Günaydııın canımmmama benim bat 2 temmuz soran arkadaşın da 3 temmuz... O kadar erken çıkacağını sanmam :26::26:
Ben gecikti sandımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydııın canımmmama benim bat 2 temmuz soran arkadaşın da 3 temmuz... O kadar erken çıkacağını sanmam :26::26:
biz buna temmuz çetesi diyelimmm caydinnn kıskanıyorrr dövecek bizi şimdiiii![]()
uzun bi aradan sonra haftaya gene halay haftası olucak sanki![]()
küsme benim kuzuuuuummm evet adı Temmuz Çetesi oldu bakkkkk![]()
haftaya öğrendiğinde biz de onu kıskanacağız![]()
küsme caydiniiiiiiiiiiim tamam temmuz çetesiiiiiiien büyük temmuz çetesiiiiiii. önümüze gelene bin tekmeeeee
![]()
şimdiden ısınmaya başlayalım o zaman teyeteyeteyteyetey lilililililililililiiililili
![]()
saklayamazsın ki çatlarsın sen 1 saat bile tutamazsın içindeaffeerrinn akıllı olun
aynen şekerimmmmm tilililililililililiillliiii
söylemicem saklıcam
ayy allahım gülmekten gözlerimden yaş geldiiii
![]()
Çok yaşayın emiiiiiiii![]()
affeerrinn akıllı olun
söylemicem saklıcam
![]()
affeerrinn akıllı olun
söylemicem saklıcam
![]()
lehey leheeeeeeeey![]()
siz kendinizi bu kadar iyi hazırladıysanız boş geçmeden hepinizinki çıkacak gibi geldi banaahey ahey
![]()
lehey leheeeeeeeey![]()
saklayamazsın ki çatlarsın sen 1 saat bile tutamazsın içinde![]()
bende sana sesli güldüüüüüüüüüm işyerindeeee insanlar suratıma bakıyooo![]()
siz kendinizi bu kadar iyi hazırladıysanız boş geçmeden hepinizinki çıkacak gibi geldi banaahey ahey
![]()
aha birde sopa yedikkkkk hiç yokkennn...ama ben seni öpeyimmm
haydeeeee![]()
tililililililiililliliilililillii liiiiiiiiiiiiiiay hadi inşallaaaaaaaaaaaaaah
![]()
Kızlarr kötü bi haberim var.. sanırım benım kırmızılar geliyor.şimdi lavaboya gittim kasıklarım hafiften ağrıyor midem bulanıyor gibiydi.. camaşırım batmamış ama peçetede çok hafif gelmiş gibiydi. sanırım kırmızılar geliyor.![]()
Kızlarr kötü bi haberim var.. sanırım benım kırmızılar geliyor.şimdi lavaboya gittim kasıklarım hafiften ağrıyor midem bulanıyor gibiydi.. camaşırım batmamış ama peçetede çok hafif gelmiş gibiydi. sanırım kırmızılar geliyor.![]()
![]()
üzülmek yok canım. hayırlısı olsun daha sıkı çalışırsın bereketli ramazandaaaaKızlarr kötü bi haberim var.. sanırım benım kırmızılar geliyor.şimdi lavaboya gittim kasıklarım hafiften ağrıyor midem bulanıyor gibiydi.. camaşırım batmamış ama peçetede çok hafif gelmiş gibiydi. sanırım kırmızılar geliyor.![]()
adet olucakmışım gibi ağrım var ama.. yada başka bi ağrı bilemedim.ayy yüzüm düştü birden yok canım ya lekelenmedir o...görümcem de üstüne görmüş öyle...deme deme kırmızı deme tutunma kanamasıdır o
moralim bozuldu ya.