- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
kııızzzzzz heycandan okumadın galiba.. yada iş yoğunluğundan ben demeyi unuttumbat günü kan tahlili yaptırdım ben normal cıktı idrar testi de dün sbah yaptım yine normal cktı.. Ama ümidimizi kaybetmedik hala.. belki gec döllenme olduğundan dolayı kanda görulmeye bilir dedilerrrr...
iyiyim hamdolsun canım benim :)) Valla yeğenin iyi sanırım bu aralar o da çok sessiz hiç belirti vermiyor annesine bide aşırı derecede duygusalım bu aralar herşeyi uç noktada yaşamaya başladım mutluluğunda üzüntünün de :44: Birde topik çok hızlı ilerliyor takip edemiyor, neye cevap vereceğimi şaşırıyorum yetişemiyorum anlayacağınokumakla yetiniyorum canım müsait oldukça da yazıyorum zaten Gördüğüm kadarıyla sende iyisin değil mi aksi bir durum yok inşallah
beni görmeyen bütün kızlaraaaaaaaaaaa küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm konuşmuyom
Görenler verdigim Selamı alanlara gelsin hıhhhhhhhhhhhhhh
benim adım elvan dalton - YouTube
Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon gelirde koynuna girerim ama kobrayıda dolarım boynunaaaaaaaaaaaa
açın kızlar arayı salıyommmmm kobrayıııııııı Varoolllllllllllllllllllllllll
hadi inş hayırlısı canımcuma günü paylaşırız sevincimizi....
beni görmeyen bütün kızlaraaaaaaaaaaa küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm konuşmuyom
Görenler verdigim Selamı alanlara gelsin hıhhhhhhhhhhhhhh
benim adım elvan dalton - YouTube
Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon gelirde koynuna girerim ama kobrayıda dolarım boynunaaaaaaaaaaaa
açın kızlar arayı salıyommmmm kobrayıııııııı Varoolllllllllllllllllllllllll
bizim yeğen hiperaktiftir belki ne biliyosun
yawww geçmişi okuyayım dedim gözüm şaşı beş olduuuuamma konuşmusunuzz heeee
günaydınnn şirin anne ve anne aday adaylarııı
aman aman iyi olun siz o bana yeter güzelim bende iyiyim bu ay bambaşka duygular içerisindeyim..iyiyim hamdolsun canım benim :)) Valla yeğenin iyi sanırım bu aralar o da çok sessiz hiç belirti vermiyor annesine bide aşırı derecede duygusalım bu aralar herşeyi uç noktada yaşamaya başladım mutluluğunda üzüntünün de :44: Birde topik çok hızlı ilerliyor takip edemiyor, neye cevap vereceğimi şaşırıyorum yetişemiyorum anlayacağınokumakla yetiniyorum canım müsait oldukça da yazıyorum zaten Gördüğüm kadarıyla sende iyisin değil mi aksi bir durum yok inşallah
Heycana gelicek olursakk çok heycan var. bir bilsen. eşime bsey demedim ama o farkında bseylerin sanırm. geceleri elini karnıma koyuyor öyle uyuyorrrrrrrrrhadi inş hayırlısı canımcuma günü paylaşırız sevincimizi....
bu hafta bitene kadar hepinizi hamilee görmekkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:129::129::129::129:
maşallah canım nazar değmesin kuzucummm.heyecanımızda tavan yapmış durumda
hayde hayırlısı kuzum inşallah hiç zorluk yaşamadan yerleşir kocacın bizde taşınman şerefine başlarız halaya:)
aman aman iyi olun siz o bana yeter güzelim bende iyiyim bu ay bambaşka duygular içerisindeyim..
bu ay kesin olması lazım bebişimin
tamam canım müsait oldukça yazarsın..
zaten bir sen değil herkes aynı dertten şikayetçi topikkk çoook hızlıııı
bi şikayetçi daha
hoş geldin bebeğim bizde susmuş bi şekilde bekliyoduk öyle kuzu kuzu
bu hafta bitene kadar hepinizi hamilee görmekkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:129::129::129::129:
senin için bir hafta daha uzatayabilirim süreyi caydinimmm ayıp ettinnnnnnnnnnBenim haftaya amaaa :18::18::18::18::18:
iş yapamıyorum valla takip edicem diye
senin için bir hafta daha uzatayabilirim süreyi caydinimmm ayıp ettinnnnnnnnnn
aynen öyle valla kuzucum hemen bebiş çalışmalarına başlamam lazım
zaten bu ay nasıl geçecek hiç bi fikrim yoookkkkkkkk
günaydın canlarım gece sadece 3 saat uyuyabildiğim için yarım saat önce uyanabildim o da hasta uyandım boğazım eşimden geçti bana da herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?