slm canım iyiyim sen nasılsın bakim
amin canım inşallah :) canım tecrübem henüz yok ama bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişir. bazen adetten bi hafta önce bazen adet tarihinden sonra belirtiler görülüyo. en çok göğüs ağrısı ve büyümesiymiş hamilelik belirtisi.
adet öncesinde adet benzeri belirtiler oluyor.
adet olacakmışsınız gibi göğüslerde şişlik, karında yumurtalıklarda rahatsızlık.
gaz, şişkinlik, kabızlık..
selam kızlar bu arada..
Canım bence neye üzüldüğünü anlat kocana çünkü biliyorsun erkekler böyle, direkt söylemezsen anlamıyorlar veya anlamak istemiyorlar. İnşaallah bir an önce düzelir kocan, erkekler düşüncesiz oluyorlar böyle, ne yapacaksın canım. Benimki de o konularda çok tembeldir, ben de çalıştığım halde hiçbir işin ucundan tutayım demez, alışveriş dahil. Bütün gün çalışıp geliyorum, temizlik bana bakıyor yemek bana bakıyor üstüne üstlük bir de alışveriş de bana bakıyor. Kafana çok takmamaya çalış bitanem, bebeğini düşünüp onunla mutlu ol :) O sana Rabbimin büyük bir hediyesi...
Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğimle bir ömür mutlu ol inşallah.eşin konusuna da fazla takılmamalı çalış çünkü erkekler çocuklarını kucaklarına alana kadar anlamıyorlar bu işin ciddiyetini o duyguyu.burda iş tamamen sana düşüyor yine :) hamilelik ve süreciyle alakalı neyapması gerektiği ve senin ne istediğini eşine anlatmalısın.erkeklerinbirşey yapması için ille anlatman açıklaman istemen lazım :)
canım çok sevindim gözün aydın tabi biraz sende duygusallık var eşin de henüz karnın çıkmadığı için veya bulantıların olmadığı için farkında değil umarım herşey yoluna girecektir hiç kafana takma stresten uzak dur biraz nazlansan acaba fayda eder mi bulantım falan var belim ağrıyo desen yat mesela o yokken kalk sürekli hamile olduğunu hatırlat dediğiğm gibi henüz çok yeni old. için takma sen keyfini çıkarmaya bak Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere
Herkese gunaydin.. Oncelikle hamile olanlark kutluyorum insallah sag salim kucaginiza alirsinis ve hamile kalmak isteyenler insallah en kisa zamanda hamile kaliriz.. Benim sorum su : adetten ne kadar zaman once hamilelik belirtileri baslar ??
valla iyiym bende.allaha şükür. sen nasılsın bebişin nasıl?
38s canim beni de eklermisin listeye benim bat 12 nisan insallah olmam
yaklaşık 2 saat önce yaptığım test sonucu çift çizgi :) ama o kadar endişeliyim ki... eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım ve şuan korkuyorum.. aynı şeyleri yaşamaktan... bat 29 marttı düzenlidir adet dönemim.. bugün yapayım dedim çift çizgi...
kimyasal gebelikle sonuçlanan ilk gebeliğimde nasıl sevinmiştim test sonucunu gördüğümde.. şimdi ise endişeliyim.. umarım bu sefer gerçekleşir.. annemle kayınvalidemle paylaştım..başka kimseciklere ne arkadaşlarıma ne kardeşlerime ne görümceme diyemiyorum.. çok üzülmüşlerdi ilkinde..
sizinle paylaşmak istedim... bebek isteyen herkesin meleklerini allah tez zamanda kucağında görmek nasip etsin sağlıkla sıhhatle..
yaklaşık 2 saat önce yaptığım test sonucu çift çizgi :) ama o kadar endişeliyim ki... eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım ve şuan korkuyorum.. aynı şeyleri yaşamaktan... bat 29 marttı düzenlidir adet dönemim.. bugün yapayım dedim çift çizgi...
kimyasal gebelikle sonuçlanan ilk gebeliğimde nasıl sevinmiştim test sonucunu gördüğümde.. şimdi ise endişeliyim.. umarım bu sefer gerçekleşir.. annemle kayınvalidemle paylaştım..başka kimseciklere ne arkadaşlarıma ne kardeşlerime ne görümceme diyemiyorum.. çok üzülmüşlerdi ilkinde..
sizinle paylaşmak istedim... bebek isteyen herkesin meleklerini allah tez zamanda kucağında görmek nasip etsin sağlıkla sıhhatle..
selam.. tebrik ederim. inşallah sağ salim kucağına alırsın. seni çok iyi anlıyorum.
kimyasal gebelik her kadının başına gelebilecek bir şey. üzülme lütfen hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin Allah.
kan testini ne zaman yaptıracaksın?
yarın yaptırırım sanırım.. da işte çok çekiniyorum aynı şeyleri yaşamaktan..
umarım dediğin gibi olur sağlıkla sıhhatle hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız..
aslında ben de çok erken öğrenmiş oldum.
adet günüm gelmeden aceleci davrandım test yaptım çıktı.
kan testini de adeti 2 gün geçince yaptırdım.
daha önce bir düşüğüm var daha doğrusu kalp atışı durdu.
bi yandan çok korkuyorum, diğer yandan Allah'tan hayırlısını dileyip rahatlatıyorum kendimi.
geçen sefer ultrasoundda kalp atışını görünce neredeyse uçankuşa söylemiştim.
şimdi zor oluyor çok mutluyum herkese söylemek istiyorum ama söyleyemedim pek kimseye..
şöyle bir 12 haftayı geçelim kısmetse ondan sonra söylerim herhalde
banada yarımcı olurmusunuz lütfen 25 martta edet oldum 30 ılışkım oldu ve bugun ıse kahverengı akıntı seklınde sıvı geldı böyle bısey ılk kez olmuştu sızce neden olmustur
bişey soracaktım benım adetım 2 gun once bıttı ve bu ay kısa surdu 6.gunu ılıskı oldu dun bıse yoktu bugünde kahverengı akıntı seklınde bı sıvı geldı sızce bu neden olabılır fazla bılgım yok ılk defa böyle sısey oluyor yardımcı olursanız sevınırım
yani 30 martta demek istemiştim ama kımse cvp vermıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?