hehhe şımar kız bak bende şımarıyım dur
ay keske anacım inşallah hamileyimdir de şu bunalımdan çıkarım
anam ne de güzel şımarırmış
sabah ilk idrarınla test yapsaydın keşke bugün akşamüstü yapacağına
neyse canolar ben çıkıyorum optum gorusuruz kendınıze ıyı bakın ıyı aksamlar
napıosunuz fıstıklar
sol kasıgım çok batıyoo sizceee nedennnn :26:
canım için rahat olsun olabilir bu hamile olan çoğu arkadaşımız ilk zamanlarında bu batmalardan bahsetmişti ferah tut içini bebiş iyi allahın izniyle
merca mujdelı haberlerle geldım canımmm:)))
merca mujdelı haberlerle geldım canımmm:)))
Hahaha ne sansliyim bir ben geldim yazdim 1700 . Sayfaya merhaba deddiimm
uyumusum yabebısım ıyıdır heralde yok gıbı aynı ne bulantı war ne agrı war dr gıtmedıkk daha keseyle bırlılte kalp atısınıda duyarız ins. yine grip oldum tam gecıremedgm ıcın ıhlamur ballı sut fln yapıorum olee senden newar ne yok kuzum bat geldımı??
uyumusum yabebısım ıyıdır heralde yok gıbı aynı ne bulantı war ne agrı war dr gıtmedıkk daha keseyle bırlılte kalp atısınıda duyarız ins. yine grip oldum tam gecıremedgm ıcın ıhlamur ballı sut fln yapıorum olee senden newar ne yok kuzum bat geldımı??
olsun çok yakında varlıgından haberdar olcaksın hissediceksinbenim bat geldi geçeli 3 gün oldu daha tık yok kırmızılar gelmedi daha dün idrrar testi tek çizgi gösterdi bekliyorum inşallah benimde bebeğim vaardıR
kızlar batıma 2 gün var göğüsler dolgun ve acıyor kasıklarımda acıma hassaslık gibi şeyler var bunlar klomenden de olabilir bilmiyorum bu ay ilk defa kullandım ama bu akşam bende uzayan akıntı geldi beyaz yumurtlama zamanındaki gbi sarı değil
hamile arkadaşlar böyle bir durum yaşadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?