Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızzz bebişin iyice büyümüş görmeyeli maşallaahhhh nasılsın iyi misin canım benim

büyüdü ya teyzesi sormaa :) iyiyim hamdolsun canım. Birde annesi hissedebilse tam olarak daha iyi olacakta. :)))
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik inşallah kolay bir 9 ay geçirirsin bulantıların falan olmaz inşallah :))

İnşallah canım Rabbim gönlünüzün dileğini versin bir an önce hele ki de böyle mübarek aylarda dualarım hep sizlerle

ay inşallah bu ay sende 38s de hamile kalırsınız duam sizinle canlarım

hahahha adam haklı valla uzman olduk

günaydın canlarım gece sadece 3 saat uyuyabildiğim için yarım saat önce uyanabildim o da hasta uyandım boğazım eşimden geçti bana da herhalde
geçmiş olsun şekerim dikkat et kendine

günaydınnn hayırlı sabahlarr millett rüya gördum yorumlayanınız var mıdır :2:
günaydın canım hayırdır inşallah anlat bakalım herkes bir fikir atar ortaya

benim kocam içmiyo ya kahve beni deli etti..
bu arada erken yumuşladığını nasıl anladın?

ay inşallah bu ay sende 38s de hamile kalırsınız duam sizinle canlarım

amin inşallah canım benim inşallah sende hemen hamile kalırsın merak etme herşey çok güzel olacak hem aile hem bebeğin herşey allahın izniyle mükemmel olacak rabbim derdi verir sabreden mikafatını alır inşallah

BAŞBELASI42 kuzucumm bebiş kocaman olmuş nasılsın keyfin yerinde mi var mı bir sıkıntın?

BAŞBELASI42 kuzucumm bebiş kocaman olmuş nasılsın keyfin yerinde mi var mı bir sıkıntın?

kocaman oldu yaa teyzesi İyiyim çok şükür canım yorgunluk halsizlik harici genel olarak iyiyim ama :)) Sen nasılsın nasıl gidiyor bu ay inşallah sizleride görürüz dualarım sizlerle

oyyy kurban olurum ağzından bal damlıyor inşallah dediğin gibi olur inşallah balım

hoşgeldin canım benim nasılsın? hayırdır inşallah ne gördün?genelde kendi rüyalarımı doğru yorumlarım ama:)

günaydın canım hayırdır inşallah anlat bakalım herkes bir fikir atar ortaya

hayır olsun inşallah ,

rüyamda ise balkonda oturuyorum , baya rüzgarlı hava öyleki balkonumda ki yere düşmüş buğday tanelerini kaydırıyor fayansta rüzgarın kuvveti, ben bugdayları tutuyorum uçmasınlar diye tabi , biyandan da bi bakıyom işyerimden bi bayan arkadaşı evimin balkonunda ayakta iken görüyorum ve balkonda yerde 2 ayna var biri büyük biri küçük o bayan arkadaş benim ayna mı mı aldın dedi bana ve aldı büyük aynayı …bende küçük aynayı aldım elime ama aynayı kendime çevirip bakmıyorum bile nedemek tir bu rüya ALLAH RIZASI İÇİN acil yorumlar mısınız?

hmm oda kolyına kaçmaya çalıştı enerji içeceği olmazmı dedi olmaz dedim el mahkumm canım ben döngüm içindeki akıntımı takip etmye çalışıyorum genelde bu ay adetten hemen sonra başladı akıntım normalde ilk 2-3 gün kuru geçerdi bu ay hemen akıntıyla başladık:)yumurtlayınca ateşim yükseliyor kasığımda o çatlamayla birlikte batmaları hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…