Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese gunaydin.. Oncelikle hamile olanlark kutluyorum insallah sag salim kucaginiza alirsinis ve hamile kalmak isteyenler insallah en kisa zamanda hamile kaliriz.. Benim sorum su : adetten ne kadar zaman once hamilelik belirtileri baslar ??

Herkese gunaydin.. Oncelikle hamile olanlark kutluyorum insallah sag salim kucaginiza alirsinis ve hamile kalmak isteyenler insallah en kisa zamanda hamile kaliriz.. Benim sorum su : adetten ne kadar zaman once hamilelik belirtileri baslar ??

adet öncesinde adet benzeri belirtiler oluyor.
adet olacakmışsınız gibi göğüslerde şişlik, karında yumurtalıklarda rahatsızlık.
gaz, şişkinlik, kabızlık..

selam kızlar bu arada..

amin canım inşallah :) canım tecrübem henüz yok ama bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişir. bazen adetten bi hafta önce bazen adet tarihinden sonra belirtiler görülüyo. en çok göğüs ağrısı ve büyümesiymiş hamilelik belirtisi.

adet öncesinde adet benzeri belirtiler oluyor.
adet olacakmışsınız gibi göğüslerde şişlik, karında yumurtalıklarda rahatsızlık.
gaz, şişkinlik, kabızlık..

selam kızlar bu arada..

selam canım nasılsın bebişin nasıl?

selam canım nasılsın bebişin nasıl?

iyiyim canım, bebiş de iyidir inşallah :)
bana bi sıkıntısı yok çok şükür.
sadece çok şişkinlik ve gaz var. ben de karnımı sıkan bir şey giymek istemediğim için dar pantolonlarımı giyemiyorum

çok sevdiğim bir arkadaşımın da hamile olduğu haberini aldım
çok istiyordu, 2 yıldır evli ve hiç korunmamışlardı çok mutlu sesi şıkır şıkır geliyordu
çok sevindim aynı zamanlarda doğum yapıcaz Allah nasip ederse..

ayyy ne güzel ya darısı başımıza :) aman aman iyi olun dikkat et kendine 2 canlısın sen artık :)

kızlar 1 saat sonra görüşürüz kocaman öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…