırlara çıkarsın inş

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız? hersey yolundamı?

İnşallah ö güzel rüya çıkar güzelim.hayırlara vesile olsun inşallah.bat ne zmandı senin?

Hmm o zaman inşallah önümüzdeki ay gidip tahlil vermeme gerek kalmaz:)

inşallah canım normal bi günde gidersen rahmine yumurtalıklarına bakıyo sonra adetliyken gel diyo doktor. umarım gerek kalmaz

ben de aynen öyle bir rüya gördüm kızımı emziriyordum ve 1 hafta son ra anne olacağımı öğrendim ve kızım minicikti konuşuyordu:) çok güzel darısı hepinizin başına

güzel rüya bende bu ay üçüzümün olduğunu gördüm ama tersine çıktı rüyam. inş seninki çıkar

güzel rüya bende bu ay üçüzümün olduğunu gördüm ama tersine çıktı rüyam. inş seninki çıkar

inşallah. kendimi çok tuhaf hissediyorum böyle bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden.eşimde yok bu hafta sonu nöbetçi.dedim bari buraya gireyimde biraz kafam dağılsın.

inşallah. kendimi çok tuhaf hissediyorum böyle bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden.eşimde yok bu hafta sonu nöbetçi.dedim bari buraya gireyimde biraz kafam dağılsın.

o duyguyu çoook iii biliyorum tatlım yaaa..
allah gönlüne göre wersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…