- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
günaydın canlarım gece sadece 3 saat uyuyabildiğim için yarım saat önce uyanabildim o da hasta uyandım boğazım eşimden geçti bana da herhalde
kızzz bebişin iyice büyümüş görmeyeli maşallaahhhhnasılsın iyi misin canım benim
aman aman iyi olun siz o bana yeter güzelim bende iyiyim bu ay bambaşka duygular içerisindeyim..
bu ay kesin olması lazım bebişimin
tamam canım müsait oldukça yazarsın..
zaten bir sen değil herkes aynı dertten şikayetçi topikkk çoook hızlıııı
Heycana gelicek olursakk çok heycan var. bir bilsen. eşime bsey demedim ama o farkında bseylerin sanırm. geceleri elini karnıma koyuyor öyle uyuyorrrrrrrrr
2 hafta uzaaaaatt ne oluuurr benim daha 2 haftam varsenin için bir hafta daha uzatayabilirim süreyi caydinimmm ayıp ettinnnnnnnnnn
günaydınnn hayırlı sabahlarr millett rüya gördum yorumlayanınız var mıdır :2:
hmmm ben erken başladımm diyebilirim.kocaya sert bi kahve iç kızlarönerdi dedim .hmmmm çok mantıklı siz uzman olmaya başladınız konuşa konuşa artık diyorhaksız da sayılmaz dimi:) bide ben bu ay braz erken yumurtlayacağım anladığım kadarıyla
hmmm ben erken başladımm diyebilirim.kocaya sert bi kahve iç kızlarönerdi dedim .hmmmm çok mantıklı siz uzman olmaya başladınız konuşa konuşa artık diyorhaksız da sayılmaz dimi:) bide ben bu ay braz erken yumurtlayacağım anladığım kadarıyla
ay inşallah bu ay sende 38s de hamile kalırsınız duam sizinle canlarım
geçmiş olsun şekerim dikkat et kendinegünaydın canlarım gece sadece 3 saat uyuyabildiğim için yarım saat önce uyanabildim o da hasta uyandım boğazım eşimden geçti bana da herhalde
günaydın canım hayırdır inşallah anlat bakalım herkes bir fikir atar ortayagünaydınnn hayırlı sabahlarr millett rüya gördum yorumlayanınız var mıdır :2:
benim kocam içmiyo ya kahve beni deli etti..hmmm ben erken başladımm diyebilirim.kocaya sert bi kahve iç kızlarönerdi dedim .hmmmm çok mantıklı siz uzman olmaya başladınız konuşa konuşa artık diyorhaksız da sayılmaz dimi:) bide ben bu ay braz erken yumurtlayacağım anladığım kadarıyla
ayyy ne güzel bir dua buuuuuuucuma günü üç kişilik uyku cekersiniz ins canım ya
ay inşallah bu ay sende 38s de hamile kalırsınız duam sizinle canlarım
oyyy yerimmm kız ben seniii
ayyy ne güzel bir dua buuuuuuu
Allahım sizede aynısını nasıp etsin inşallahhhhhhh..Çok mutlu oldum dediğinle..
BAŞBELASI42 kuzucumm bebiş kocaman olmuş nasılsın keyfin yerinde mi var mı bir sıkıntın?
amin inşallah canım benim inşallah sende hemen hamile kalırsın merak etme herşey çok güzel olacak hem aile hem bebeğin herşey allahın izniyle mükemmel olacak rabbim derdi verir sabreden mikafatını alır inşallah
BAŞBELASI42 kuzucumm bebiş kocaman olmuş nasılsın keyfin yerinde mi var mı bir sıkıntın?
2 hafta uzaaaaatt ne oluuurr benim daha 2 haftam var
hoşgeldin canım benim nasılsın? hayırdır inşallah ne gördün?genelde kendi rüyalarımı doğru yorumlarım ama:)
geçmiş olsun şekerim dikkat et kendine
günaydın canım hayırdır inşallah anlat bakalım herkes bir fikir atar ortaya
benim kocam içmiyo ya kahve beni deli etti..
bu arada erken yumuşladığını nasıl anladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?