bi önceki sayfada kaldı slbz okurmusun aynı rüyayı gördüm
inşallah canım normal bi günde gidersen rahmine yumurtalıklarına bakıyo sonra adetliyken gel diyo doktor. umarım gerek kalmaz
Rahim ve yumurtalıklara baktı herşey normal dedi.bende bazı tahliller yaptırdım onlarda normal çıktı ama eksik varsa diye gideyim doktora dedim hayırlısı:)
Arkadaslar bir sorum olacakti, ben evvelsi gun aksami leke gosterdi az, adet oldum sandim, dunse cok az kahve rengi akintim oldu simdiyse dahada azaldi, hic olmamisti boyle ya, acaba ne olabilir.
Burda hafta sonu oldugu icin doktor kapali, acilede cok acil olursa gidebiliyorsun. Pazartesiyi beklemek zorundayim.
aynen hayatım ekle kesinleşti dün kan testi yaptırdım 584 cıktı hafta basıda doktora gidicem kısmetse:)
aynen hayatım ekle kesinleşti dün kan testi yaptırdım 584 cıktı hafta basıda doktora gidicem kısmetse:)
Arkadaslar bir sorum olacakti, ben evvelsi gun aksami leke gosterdi az, adet oldum sandim, dunse cok az kahve rengi akintim oldu simdiyse dahada azaldi, hic olmamisti boyle ya, acaba ne olabilir.
Burda hafta sonu oldugu icin doktor kapali, acilede cok acil olursa gidebiliyorsun. Pazartesiyi beklemek zorundayim.
Çok sağolun canlarımmm inş en kısa zamanda hepiniz , bütün isteyen arkadaslar bebişlerine kavussunlar ... Yüce rabbim hepinize nasip etsin bu mucizeyi aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum Allahım kabul eylesin inşallah
kimsecikler yok mu ne?
canım cok sevındım maşallah maşallah saglıkla sıhhatle doldurcaz kucaklarımızıda ınsallah saray kedisi canım senın ıcınde cok sevındım aynı dıleklerım senın ıcınde gecerli
bende bugun kan testi yaptırmaya gittim beta hcg 584 çıktı canlarım nasıl bir deger acaba yaa haftaya gitcez doktora sekerler umarım sağlıklıdır ya saray kedisi değerlerimiz yakınmıs canım seninki yerine yerleşmişmi ??
kızlar bişey sorcam sizlere. 4 ay önce kürtaj oldum allaha şükür adetlerim çok düzenli devam ediyor. ama azalma var gibi sanki yani önceden yoğun olurken şimdi biraz daha az oluyor gibi geliyor bana. böyle olması normal mi? kendi kendime de evham yapıyorum ya tüplerde tıkanıklık varsa falan diye.böyle bişey olabilir mi yani adetkanamasından belli olur mu olup olmadığı.adetim bitsin zaten doktora gidicem kendi kendime kuruyorum içim rahatlasın en azından.bilgisi olan yazarsa seviniirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?