Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerim belki geçtir yumuş tarihin ondan çıkmaz hem sen bu saatte niye yaptın sabah yapsaydın ya ya da yarın yap..ay kızlar gebelik testi yaptım az önce negatif diyo hala anlamadım ben neden regl olamadım ooooooof:26::26::26:![]()
yanlız bi internet sitesınde okudum 4 saat sonra yap dıyodu amaaan ne streslı seyleer bunlar anacımmmm sevgili mercımekler ve mercimek adayları lutfen analarınızı üzmeyin :)
4 saat çişini tutman lazımmış diye biliyorum:)
evet sayın mercimek adayım eğer beni duyuyorsan annişini çok üzme de göbişine gel![]()
artık silikleşmiş sanırsam![]()
uzun zamandan sonra herkese mrh
naber nasılsınız bugün de var mı güzel haberler veren
38s arkadaş ne yaptı onu merak ediyorum
uzun zamandan sonra herkese mrh
naber nasılsınız bugün de var mı güzel haberler veren
38s arkadaş ne yaptı onu merak ediyorum
eveeeeeet silikleşmiş çok şükür. bugün çalışma yapsam etkili olurmu sizceeee:26::26::26:
benım testte negatif cıktı muhtemelen stresten gecıktı bu ay
eveeeeeet silikleşmiş çok şükür. bugün çalışma yapsam etkili olurmu sizceeee:26::26::26:
hmmmm az daha bekle o zaman.
ay benim adet sancısı gibi sancılarım başladı bu nedir yav![]()
ya ben bişey anlamadım bu ovulasyon testinden en koyu olduğu gün mü yapılıyo silikleşince mi?? bu ay tutturamazsam önümüzdeki ay alacağım ben de... inşallah gerek kalmaz ama öğreneyim iyice şunu yine de:44::44::44::44:
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim kabul edermisiniz
Fikri olan cevap yazsin kizlar cok heyecanlandim
Ovu testi adete yskin pozitif olunca gebelik oluyormus ya
Ben bugun dun ve dunden bi gun once merakimdan ovu testi yaptim bugunkunden oncekiler cok silikti bugun pozitif cikti :) umitleneyimmiiii??? Sat 2 hazirandi bugun 24.gun yani 14-15. Gun yumurtlamistim