selam kızlar...ya benim koca da hamile galiba uyudu kaldı gene
ayyy evet yazık ama insan akşamdan akşama görüyo karşımda uyuması sinirlerimi bozuyoyoruluyolar bebeğim yha allah onlara da kolaylık versin sabh erkenden gidiyolarbenim koca yine gitti
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ayyy evet yazık ama insan akşamdan akşama görüyo karşımda uyuması sinirlerimi bozuyo
ne oldu canım???
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ağlamak ıstıyorum mıdem cok kötü basım agıryor ölecek gıbıyım
ayyy evet yazık ama insan akşamdan akşama görüyo karşımda uyuması sinirlerimi bozuyo
ne oldu canım???
Kızlar bugün ovulasyon testine başladım bu ay sistemli denemeler yapcaz bana dua edin
Kızlar bugün ovulasyon testine başladım bu ay sistemli denemeler yapcaz bana dua edin
sen ona mı üzülüyosun bebeğim ben kaç gecedir kocamsız yatıyorum sabh kahvaltı ve akşam yemeginde görüyoruz birbirimizi .... aman sağlıklı olsunlarda demi bebeğimm
hehe evet bebeğim için de aynı şeyi diyorum eşim de koca bebeğim :) "aman sağlıklı olsun da"
aynen bebeğimmm Allah korusunnkıs senin karnın büyümüştür artık koca anne oldunn
noldu kuzucum neden ofluyosun ... hem bebeğin nasıl hissediyosundur artık
bulantı bende de iki günde bir meydana çıkıyo hala ama baş ağrısı için doktorunla konuştun mu parol verdi benim doktor mecbur kalmadıkca içme dedi
aa sen perşembe yok muydun bebeğimi görmeye giderken foto çekindim topik için göbüş kocamangörmedin mi onu
perşembe annemlerdeydim nete girmemiştim canım görmedimhangi sayfada kız bakıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?