Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok iyiyim şekerimmmm...
bugün yumurtlama günüm ve 2 gündür başarılı çalışmalarımız var bugünde olucak inş...o yüzden içim kıpır kıpırrrr sen nasılsın şekerimmm

Günayyydıın caniikoooommmm

günaydınnn şekerimmm nasılsınnn

yaa susmuş haliniz bumuuu yetişemiyorummmm...valla işten atılırım burayı tam okumaya kalksam galibaaa

hişşştttt sahip sıla 38 :) naber nasıl gidiyo sayfa 2000 olmuş nerdeyse ve online çokk maşallahh

ne güzel vücudunu iyi tanıyorsun ben anlamıyorum yaa.. hasta olacağımı bile çok net kestiremem..

Son düzenleme:
muhebbet eğer çok yoğunsa gene ben hiç girmeyeyim kahvaltımı yapıp geleyim önce..hem bebiş de kendine gelsin...

kocaman oldu yaa teyzesi İyiyim çok şükür canım yorgunluk halsizlik harici genel olarak iyiyim ama :)) Sen nasılsın nasıl gidiyor bu ay inşallah sizleride görürüz dualarım sizlerle
maşallah diyelim yer teyzesi onu sana da nazar değmesin hep iyi ol o belirtiler de geçecek nasıl olsabende iyiyim bu ay inşallah bekliyorum artık bebeğimi gel bana ge gel diyorum dua edin bizlere siz hamile kuzular:)
oyyy kurban olurum ağzından bal damlıyor inşallah dediğin gibi olur inşallah balım
aminn bebeeeeemmmmm

bakıpp hemen yazıyorum sana uzunca

çok iyiyim şekerimmmm...
bugün yumurtlama günüm ve 2 gündür başarılı çalışmalarımız var bugünde olucak inş...o yüzden içim kıpır kıpırrrr sen nasılsın şekerimmm

ben de iyiyim bebeğim..bu hafta benimde yumuş dönemim
hayırlısı olsun akril sen ben aynı zamanı bekleyeceğiz yine
Allah yardımcımız olsun şekerim..

hele bir bebişin olsun ben ikinizi birden yicem :)
inşallah olurumda yersin bebeğim:18:
yaa susmuş haliniz bumuuu yetişemiyorummmm...valla işten atılırım burayı tam okumaya kalksam galibaaa
hahhahah alemsin valla kız
günaydın güzeller
günaydın tatlım hoşgeldin
hişşştttt sahip sıla 38 :) naber nasıl gidiyo sayfa 2000 olmuş nerdeyse ve online çokk maşallahh

sahip mi?? ayy bu hoşuma gitti yaa
iyi gidyo valla evet 2000 olacak ve topiğe ilgi süper
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

ben de iyiyim bebeğim..bu hafta benimde yumuş dönemim
hayırlısı olsun akril sen ben aynı zamanı bekleyeceğiz yine
Allah yardımcımız olsun şekerim..

ayyyyyyy eveeeet kaderdaşlarıımmm
benim yumuş geçti sizde ne var ne yok. belirti falan bişey varmıııı. kasıklarda batma bel arısı falan oluyomuuu

ne güzel vücudunu iyi tanıyorsun ben anlamıyorum yaa.. hasta olacağımı bile çok net kestiremem..

Bende anlıyordum yumurtluyacağım zamanı çünkü kasıklarım hafif hafif ağrımaya başlıyordu birde akındım git gide koyuluyordu en son yumurta akı kıvamında olup ağrım geçiyo... Adetten 3 gün önce de göğüslerim ağrımaya başlıyor ve ne hikmetse rüya görüyorum adet olduğumu sonra da geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…