- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
ayyyy umutlandım şimdi yaaa. hemde çok pis umutlandım haaa![]()
Bendeee ağlıcam gözleirm doldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annnnaaaammmm Benimde bata 5 gün varKarnım ağrıyo adet olucam gibi sanki geliyo gibi bile oluyo
aaannnaaammmmmmm
![]()
![]()
Annnnaaammm bu sabah ağzımda kuruyduuuuaaannammm kana kana su içtim de kendime geldim
![]()
canım benim hiç belirtin yok mu
canım adetimin 5. geçikme günü bgn..... şu 3 günde bişeyim yoktu dünden itibaren bel ağrım basladı sol bacagıma kramplar giriyo kasık ağrılarım arasıra ağrıyıp geçiyo 2 gün önce kahverengi lekelerim gelmişti şimdi ise şeffaf görünümlü sarı akıntım var ama çok yoğun değil... :26: bunlar belirti sayılabilecekler bebeğim
afedersiniz akıntınız da öyle bi yoğundur ki hah işte geldi diye tuvalete koşarsınız!!!!bi bakarsınız yok.stres yaptım da ondan yok derdim ben karnım ağrıyo ya kesin gelcek sanıyorumped almıştım iki gün ped koydum her an tuvalete koşturmayayım diye...sonra noldu geçen gün annem geldiğinde ona verdim kullansın diye benim işime yaramıyo ne de olsa
![]()
tamam herşey çok güzel gidiyor ama sakin olmamız lazımmm 2 temmuzu bekleyelim tamam mı bu arada netten belirtilere bak ben kafayı yiyene kadar bakmıştım. Herkeste farklı oluyor .
canım adetimin 5. geçikme günü bgn..... şu 3 günde bişeyim yoktu dünden itibaren bel ağrım basladı sol bacagıma kramplar giriyo kasık ağrılarım arasıra ağrıyıp geçiyo 2 gün önce kahverengi lekelerim gelmişti şimdi ise şeffaf görünümlü sarı akıntım var ama çok yoğun değil... :26: bunlar belirti sayılabilecekler bebeğim
Akıntım fazla yok gibi sanki ama adetim geliyomuş gibi hissediyorum kasıklarım ağrıyo bi garipBen aneye de veremicem malum menepoz durumları
Neyse saklarım son pedim die
Kafayı yedim iyice
![]()
benim de sarı akıntım vardı ben enfeksiyon zannediyordum bat haftasndan 1 kaç gün önce başlamıştııı![]()
Akıntım fazla yok gibi sanki ama adetim geliyomuş gibi hissediyorum kasıklarım ağrıyo bi garipBen aneye de veremicem malum menepoz durumları
Neyse saklarım son pedim die
Kafayı yedim iyice
Evvveett eevvettt sakiinnn sakkiinnn... Ben 2 temmuz gelmeden doğurcam çocuğuBen ilk denememizde çok bakmıştım burayı da öyle buldum baktıkça bütün belirtiler bende de oldu sonra kırmızı kart
Ama şimdi 5 gün falan önceden benim göğüslerim ağrımaya başladı batardı o da yok :26::26::26:
bende ağız kuruluğu hep olan şey gece hep su içerim sonrada tuvalete zor yetişirim sabah kalkınca
bende adet olcam gibi hissediyorum şuanda. belim acayip ağrıyo bana ilginç gelen bu bide bacaklarım ağrıyo nedense. sanki kasıklarım bacaklarıma buruyo gibi. bide göğüs rengim açılmış gibi geldi bana. daha koyuydu.uçları açıklaşmış. buda enteresaaan![]()
Benim karın ağrım oluyo ara ara özellikle geceleri üzerine yatamıyorum sağa sola dönüyorumBu sabahta ağzım kuruydu ben normalde çok az su içerim
![]()
oh bebeğine kavustun çok sükür tatlımmmm.............. sıra bizde bakalım .... peki bu akıntın benim dedğim gibi miydi benimki düne kadar yoğundu bgn o kadr değil:26:
hmmmm çok enteresaaaaaaaaaan
haftaya açılışı senle yapcaz gibi geldi banaaa![]()
basbelasııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııduy sesimiiiiiiiiiiii
mesajlarına baaaakkkkkk acil cevap bekliyoruuuummmm!!!!!korkmaya başladımmmmm:18::18::18::18: