adetin 1-2 gün sürmesi pek normal değil ama 3 gün normal benim de 3 gün sürer ve yoğun yaşamam ama şükür hiç sorun yaşamadım. Seninde normaldir sonuçta bir kürtaj yaşamışsın zamanla oturur yerine. Ama yinede için rahat etmediyse doktora görün. Bu arada benimde yarın belli olacak benim bat 31 mart.
canım tebrik ederim çoooooook sevindim rabbim hayırlı bir şekilde eline almayıda nasib etsin inşallah bizlerde senin gibi gebelik haberlerimizi veririz burada amin
amin beyazincim cook tesekkur ederım inş tatlım rabbım hepinizin kucaklarını gobişlerini doldursun inşallah:)
slm canım benimde bat 31 mart bugün gelen giden yok. sabah kasığımda ağrı oldu ama geçti. ağrı mağrı kalmadı. Bu arada tebrik ederim senide çok sevindim.
saol defınecım hepnizin mutlu haberlerini almak istiyorum ... ama cok moralım bozuk arkadaslar kocam yuzunden daha sımdıden boyle ılerleyınce nabcam bilmiyorum.. bu aksam eve gelirken bişey lazımmı diye sordu yogurt al falan dedim mayonezde bitmişti alıyımmı dedi bende al ozaman bide beyaz peynır kalmadı onu al dedim ben geliyim sen cıkar alırsın dedi kafaya bakar mısınız ya o gelcek ben onun cıktıgı markete gidip peynir ıvır zıvır alcam yanı hakıkaten merak edıyorum bu erkeklerın beyınlerı nasıl çalısıyor ya cok moralım bozuldu agladım tabi cok uzuldum bir insan hiç mi düşünmez yahu bu kadın hamile alcağı tekbirşey değil nasıl taşısın ağır kaldırmaması lazım diye ya bu kadarmı bencil olabilir bir insan.. gelince bide yemek yedi soruyor bide aglamıssın sen neye üzüldün diye bende yok birşey dedim yani 9 ay nasıl gecicek böyle üzüntüyle bilmiyorum bebeğime üzülüyorum üzüntümden etkilenmesinden korkuyorum baska hiçbirşeye değil yani ama tutamam ben hiç kendimi tutamıyorumda nabcam bilmiyorum
saol defınecım hepnizin mutlu haberlerini almak istiyorum ... ama cok moralım bozuk arkadaslar kocam yuzunden daha sımdıden boyle ılerleyınce nabcam bilmiyorum.. bu aksam eve gelirken bişey lazımmı diye sordu yogurt al falan dedim mayonezde bitmişti alıyımmı dedi bende al ozaman bide beyaz peynır kalmadı onu al dedim ben geliyim sen cıkar alırsın dedi kafaya bakar mısınız ya o gelcek ben onun cıktıgı markete gidip peynir ıvır zıvır alcam yanı hakıkaten merak edıyorum bu erkeklerın beyınlerı nasıl çalısıyor ya cok moralım bozuldu agladım tabi cok uzuldum bir insan hiç mi düşünmez yahu bu kadın hamile alcağı tekbirşey değil nasıl taşısın ağır kaldırmaması lazım diye ya bu kadarmı bencil olabilir bir insan.. gelince bide yemek yedi soruyor bide aglamıssın sen neye üzüldün diye bende yok birşey dedim yani 9 ay nasıl gecicek böyle üzüntüyle bilmiyorum bebeğime üzülüyorum üzüntümden etkilenmesinden korkuyorum baska hiçbirşeye değil yani ama tutamam ben hiç kendimi tutamıyorumda nabcam bilmiyorum
aynen hayatım ekle kesinleşti dün kan testi yaptırdım 584 cıktı hafta basıda doktora gidicem kısmetse:)
kızlar günaydın ben geldim son 1 gün yarın oldum oldum olmadım bilemiyorum dün gece doğru düzgün uyuyamadım adet olucakmışım gibi belim falan ağrıdı ama şimdik hiç bir şeycikler yooookkkkkkkkk
dua edin lütfen gelmesin kırmızılar
hoş geldin :) inşallah olmazsın
hoş bulduk işallah ya işallah bu arada geçmişe göz atıyordum şimdi gözlerime inanamadım mutlu mutlu haberler gelmişş allahım herkesin bebişini sağlıkla kucağına almak nasip eder işallah hayırlı olsun hamiş arkadaşlar darısı benim başıma
aslında bendede var galiba bişeyler dün tv izlerken birden kendimi ağlarken buldum:))) tamam sulu gözlüyümdür ama bukadar de değil bilemedim
canım ya senin batı 4 nisan yazmışız yanlış mı şimdi o ? duygusallık kaplamış anlaşılan seni:))
ya aslında ben 4 nisan hesaplamıştım ama doktor nevra diye bi sitede hesaplattım 2 nisan diyor zannımca ben yanlış hesapladım ki iyki yanlış hesaplamışım zati çatlıcam meraktan bugün test yapsam çıkarmıki acaba yavalla biliyormusun nekadar doğru bilemem tabi bilinç altım benimle dalga geçiyor olabilir ama geçen gece çok dua ettim allahım hamileysem ne olur bana göster diye rüyamda hamile olduğumu gördüm ve inan gerçek gibiydi bebeğimi içimde hissettim çok fena bi duyguydu
ayyy ne güzel ya hadi bakalım hayırlısı inşallah hamiş olursun :) 1 2 gün bekle öyle yap bence ama dayanamam diyosan şimdi yap negatif çıksa bile üzülme
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kırmızılar geldi inanamıyorum ya inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuum((((((((((((((((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?