- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
aynen canım bende de adet belirtileri 1 hafta önceden başlar o yüzden anlamıyorum ama inş. hamişizdir.sat ne zaman dı senin canım
caydiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynı benim kardeşim desene bende kuyruğuma basılana kadar susarım ama kardeşim hayatta susmaz çaaat lafı yapıştırıverir:)hiç affetmez kuzumm.tayin çıkarsa sehirdışını mı düşünüyorsunuz?
beni görmeyen bütün kızlaraaaaaaaaaaa küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm konuşmuyom
Görenler verdigim Selamı alanlara gelsin hıhhhhhhhhhhhhhh
benim adım elvan dalton - YouTube
Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon gelirde koynuna girerim ama kobrayıda dolarım boynunaaaaaaaaaaaa
açın kızlar arayı salıyommmmm kobrayıııııııı Varoolllllllllllllllllllllllll
çalıştımmm kaçarmıııııııııııNe bileyim anlamadım neden olduğunu kv lerde çok yağlı bir şey vardı o mu yaptı acaba:44::44:
yumuş dönemim bu haftaydı hamiş kaldıysam bile hemen böyle birşey olacağını sanmıyorum şekerim..
hoşbulduk tatlııımm nasılsınnn bebişim?çalıştın mı bakayım
afiyet olsun kuzucum sen çorba içiyosun ben çikolata yiyorum sabah sabah
afiyet olsun tatlım.
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın yeğenim nasıl??
evet fark ediyorum yazmıyosun hiç..
arada yaz ama tamam mı fazlada özletme kendini
Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon gelirde koynuna girerim ama kobrayıda dolarım boynunaaaaaaaaaaaa
25 mayıs canım. bakalım ins herkes kavusur bebeşlerine
benim belimde ağrı felan yok ama sadece kasıklarım ağrıyor ve batma şeklinde oldu.fakat adet belirtilerim 1 hafta önceden başlar bununla da alakalı olabilir senin kaç gün vardı tam olarak başladığında ağrılar.
sen hamiş olabilirsin canım benim 9 haziran sat im ama adet döngüm 25 güne bi benim daha çooooooook beklemem gerektest yaptın mı sen
kııızzzzzz heycandan okumadın galiba.. yada iş yoğunluğundan ben demeyi unuttumgüzel yüreginle beni cok rahatlattın ki inş cokk güzel haberler alıcaz cuma günü canım.....peki sen sabirsizlanıp yaptın mı test
cumaya az kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııBuuuuyyrruuuuuunnn beeeenniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah bebeğin belirtileridir canım, benim de 8-10 gün önceden hafif hafif batmaya başladı artarak devam etti öyle ki uyuyamıyordum bacağımı karnıma çekerek yatıyordum battan 2 gün önce öğrendim bebiş olduğunu
maşallah canım nazar değmesin kuzucummm.heyecanımızda tavan yapmış durumdaben burdayım anneeeeeeeeeeee diye bağırıyordur yaramaz
hamlelik stres yapar sende tam tersine etki yapmış kuzucum ondan
boşver böylesi daha iyi
ağzın kulaklarında gezmen çoook normal hamilesin var mı bundan ötesiii
hehehhe
ayyy sabah sabah enerjim tavan yaptı yahu
evet canım şehir dışı bütün tercihler
sen hamiş olabilirsin canım benim 9 haziran sat im ama adet döngüm 25 güne bi benim daha çooooooook beklemem gerektest yaptın mı sen
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın yeğenim nasıl??
evet fark ediyorum yazmıyosun hiç..
arada yaz ama tamam mı fazlada özletme kendini
cumaya az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
maşallah canım nazar değmesin kuzucummm.heyecanımızda tavan yapmış durumda
hayde hayırlısı kuzum inşallah hiç zorluk yaşamadan yerleşir kocacın bizde taşınman şerefine başlarız halaya:)
canım benim 24 haziranda adet olmam gerekirdi ama 3 gündür olmadım, bugun test yaptım negatifti.... sol kasıgımda batmalar var sağ kalcama agrı gırıyo ,,,umut ediyorum vardır diye bakalım cuma gunu tekrar yapıcam test ins güzel ve hayırlı haber alırım ve alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?