Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse canolar ben çıkıyorum optum gorusuruz kendınıze ıyı bakın ıyı aksamlar

anam ne de güzel şımarırmış

sabah ilk idrarınla test yapsaydın keşke bugün akşamüstü yapacağına

bebeğim aslında aklımda test yapmak yoktu ... sonra eşim hamile olmadığım hakkında idda etti stresten yola gittin ondan gecikti dedi benimde ufaktan moralim bozuldu bu ay çok ümitliydim çünki ovilasyon takibi beni çok yormustu zaten... bende bi hışımla kalktım yaptım daha çok strese girdim yarın sabh yine yaparım bakalım

allahım sonunda kaçırdığım 200 sayfa bitti bidaha pc başından kalkmiicamm yeter kızlar konsantre yazın 3 günde 200 sayfa neymiş öle yaaa

Son düzenleme:
kızlar batıma 2 gün var göğüsler dolgun ve acıyor kasıklarımda acıma hassaslık gibi şeyler var bunlar klomenden de olabilir bilmiyorum bu ay ilk defa kullandım ama bu akşam bende uzayan akıntı geldi beyaz yumurtlama zamanındaki gbi sarı değil
hamile arkadaşlar böyle bir durum yaşadınızmı

beyazbulutcum senınle aynı topiklerde gezınıyoruz buara bende pazar günü yani 3 gün kala olmus oluyor akıntı geldi ama sarıydı.biri gelipte aydınlatsa cok iyi olucak bizi ::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…