benimkide bim den alınma kuzumay bak kalk çişin varsa yap benim için hem aynı yerin malıymıs
bekliyoruuuuuuuuuuuuuumm
![]()
merak ettiim yapınn çıkarsa bende yapıcamm:))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide bim den alınma kuzumay bak kalk çişin varsa yap benim için hem aynı yerin malıymıs
bekliyoruuuuuuuuuuuuuumm
![]()
bekliyoruuuuuuuuuuuuuumm
![]()
domestos lazımmış
![]()
tüüü olmadı o zaman adını bile bilmiyorum şuan gidip bakmam lazım
demostosun da hangi rengi ayrıcaa
yaparım bilirsin...az bekle vardı çişim zaten![]()
bunu bende denemek istiyorummm :))) ne zaman yapınca sonuç gösteriyooo :) yumurtlama gününden itibaren düşünürsek:)))
boşuna veriyonuz test parası bakın aradığınız çözüm banyonuzda!!!!![]()
sevinçten köpür bebekim inşallahhhh...bi kaba yapıosun canım... kışın 1 kere daha denemiştim kabarmamıştı dibe çökmüştü.. dün gece yaptım foş foş köpürdüyarın bakalım sevnçten mi sinrden m,i köpürcem belli olcak
![]()
yaparım bilirsin...az bekle vardı çişim zaten![]()
ben de deneyeyim mibenimki de köpürürse kesin hamilesin ama marka önemli mi ki acaba çamaşır suyunda:44::44: bozuk çıkabilir bizim çamaşır suyu bimden aldıydı annem geçen gün
![]()
cansın sen yaaayaparım bilirsin...az bekle vardı çişim zaten![]()
yap kız boşver söylenti zaten bunlarmerak ettiim yapınn çıkarsa bende yapıcamm:))))))
sende yap bebeğin neden illaki bilimsel açıklaması olmasına gerk yok bence....... hurafe iştekız durun aklımıza sokmayın böyle şeyler.......gidip yaparım valla bende![]()
yap bekliyoruz sonuçları tatlımbende yapıcamda neye yapıcam hahahahaha:))))
kabın içindeki idrara 2-3 damla dök hemen köpürüyo zaten... bata yakın uzak fark etmez köpürene kdar dene bakalım![]()
Mera22 tatlım çamaşır suyu patlaması yaşattın topicte helal sanaçok hoşuma gitti
kız ben de yapayım dicem ama daha adetime 2 hafta var bende çıkmaz bişey
sevinçten köpür bebekim inşallahhhh...
:
köpürmeyen var mı kızlar
kızlar kola şişelerini yıkayıp kaldırırdım ben onlardan birini kestim yarısına çamaşır suyundan accık döktüm yarısına accık çiş yaptım karıştırdım...köpürdü![]()