elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama mecbur çalışıyorum işe gidip gelmem bile yorgunluk yani,rabbim korur onu inşallah...
Amin canım inşallah hepimize rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
arkadaşlar merhabalar ya bnm reglme 6 gün var kasıklarımda ve karnımda ara ara agrılar oluo reglmi olcam sizce((
canım inşallah olmazsın ya
inş canım ya sence regl belirtisimi?(((
bilemiyorum ki tatlım ya adetten önce ağrın oluyor muydu böyle
1 2 gün önceden olurdu hep bu kadar erken başlamazdı ya offffff(((çok canım sıkıldı ((
Merhaba arkadaşlar nasılasınız?ben 3gündür ovulasyon testi kullanıyorum çizgiler şimdilik silik ama bir bilginiz var mı zamanla koyuluğu artıyormu çizgilerin yoksa sadece ovulasyon günü mü belirginleşiyor?eski testleri saklayıp karşılaştırmalı mıyım?
Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..
canım bu soğan kürü adeti düzensiz olanların adet döngüsünü düşürüyormuş ondan diyecem ama seninki düzenliydi. hemen öyle düşünme ya daha 6 gün var adetine bakalım yarın yine aynısı olacak mı? bekleyelim ve görelim
dünde vardı canım ya aynıydı....
canım başka belittin var mı peki
karnım agrıyo biraz birrde gögslerm şiş
tatlım bence en güzel yol kan testi belli olur garantidir.gebelik üstüne adet olanlar bile var çubukta kolay kolay belli olmaz 2 hafta geçmesi gerek umarım hamilesindir,değilsn bile üzülme kadın doğuma git muayene ol her şey yolunda derse zaten sıkıntı yok 11, ay denemede olan bile var yalnız yumurtlama gününü tutturmalısın 28 günde adet oluyosan 12,14,15 muhtemel günler bol şans tatlım..:)
Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..
canım kullanmadım ama bildiğim kadarıyla tamamen koyulaşıyor yumurtlama gününde. diğer testlerinide atma karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?