Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canlar bu ay çok streslı geçti her zamankinden çok daha ümitliydim yaklaşık 1.5 senedir evliyim ilk beş ay korunmamız oldu.şimdi bebiş istiyoruz denemelerimize rağmen sonuç alamıyoruz çok zor günler bu günler...öncelikle bu ay ovülasyon testi denemedim ve adet başlangıcından 15 günü çift çizgiyi tam göremedim silikti birleşme oldu ...mart 29 da regl günümdü bugün malesef ilk lekenlenme oldu koyu renk sonra bir iki damla pembe leke geldi morelim alt üst oldu yine kırmızı kart yedim ya adet miyim de tam bilmiyorum şimdi kanamam olmuyor lekenlenme şeklinde bana yardım edin nedir bu anlayamadım hep hüsran hep hüsran sizce bu iki günlük adet gecikmesi ve sonra böyle ara ara lekenmeler nedir ? hamile olma olasılığım devam ediyor mu bu ay şimdiden teşekkürler kızlar

tatlım bence en güzel yol kan testi belli olur garantidir.gebelik üstüne adet olanlar bile var çubukta kolay kolay belli olmaz 2 hafta geçmesi gerek umarım hamilesindir,değilsn bile üzülme kadın doğuma git muayene ol her şey yolunda derse zaten sıkıntı yok 11, ay denemede olan bile var yalnız yumurtlama gününü tutturmalısın 28 günde adet oluyosan 12,14,15 muhtemel günler bol şans tatlım..:)

canım cok haklısın ama sorsan cok dusunceliler yani onlardan dusunceli yok herseyı dusunuyorlar yanı bende alsam iyi olcak o maskelerden normal marketlerde falan satılıyormu o maskeler??? ya tabıkı alıcaksın canım ya temızlenmesın kiri pası gitsin yeter yanı cokta parlasın diye bakmıcaz artık bu donemde bu camla kalsa iyi halısı var kaldırıp koparmak mumkunmu koskoca halıları perdelir var avizeleri var uzanmadan zorlamadan olan seyler degıl bunlar koltuk cekcen altlarını alcan falan fılan bu boyle uzar giderr mecbur ya kadın yapcak ya yakının gelcek yada pislik içinde oturcaz yani...

valla canım eczanelerde satılıyor herhalde bilmiyorum ki.
bana eşim getirmişti.
ben çamaşır suyu olmadan temizlik yapamam :)
o yüzden mecburen maske kullanıyorum.

günaydın anneler ve anne adayları..

Günaydın saraykedisi ve günaydın herkese:)

Canim o lekelenmen belki yerlesme kanamasidir.. Bence bi kan tahlili yaptir orda kesin sonuc alirsin. Umudunu yitirme bu ay olmazsa bidahaki ay olur insallah..

Günaydın kızlar,

met71 ilişkiye sabah girmek gerek demişsin, doğru mu o? Biz onu hiç denememiştik Hamile olan bayanlar siz öyle mi yaptınız acaba? Biz de öyle mi yapalım artık?

Günaydın kızlar,

met71 ilişkiye sabah girmek gerek demişsin, doğru mu o? Biz onu hiç denememiştik Hamile olan bayanlar siz öyle mi yaptınız acaba? Biz de öyle mi yapalım artık?

günaydın..
sabahki spermin kalitesi daha iyiymiş diye okudum birkaç doktorun sitesinde.

benim hiç sabah olmadı

Günaydın kızlar,

Arkadaşlar hamileyim ama hiç sabah denemedim.öyle söylüyorlar bende duydum ama fazla üstünde durmadım.eğer rabbim onun nasibini o aya yazdıysa hiçbirşey yapmadan da olur bu şekilde düşünüp inanın gerçekten....eğer size nasip değilse 100 lerce şey yapın olmucaksa olmaz...böyle şeyleri çok düşünüp stres yapmayın en başı stresmiş. biraz oluruna bırakmaya çalışın bebek için değilde onu düşünmeden rahat bir şekilde ilişki yaşayın bence...Emin olun zamanı geldiğinde rabbim nasipliycektir sizede...

haklısın canım gerçektende öyle ya stres çook etkiliyo hormonları. rabbim bizlere de nasip eder inşallah o melekleri. nasıl gidiyo bakim bebişin nasıl :)

haklısın canım gerçektende öyle ya stres çook etkiliyo hormonları. rabbim bizlere de nasip eder inşallah o melekleri. nasıl gidiyo bakim bebişin nasıl :)

inşallah en kısa zamanda nasip eder canım...iyi çok şükür,dün biraz korkuttu beni ama şimdi iyiyim canım...sürekli normal akıntım geliyordu dün sütlü kahve tarzın da gelince bende korktum,hemen doktorumu aradım gel bi kontrol edelim dedi,gittim keseyi gördük :) kalp atışlarını da haftaya duycaz bakalım öyle dedi doktorum.iğne,demir hapı falan verdi onları kullanıyorum şimdi ama iyiyim şuan da :)

aman aman iyi olun tatlım :) ne güzel ya ben burda heyecanlandım şimdi seni düşünemiyorum artık :)) dikkat et kendine yine de

aman aman iyi olun tatlım :) ne güzel ya ben burda heyecanlandım şimdi seni düşünemiyorum artık :)) dikkat et kendine yine de

elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama mecbur çalışıyorum işe gidip gelmem bile yorgunluk yani,rabbim korur onu inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…