Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım normal bi günde gidersen rahmine yumurtalıklarına bakıyo sonra adetliyken gel diyo doktor. umarım gerek kalmaz

Rahim ve yumurtalıklara baktı herşey normal dedi.bende bazı tahliller yaptırdım onlarda normal çıktı ama eksik varsa diye gideyim doktora dedim hayırlısı:)

Kızlar ya biraz önce eşiyle konuştum rüyasında bebeğimizi görmüş güzel bi kız bebekmiş:)kendine ne kadar benzediğini görmüş fln.ay yavrum kolay kolayda etkilenmez bebek mevzundan ama demekti çok istiyor dua edin bana onun rüyası gerçek olsun..

Arkadaslar bir sorum olacakti, ben evvelsi gun aksami leke gosterdi az, adet oldum sandim, dunse cok az kahve rengi akintim oldu simdiyse dahada azaldi, hic olmamisti boyle ya, acaba ne olabilir.
Burda hafta sonu oldugu icin doktor kapali, acilede cok acil olursa gidebiliyorsun. Pazartesiyi beklemek zorundayim.

canım senin günü 1 haftayı geçmiş hamile olabilirsin inş öylesindir panik yapma rahat ol pazartesi dr ye gidersin

happymsm canım mrb seni de hamile olarak ekliyorum kesinleşti demi

aynen hayatım ekle kesinleşti dün kan testi yaptırdım 584 cıktı hafta basıda doktora gidicem kısmetse:)

aynen hayatım ekle kesinleşti dün kan testi yaptırdım 584 cıktı hafta basıda doktora gidicem kısmetse:)

çook sevindim tatlım gözümüz aydın.... kendine ve bebişine çook dikkat et kocaman öpüyorum

Çok sağolun canlarımmm inş en kısa zamanda hepiniz , bütün isteyen arkadaslar bebişlerine kavussunlar ... Yüce rabbim hepinize nasip etsin bu mucizeyi aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum Allahım kabul eylesin inşallah

günün geçtiyse bence kesinlikle hamilesin hayırlı olsun gözün aydın.pts yi bekleyemem diyorsan idrar test yap belki silik falan çıkar ngtif çıksa bile aldırma yanlıştır

amin canım amin. inşallah tez vakitte kavuşuruz bizlerde :)) duanı eksik etme tatlım bizde senin için dua ediyoruz bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alman için. dualarımız kabul olur inşallah

canım tebrik ederim çoooooook sevindim rabbim hayırlı bir şekilde eline almayıda nasib etsin inşallah bizlerde senin gibi gebelik haberlerimizi veririz burada amin

Tebrikler happmsm :) rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah.

kızlar bişey sorcam sizlere. 4 ay önce kürtaj oldum allaha şükür adetlerim çok düzenli devam ediyor. ama azalma var gibi sanki yani önceden yoğun olurken şimdi biraz daha az oluyor gibi geliyor bana. böyle olması normal mi? kendi kendime de evham yapıyorum ya tüplerde tıkanıklık varsa falan diye.böyle bişey olabilir mi yani adetkanamasından belli olur mu olup olmadığı.adetim bitsin zaten doktora gidicem kendi kendime kuruyorum içim rahatlasın en azından.bilgisi olan yazarsa seviniirm

adetin 1-2 gün sürmesi pek normal değil ama 3 gün normal benim de 3 gün sürer ve yoğun yaşamam ama şükür hiç sorun yaşamadım. Seninde normaldir sonuçta bir kürtaj yaşamışsın zamanla oturur yerine. Ama yinede için rahat etmediyse doktora görün. Bu arada benimde yarın belli olacak benim bat 31 mart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…