günaydın canım çok sevindim umarım hatasını iyi anlamıştır da bir daha tekrar etmez..günaydın kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim beni mrk etmeyin. Dün eşim özür diledi, siniri geçince çok büyük bir hata yaptığını anlamış. Bende iyice üstüne gittim fırsat varken trip attım. ağladı üzüntüsünden sonra kıyamadım barıştık. dünden beri bana yemek hazırlamalar, evi toplamalar , bugün şirket servisine bindirmedi kendi beni bıraktı şirkete akşam istediğim yere yemeğe götürecekmiş. Bir nevi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. hafiften kırgınlığım geçmedi sanırım geçer zamanlar.
sabahta kalktım hafif midem bulanıyor . şimdi günlük sütümü aldım şirkette birşeyler atıştıracağım
siz naptınız herşey yolunda mı? kendinize iyi bakın. gününüz iyi geçsin
günaydınnnnn anneciklerrrr ve bebişlerrrr
benim kırmızılardan hala ses soluk yok. cumayı sabırsızlıkla beklerken. bu günü perşembe sandığım fakat çarşamba olduğunu giriş imzami atarken anladığım kötü bi gündeyim..inşallah sizler gününüzü güzel gecicirsiniz..
meraa22 senin kırmızılar ne alemde arkideşimmmm
günaydın bebeğim nasılsın?günaydın kızlar
günaydın tatlım nasılsın?hadi inşallahhhhhh bebişin göbüşündedirgünaydın kızlarrrrrrr
inşallah olmazsın canım bebişin göbişindedir de onun belirtileridiryarın bat kızlar belirtiler var ama ben kendimi kaptırmak istemiyorum üzülmemek için yarın ola hayr ola diyelim
günaydın bebişim nasılsın bakalım?herkese günayyyyyyyydıııııııııın bu aradaaaa
bende iyiyim canım. günler geçmiyoooor geçmiyooooooor
günaydın bebeğim nasılsın??
ooo kimleri görüyorum hemde bu saatte
günaydın tatlım
olsun çok yakında varlıgından haberdar olcaksın hissediceksinbenim bat geldi geçeli 3 gün oldu daha tık yok kırmızılar gelmedi daha dün idrrar testi tek çizgi gösterdi bekliyorum inşallah benimde bebeğim vaardıR
canım hayırlısıyla çift çizgiyide göreceksin bencemüjdeli haberlerini bekliyoruuuzzz
günaydın kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim beni mrk etmeyin. Dün eşim özür diledi, siniri geçince çok büyük bir hata yaptığını anlamış. Bende iyice üstüne gittim fırsat varken trip attım. ağladı üzüntüsünden sonra kıyamadım barıştık. dünden beri bana yemek hazırlamalar, evi toplamalar , bugün şirket servisine bindirmedi kendi beni bıraktı şirkete akşam istediğim yere yemeğe götürecekmiş. Bir nevi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. hafiften kırgınlığım geçmedi sanırım geçer zamanlar.
sabahta kalktım hafif midem bulanıyor . şimdi günlük sütümü aldım şirkette birşeyler atıştıracağım
siz naptınız herşey yolunda mı? kendinize iyi bakın. gününüz iyi geçsin
aaayyy canıımmm valla aklım akşam hep sendeydi inşallah iyilerdir diye dua ettim hepçok sevindim öyle davranmasına... sende kırgın olduğunu belli et ama fazla da üzerine gitme birdaha da böyle şeyler istemediğini belirt al karşına güzelce konuş sakin sakin Kayınvalidenler geldi mi? haberi verdiniz mi?
günaydınnnnn anneciklerrrr ve bebişlerrrr
benim kırmızılardan hala ses soluk yok. cumayı sabırsızlıkla beklerken. bu günü perşembe sandığım fakat çarşamba olduğunu giriş imzami atarken anladığım kötü bi gündeyim..inşallah sizler gününüzü güzel gecicirsiniz..
meraa22 senin kırmızılar ne alemde arkideşimmmm
günaydınn şekericiimmm senin kırmızılar 9 ay 10 gün sonra gelecekhiiiçç beklemeeee
günaydın kızlar
Günaydıııın canımmm beniimmm
herkese günayyyyyyyydıııııııııın bu aradaaaa
Günayydınn akrilimmmm
Ve bütün topiğimize günaydınnnnBol bebişli günler diliyoruuummm
bebeğiiimmmmmmmmmm günaydınnngeldim hemde kahvaltımı yapıp geldim az uyudum bomba gibiyim:)))))
hepinizi çooookkkk özledim inanın kızlar.
yeni hamile arkadaşlar var sanırım allah hayırlı uğurlu etsin.
yeni arkadaşlar gelmişler onlarda hoşgelmişler
nasılsın tatlım?
iyiyim fıstığım sen nasılsın bakalım halin keyfin yerinde mi
bebeğiiimmmmmmmmmm günaydınnngeldim hemde kahvaltımı yapıp geldim az uyudum bomba gibiyim:)))))
hepinizi çooookkkk özledim inanın kızlar.
yeni hamile arkadaşlar var sanırım allah hayırlı uğurlu etsin.
yeni arkadaşlar gelmişler onlarda hoşgelmişler
nasılsın tatlım?
günaydın bebeğim nasılsın???
nasılsın tatlımGünaydıııın canımmm beniimmm
:
iyi diyeyim iyi olsun tatlım..
dün çok garip bir şey oldu bana; akşam yatakta kitap okuyordum birden kalbim sıkışmaya başladı..gittikçe arttı eşimin yanına gittim telaşlandı beni yatırdı falan sonra soda verdi belki dedi gaz sıkışmasıdır içtim biraz iyi geldi sabah kalktığımda yine aynı sıkışma devam ediyordu..şu anda da çok hafiflemiş bir şekilde var..ne ki acaba:44::44::44::44:
teşekkürler tatlım:)wallaa ablaya kardeş evlendirmek ne zormuş 2 gün kolumu kaldıramadım anca geldim kendime:)nasılsın keyfin yerinde dimi?bat a kaç gün kaldı?Günayyydıın canım afiyet olsun... Bombaaa gibi olmana çok sevindimmmm bizde seni özleddiikkkk
ooo maşallah kız ben daha yataktan kalkamadım
aman hep böyle ol tatlım bende seni özledimmm
slm kızlar herkese günaydın.çok morelım bozuk 3 gün oldu daha adetim olmadı şimdi test yaptım ama negatif acaba umudu kesmeli miyim yoksa yarın sabah tekrar mı yapmalıyım :18:
ben yatakta oyalanamıyorum uyuyakalıyorum ya ondan kalktım ayağa kocayı yolladım ohh misss hemen pc başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?