Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama mecbur çalışıyorum işe gidip gelmem bile yorgunluk yani,rabbim korur onu inşallah...

anladım canım sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah

Merhaba arkadaşlar nasılasınız?ben 3gündür ovulasyon testi kullanıyorum çizgiler şimdilik silik ama bir bilginiz var mı zamanla koyuluğu artıyormu çizgilerin yoksa sadece ovulasyon günü mü belirginleşiyor?eski testleri saklayıp karşılaştırmalı mıyım?

arkadaşlar merhabalar ya bnm reglme 6 gün var kasıklarımda ve karnımda ara ara agrılar oluo reglmi olcam sizce ((

1 2 gün önceden olurdu hep bu kadar erken başlamazdı ya offffff(((çok canım sıkıldı((

canım bu soğan kürü adeti düzensiz olanların adet döngüsünü düşürüyormuş ondan diyecem ama seninki düzenliydi. hemen öyle düşünme ya daha 6 gün var adetine bakalım yarın yine aynısı olacak mı? bekleyelim ve görelim

Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..

dünde vardı canım ya aynıydı....

SAĞ OL TAtlım ben ovülasyon testini geçen ay denedim ama hep silikti ya bozuktu sanırım kontrol çizgisi bile belli olmuyordu.evet 28 günde bir regl oluyorum düzenli hiç şaşmaz bu ay iki gün geçince sandım hamişim ama değilmişim sanırım haklsın bir doktoro görüneceğim sorun ne nedir bilmek istiyorum bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun yeter ki kendimizi bırakmayalım çok teşeklkür ederim bilgilerin için

Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..

ben sadece bu ay kullandım
2. çizgi önce silikti sonra koyulaştı ikisi de aynı oldu yumurtlama günümde 2. çizgi daha koyuydu zaten akıntı da olunca yumurtladığıma kanaat getirdim ertesi gün de 2. çizgi silikleşmişti.

bu konuda topikler var genelde böyle oluyor ya 2 çizgi aynı olmalı ya da 2.si daha koyu olmalı.

canım kullanmadım ama bildiğim kadarıyla tamamen koyulaşıyor yumurtlama gününde. diğer testlerinide atma karşılaştırsın

Canım teşekkür ederim Allah'tan atmamıştım diğerlerini:) sen nasıl takip ediyorsun yumurtlama gününü?

mrb arkadaşlar ben martın 25 adet oldum 30da ılıskım oldu ve 1 nisanda tekrar ılskım oldu sızce hamıle kalma sansım olabılırmı ıkıncı cocugumuzu ıstıyoruz cvplarınız bekliyorum lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…