Herkese günaydın arkadaşları:) umarım hepinizin günü mükemmel başlamıştır:) yaa hadi hayırlısı senin adına çok sevindim hayırlısıyla Rabbim büyütmeyi nasip etsin bebeğini canım.ben bu ay kafama çok takmamaya çalışacağım ve belirti aramayacağım karar verdim.rabbim nasip ederse inşallah..
günaydın canım :)
Canım bi önceki mesajımda sana tahlillerin ile ilgili birşey sormuştum görmedin sanırım:)bi bilgin varsa paylaşır mısın acaba?
canım görmedim adetin 2. günü gitmelisin o zaman kan tahlili yapıp değerlerine bakıyorlar.
günaydın kızlar.dün gece rüyamda kız bebeği emzirdiğimi gördüm.çok değişikti o kadar etkisinde kalmışım ki sabah uyandım ama böyle hala aklımdan gitmiyor o görüntü bebeğin suratı.. kendimi çok değişik hissediyorum... allahım hayırlara çıkarsın inş
Hmm o zaman inşallah önümüzdeki ay gidip tahlil vermeme gerek kalmaz:)
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız? hersey yolundamı?
günaydın kızlar.dün gece rüyamda kız bebeği emzirdiğimi gördüm.çok değişikti o kadar etkisinde kalmışım ki sabah uyandım ama böyle hala aklımdan gitmiyor o görüntü bebeğin suratı.. kendimi çok değişik hissediyorum... allahım hayırlara çıkarsın inş
günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın bakim?
İnşallah ö güzel rüya çıkar güzelim.hayırlara vesile olsun inşallah.bat ne zmandı senin?
güzel rüya bende bu ay üçüzümün olduğunu gördüm ama tersine çıktı rüyam. inş seninki çıkar
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız? hersey yolundamı?
iim tatlım bnde aynı ya bir değişiklik yok öle bir bakınıyım ddm kmler var ne var ne yok die yeni hamiş haberleri flan:))))
inşallah. kendimi çok tuhaf hissediyorum böyle bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden.eşimde yok bu hafta sonu nöbetçi.dedim bari buraya gireyimde biraz kafam dağılsın.
Günaydın gizemcim günün güzel olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?