Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooo kimleri görüyorum hemde bu saatte
günaydın tatlım

günaydın canım çok sevindim umarım hatasını iyi anlamıştır da bir daha tekrar etmez..

ohhhhh inşallah gelmez o kırmızılar bebişin seninledir

günaydın kızlar
günaydın bebeğim nasılsın?

hadi inşallahhhhhh bebişin göbüşündedir günaydın kızlarrrrrrr
günaydın tatlım nasılsın?

yarın bat kızlar belirtiler var ama ben kendimi kaptırmak istemiyorum üzülmemek için yarın ola hayr ola diyelim
inşallah olmazsın canım bebişin göbişindedir de onun belirtileridir
herkese günayyyyyyyydıııııııııın bu aradaaaa
günaydın bebişim nasılsın bakalım?

ooo kimleri görüyorum hemde bu saatte
günaydın tatlım

bebeğiiimmmmmmmmmm günaydınnngeldim hemde kahvaltımı yapıp geldimaz uyudum bomba gibiyim:)))))
hepinizi çooookkkk özledim inanın kızlar.
yeni hamile arkadaşlar var sanırım allah hayırlı uğurlu etsin.
yeni arkadaşlar gelmişler onlarda hoşgelmişler
nasılsın tatlım?

Günayyydıın canım afiyet olsun... Bombaaa gibi olmana çok sevindimmmm bizde seni özleddiikkkk

iyiyim fıstığım sen nasılsın bakalım halin keyfin yerinde mi

iyi diyeyim iyi olsun tatlım..
dün çok garip bir şey oldu bana; akşam yatakta kitap okuyordum birden kalbim sıkışmaya başladı..gittikçe arttı eşimin yanına gittim telaşlandı beni yatırdı falan sonra soda verdi belki dedi gaz sıkışmasıdır içtim biraz iyi geldi sabah kalktığımda yine aynı sıkışma devam ediyordu..şu anda da çok hafiflemiş bir şekilde var..ne ki acaba:44::44::44::44:

ooo maşallah kız ben daha yataktan kalkamadım
aman hep böyle ol tatlım bende seni özledimmm

Günaydıııın canımmm beniimmm
:
nasılsın tatlım

o bana da olmuştu geçen ay birden bire oluyo dimi..
ama nedenini anlayamadım..
bak şu da var hamilelerde bu dediğin oluyomuş biliyo musun

Günayyydıın canım afiyet olsun... Bombaaa gibi olmana çok sevindimmmm bizde seni özleddiikkkk
teşekkürler tatlım:)wallaa ablaya kardeş evlendirmek ne zormuş 2 gün kolumu kaldıramadım anca geldim kendime:)nasılsın keyfin yerinde dimi?bat a kaç gün kaldı?
ooo maşallah kız ben daha yataktan kalkamadım
aman hep böyle ol tatlım bende seni özledimmm

ben yatakta oyalanamıyorum uyuyakalıyorum ya ondan kalktım ayağa kocayı yolladım ohh misss hemen pc başına

slm kızlar herkese günaydın.çok morelım bozuk 3 gün oldu daha adetim olmadı şimdi test yaptım ama negatif acaba umudu kesmeli miyim yoksa yarın sabah tekrar mı yapmalıyım :18:

slm kızlar herkese günaydın.çok morelım bozuk 3 gün oldu daha adetim olmadı şimdi test yaptım ama negatif acaba umudu kesmeli miyim yoksa yarın sabah tekrar mı yapmalıyım :18:

günaydın canım.geç döllenme olmuş olabilir o zaman çıkmayabilir idrarda.ama stres yaptığın içinde gecikmiş olabilir.allahtan hayırlısı inşallah hamilesindir de bize mutlu haberler verirsin:) 2 gn sonra sabah tekrarla derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…