beyazbulutcum senınle aynı topiklerde gezınıyoruz buarabende pazar günü yani 3 gün kala olmus oluyor akıntı geldi ama sarıydı.biri gelipte aydınlatsa cok iyi olucak bizi ::))
ay gerçektenburda maşallah hamile çok oyüzden cevap gelir inanıyorum
yalnız bu akıntılar ilginç gerçekten ben gebelik geçirmiş biri olarak hiçböle bir şey yaşamamıştım
neden olurki acep:44::44::44::44:
Hayırlı geceler kızlar sizden dua istiyorum özellikle hamile olan arkadaşlardan eşim bu gün kpss den memur olmak için tercih yaptı 3 temmuzda son gün ondan 1 hafta sonrada sonuçlar açıklanacak allah rızası için çok dua edin bana şu an evliliğimde 8 senemi doldurmuş bulunmaktayım ve 8 senedir 10 kişiyle aynı evde yaşıyorum benim daha fazla dayanacak gücüm kalmadı ne olur duanızı eksik etmeyin eşim atansın lütfen ;(
ay gerçektenburda maşallah hamile çok oyüzden cevap gelir inanıyorum
yalnız bu akıntılar ilginç gerçekten ben gebelik geçirmiş biri olarak hiçböle bir şey yaşamamıştım
neden olurki acep:44::44::44::44:
sürekli gelmiyor canım ya 2 3 güne bir akıntı oluyor bazende akıntı var sanıyorum birşey akıyor gibi ama bakıyorum birşey yok tuhaf oldum iycee :) önceki gebeliğindeki belirtilerin neydi canım?
bendede akıntı çok az canım ara ara su gibi ama bu akşam uzayan beyaz bir akıntı geldi ilk defa
önceki gebeliğimde tek belirti uykuydu dürekli uyuyordum ondan acabamı dedim test yapınca çıkmıştı
diğer belişrtiler 6. haftalarda filan başladı
kuzucum inşallah herşeyi gönlüne göre versin rabbim bu gece dualar seninle inşallah herşey süper olacak senin için temiz kalbine göre versin rabbim inşallah.derdi veren allah dermanını da verir sen hiç merak etme
nasılsın keyfin yerinde mi bunun dışında?
canım hamile değilim ama bu akıntının genel bir profili var adet döngüsü içinde.yumurtlamadan sonra adete 2 gün kalana kadar krem kıvamlı adete 2 gün kalla kuru geçiyormuş eğer gebelik varsa adet oluyormuş gibi yoğun bir akıntı oluyormuş şeffaf yada sarı.buchy öyle tarif etmişti:) inşallah hamilesindir canımm.
Bak arkadasın bırı yazmıs hamilelik varsa akıntı sürekli olurmuş benim en son pazar günü oldu bugunde bat günüm(( en güzeli bekleyip görmek sanırım.
bendede akıntı çok az canım ara ara su gibi ama bu akşam uzayan beyaz bir akıntı geldi ilk defa
önceki gebeliğimde tek belirti uykuydu dürekli uyuyordum ondan acabamı dedim test yapınca çıkmıştı
diğer belişrtiler 6. haftalarda filan başladı
allah razı olsun tatlım sizin dualrınız sayesinde olacak inşallah çünkü temiz ağızla edilen dualar geri çevrimez rabbimin katında keyfime gelince bu aralar kaynanamla aram limoni resmen yüzünü bile görmek istemiyorum çok canımı acıttı sözleri hiç aklımdan çıkmıyor gidip geli dolaylı yollardan laf atıyor cevap vericem diyorum eşim geliyor aklıma onun hatırına cevap veremiyorum ne olursa olsun annesi yani kaynanam olmasa süperim hamdolsun
umutsuzluğa düşme canım her hamilelik farklıdır herkesin bünyesi bir değil kiminde akıntı olur miyde bulantısı olmaz kiminde akıntı olmaz miğdesi bulanır allah nasip ettiyse bebişler şu anda bizimledir zati yok nasip değilse belirtinin kralı gelse fos :))
oyüzden hiç canını sıkma hayırlısı Allahtan vardır elbet bir bildiği deyip tevekkül edicez
ahhh kıyamam bebeğim boşver yaşlıdır büyüğündür de geç sen olur aranızda kuşak farkı var o farklı yaşamış kayınvalidesinden öyle görmüş canı acımıştır ders almamış aynısını sana yapıyordur.eski kafa ama nede olsa byük.allaha sığın la havle çek bol bol bana çok iyi gelirdi:) bide sana yaptıklarını sürekli kendine hatırlatma kendi canını yakarsın. .biliyorum yapıyorsun bunları zaten de hatırlatma belki iyi gelir dedim.kişiyi olduğu gibi kabullenmek acıyı aza indirger.sen ne kadar istesende senin istediğin gibi bir kadın olmayacak olamayacak.olduğu gibi kabullen onuda. inşallah bu sefer şu kpsssi olur eşinin de istediğin hayata kavuşabilirsiniz:)
canım benim ben onun değişmesini istemiyorumki evet kaynanasından çok çekmiş ve o anlattığında çokta üzülürdüm bazı şeyleri unutmama fırsat vermiyorki sürekli hizmetçi gibi iş yapmamı istiyor saygısızlık yapmak istemiyorum resmen kadının yüzünden karekterim değişti ben yaşlı insanlara kıyamam ama bu illallah ettiriyor zaten rabbim sabır vermeseydi bu kadar sene katlanamazdım inşallah dediğin gibi şu memurluk çıkarda bizde rahat ederiz onlarda
ben seni biliyorum canım ben 8 sene hayatta dayanamazdım hele ki iş yap diyecek... rabbim dağına göre kar veriyor işte.az daha sabır rabbim mükafatını biran önce versininşallah bu sabrının ve saygının canım.
aminnnnnnnn inşallah doğru diyorsun kardeşim benim yerimde olsaydı kesinlikle katlanmazdı birbirlerine bile girerlerdi ve kardeşim bunu kendi söyledi :) yani o benim tam tersim
günaydınnnnn anneciklerrrr ve bebişlerrrr
benim kırmızılardan hala ses soluk yok. cumayı sabırsızlıkla beklerken. bu günü perşembe sandığım fakat çarşamba olduğunu giriş imzami atarken anladığım kötü bi gündeyim..inşallah sizler gününüzü güzel gecicirsiniz..
meraa22 senin kırmızılar ne alemde arkideşimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?