Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cok tesekurler :)

canım walla haklısın nedir bu kadınların çekisi bilmem yani Rabbim yardımcın olsun yani gercekten cok tembbeller ya bide benım kocam bıcok işide kendi gorur ama bazı ufak seylerıde bana yaptırır oyle bir özelliği var yani...

hepiniize cok tesekkur edıyorum canlarım benım biraz tabi hamileliğin duygusallığı olabılır üzerimde ama duygulanmamak elde degıl işte. haklısınız kocamın benı sımdıden anlaması gerektıgı de benım sacmalıgım:)anlamıyorlar işte beyinlerinin kıvrımları az , düz mantık....Bu gidişle ve dusuncesizlikle alısverıs torbasınıda ben tasıcam temızlıgıde ben yapcam gibime geliyor...walla basladım nazlanmaya ama sahiden yani belim zaten agrıyodu sımdı artık agırlasmaya basladı dusunuyorum sımdıden böyleyse bu ağrı Allah yardımcım olsun kocamada akıl fıkır dusunce versın yanı hepinizinkine canım arkadaslarım... sinir oldum kayınvalidemi aradıum yarın birlikte gidelim mi doktora diye tamam dedi sağolsun hiç bana demiyor gel bir doktora gidelim diye umurunda değil yani kocamın neyse erkek işte kendi kendime mutlu olmayı ögrencem artık hoş 2,5 senedir ögrenemedim bende halaaa....

Herkese gunaydin.. Oncelikle hamile olanlark kutluyorum insallah sag salim kucaginiza alirsinis ve hamile kalmak isteyenler insallah en kisa zamanda hamile kaliriz.. Benim sorum su : adetten ne kadar zaman once hamilelik belirtileri baslar ??

walla ben adet tarihime 1 hafta kala başlamıştı kasıklarım ağrımaya benım adetten 1 gun once baslardı kasık ağrılarım 1 hafta once baslayınca kıllandım iğne batlamarıda oluyordu kasıklarımda bide göğüslerim felaket acımaya baslamıslardı

valla iyiym bende.allaha şükür. sen nasılsın bebişin nasıl?

kız senındemı ısmın şule adaşız desene:))))

ben de dün aynı şeyleri düşündüm happy :)
bana "çok fazla deodorant-parfüm sıkma kimyasal onlar" diyen kocam nedense temizlik yapılırken kullandığım malzemeleri unutuyor.
maskeyle temizlik yapıyorum artık.

çalışıyorum ben. birkaç defa temizliğe yardımcı aldım, özellikle de camlar için ama düzenli olarak almıyordum.
artık düzenli olarak almak istiyorum
süper temizlemezse de temizlemesin nedir yani.
bu halimle eğilip kalkacak, cam çerçeve silip perde takacak halim yok.

yaklaşık 2 saat önce yaptığım test sonucu çift çizgi :) ama o kadar endişeliyim ki... eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım ve şuan korkuyorum.. aynı şeyleri yaşamaktan... bat 29 marttı düzenlidir adet dönemim.. bugün yapayım dedim çift çizgi...
kimyasal gebelikle sonuçlanan ilk gebeliğimde nasıl sevinmiştim test sonucunu gördüğümde.. şimdi ise endişeliyim.. umarım bu sefer gerçekleşir.. annemle kayınvalidemle paylaştım..başka kimseciklere ne arkadaşlarıma ne kardeşlerime ne görümceme diyemiyorum.. çok üzülmüşlerdi ilkinde..

sizinle paylaşmak istedim... bebek isteyen herkesin meleklerini allah tez zamanda kucağında görmek nasip etsin sağlıkla sıhhatle..

canım çook geçmiş olsun. öncelikle hoş geldin aramıza. ne güzel çift çıkmış canım öyle karamsar olma tamam mı? yarın sabah idrar testini tekrarla ve kan testi yaptır hemen. şimdiden tebrik etmek geldi içimden :)

selam.. tebrik ederim. inşallah sağ salim kucağına alırsın. seni çok iyi anlıyorum.
kimyasal gebelik her kadının başına gelebilecek bir şey. üzülme lütfen hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin Allah.
kan testini ne zaman yaptıracaksın?

yarın yaptırırım sanırım.. da işte çok çekiniyorum aynı şeyleri yaşamaktan..

umarım dediğin gibi olur sağlıkla sıhhatle hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız..

yarın yaptırırım sanırım.. da işte çok çekiniyorum aynı şeyleri yaşamaktan..

umarım dediğin gibi olur sağlıkla sıhhatle hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız..

aslında ben de çok erken öğrenmiş oldum.
adet günüm gelmeden aceleci davrandım test yaptım çıktı.
kan testini de adeti 2 gün geçince yaptırdım.
daha önce bir düşüğüm var daha doğrusu kalp atışı durdu.
bi yandan çok korkuyorum, diğer yandan Allah'tan hayırlısını dileyip rahatlatıyorum kendimi.
geçen sefer ultrasoundda kalp atışını görünce neredeyse uçankuşa söylemiştim.
şimdi zor oluyor çok mutluyum herkese söylemek istiyorum ama söyleyemedim pek kimseye..
şöyle bir 12 haftayı geçelim kısmetse ondan sonra söylerim herhalde

zor bir dönem hem gebesin hemde kimseciklere söyleyemiyorsun sanki ilk gebeliğimde ki gibi düşük mü olucak diyorum üzülmesin kimse diyorum ama söylemekte istiyorum... Allahtan hayırlısı .. sanırım yakın dönemlerdeyiz ikimizde... bakmışsın bebeğimizi almışız kucağımıza.. allah isteyen herkese nasip etsin....sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimizin...

bişey soracaktım benım adetım 2 gun once bıttı ve bu ay kısa surdu 6.gunu ılıskı oldu dun bıse yoktu bugünde kahverengı akıntı seklınde bı sıvı geldı sızce bu neden olabılır fazla bılgım yok ılk defa böyle sısey oluyor yardımcı olursanız sevınırım

banada yarımcı olurmusunuz lütfen 25 martta edet oldum 30 ılışkım oldu ve bugun ıse kahverengı akıntı seklınde sıvı geldı böyle bısey ılk kez olmuştu sızce neden olmustur

banada yarımcı olurmusunuz lütfen 25 martta edet oldum 30 ılışkım oldu ve bugun ıse kahverengı akıntı seklınde sıvı geldı böyle bısey ılk kez olmuştu sızce neden olmustur

canım korkmana gerek yok iltihaptan olmuş olabilir

bazen olabiliyor öyle bitti gibi olup tam olarak akıntı gelmemiş oluyor.

yani 30 martta demek istemiştim ama kımse cvp vermıyo

canım yenisin galiba hoşgeldin
tatlım büyük ihtimalle yumurtalık ların da kalmış biraz onlar atılıyordur.eğerki gebelik istiyorsan adetin
1,gününden itibaren sayıcaksın 12,ile 17 arası mümkünse sabah saatlerin de sprmler daha hareketli ol için ilişki olması daha doğru olur.28 günde düzenli adet gören kadın için.14, ve 15, günler yumurtlrmrnın yoğun old. günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…