Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

adetlerim allaha şükür zamanında oluyor 5 6 gün sürüyor da miktarı azaldı gibi geldi bende evham yaptım kendi kendime.normalde de bi gidecektim zaten umarım bişy çıkmaz.inş sende hamilesindir alırız güzel haberlerini inşallah:)

canım tebrik ederim çoooooook sevindim rabbim hayırlı bir şekilde eline almayıda nasib etsin inşallah bizlerde senin gibi gebelik haberlerimizi veririz burada amin

amin beyazincim cook tesekkur ederım inş tatlım rabbım hepinizin kucaklarını gobişlerini doldursun inşallah:)

Happy hayırlı uğurlu olsun. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bekleyen arkadaşlarımız da hayırlısıyla aramıza katılsın inşallah.

amin beyazincim cook tesekkur ederım inş tatlım rabbım hepinizin kucaklarını gobişlerini doldursun inşallah:)

slm canım benimde bat 31 mart bugün gelen giden yok. sabah kasığımda ağrı oldu ama geçti. ağrı mağrı kalmadı. Bu arada tebrik ederim senide çok sevindim.

slm canım benimde bat 31 mart bugün gelen giden yok. sabah kasığımda ağrı oldu ama geçti. ağrı mağrı kalmadı. Bu arada tebrik ederim senide çok sevindim.

saol defınecım hepnizin mutlu haberlerini almak istiyorum ... ama cok moralım bozuk arkadaslar kocam yuzunden daha sımdıden boyle ılerleyınce nabcam bilmiyorum.. bu aksam eve gelirken bişey lazımmı diye sordu yogurt al falan dedim mayonezde bitmişti alıyımmı dedi bende al ozaman bide beyaz peynır kalmadı onu al dedim ben geliyim sen cıkar alırsın dedi kafaya bakar mısınız ya o gelcek ben onun cıktıgı markete gidip peynir ıvır zıvır alcam yanı hakıkaten merak edıyorum bu erkeklerın beyınlerı nasıl çalısıyor ya cok moralım bozuldu agladım tabi cok uzuldum bir insan hiç mi düşünmez yahu bu kadın hamile alcağı tekbirşey değil nasıl taşısın ağır kaldırmaması lazım diye ya bu kadarmı bencil olabilir bir insan.. gelince bide yemek yedi soruyor bide aglamıssın sen neye üzüldün diye bende yok birşey dedim yani 9 ay nasıl gecicek böyle üzüntüyle bilmiyorum bebeğime üzülüyorum üzüntümden etkilenmesinden korkuyorum baska hiçbirşeye değil yani ama tutamam ben hiç kendimi tutamıyorumda nabcam bilmiyorum

Canım bence neye üzüldüğünü anlat kocana çünkü biliyorsun erkekler böyle, direkt söylemezsen anlamıyorlar veya anlamak istemiyorlar. İnşaallah bir an önce düzelir kocan, erkekler düşüncesiz oluyorlar böyle, ne yapacaksın canım. Benimki de o konularda çok tembeldir, ben de çalıştığım halde hiçbir işin ucundan tutayım demez, alışveriş dahil. Bütün gün çalışıp geliyorum, temizlik bana bakıyor yemek bana bakıyor üstüne üstlük bir de alışveriş de bana bakıyor. Kafana çok takmamaya çalış bitanem, bebeğini düşünüp onunla mutlu ol :) O sana Rabbimin büyük bir hediyesi...

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğimle bir ömür mutlu ol inşallah.eşin konusuna da fazla takılmamalı çalış çünkü erkekler çocuklarını kucaklarına alana kadar anlamıyorlar bu işin ciddiyetini o duyguyu.burda iş tamamen sana düşüyor yine :) hamilelik ve süreciyle alakalı neyapması gerektiği ve senin ne istediğini eşine anlatmalısın.erkeklerinbirşey yapması için ille anlatman açıklaman istemen lazım :)

Herkese günaydınlarr:) inşallah herkesin keyfi üzerindedir.

aynen hayatım ekle kesinleşti dün kan testi yaptırdım 584 cıktı hafta basıda doktora gidicem kısmetse:)

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin...sağ salim kucağımıza almayıda bizlere göstersin :)

günaydın kızlar nasılsınız bakim kaç gündür görüşemiyoruz :))

canım çok sevindim gözün aydın tabi biraz sende duygusallık var eşin de henüz karnın çıkmadığı için veya bulantıların olmadığı için farkında değil umarım herşey yoluna girecektir hiç kafana takma stresten uzak dur biraz nazlansan acaba fayda eder mi bulantım falan var belim ağrıyo desen yat mesela o yokken kalk sürekli hamile olduğunu hatırlat dediğiğm gibi henüz çok yeni old. için takma sen keyfini çıkarmaya bak Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere

kızlar günaydın ben geldim son 1 gün yarın oldum oldum olmadım bilemiyorum dün gece doğru düzgün uyuyamadım adet olucakmışım gibi belim falan ağrıdı ama şimdik hiç bir şeycikler yooookkkkkkkkk

dua edin lütfen gelmesin kırmızılar

hoş geldin :) inşallah olmazsın

hoş geldin :) inşallah olmazsın

hoş bulduk işallah ya işallah bu arada geçmişe göz atıyordum şimdi gözlerime inanamadım mutlu mutlu haberler gelmişş allahım herkesin bebişini sağlıkla kucağına almak nasip eder işallah hayırlı olsun hamiş arkadaşlar darısı benim başıma

aslında bendede var galiba bişeyler dün tv izlerken birden kendimi ağlarken buldum:))) tamam sulu gözlüyümdür ama bukadar de değil bilemedim

canım ya senin batı 4 nisan yazmışız yanlış mı şimdi o ? duygusallık kaplamış anlaşılan seni:))

canım ya senin batı 4 nisan yazmışız yanlış mı şimdi o ? duygusallık kaplamış anlaşılan seni:))

ya aslında ben 4 nisan hesaplamıştım ama doktor nevra diye bi sitede hesaplattım 2 nisan diyor zannımca ben yanlış hesapladım ki iyki yanlış hesaplamışım zati çatlıcam meraktan bugün test yapsam çıkarmıki acaba ya valla biliyormusun nekadar doğru bilemem tabi bilinç altım benimle dalga geçiyor olabilir ama geçen gece çok dua ettim allahım hamileysem ne olur bana göster diye rüyamda hamile olduğumu gördüm ve inan gerçek gibiydi bebeğimi içimde hissettim çok fena bi duyguydu

ayyy ne güzel ya hadi bakalım hayırlısı inşallah hamiş olursun :) 1 2 gün bekle öyle yap bence ama dayanamam diyosan şimdi yap negatif çıksa bile üzülme

ayyy ne güzel ya hadi bakalım hayırlısı inşallah hamiş olursun :) 1 2 gün bekle öyle yap bence ama dayanamam diyosan şimdi yap negatif çıksa bile üzülme

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kırmızılar geldi inanamıyorum ya inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuum ((((((((((((((((((((((((((((((((((

canım üzülme diğer aya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…