inşallah canım. kist çıkmasın inşallah bebek çıksın :18::18: gerçi daha çok erken bebek için.inşallah kötü bişey çıkmaz:18::18:
herkes doktora gidiyo. inşallah hepimiz iyi haberlerle döneriz. sağlıkla döneriz inşallaaah:13:
ben hergün gidiyorum amaaaaaaaaOoo ooo herkes hastaneye gidio hadi Allah yardimciniz olsun
Allah yardımcınız olsun canım benim bi sıkıntı çıkmaz inşallah
aa ciddimisn.. benimde aynı.. pko luyum kendimi bildim bileli var bu namussuz.. sağ ve sol yumurtalığımda var. solda daha fazlaydı amaevlendim evleneli adetim düzenli geliyor. diaformin kullanmayı dşünüyorrdum bende.. kilo sorunun varmı canımcanım benim kisti hiç kafanıza takmayın olmayacak olsa benim bebeğim olmazdı benim her iki yumurtalığımda pko vardı 7 ay sonra hamile kaldım hormon bozukluğuna gelince o da var her yerimde tüylnme ve sivilcelenme var bu konulara hiç girmeyelim bile sıkıntı yapma yani kendineee
aa ciddimisn.. benimde aynı.. pko luyum kendimi bildim bileli var bu namussuz.. sağ ve sol yumurtalığımda var. solda daha fazlaydı amaevlendim evleneli adetim düzenli geliyor. diaformin kullanmayı dşünüyorrdum bende.. kilo sorunun varmı canım
kızlar kaynanamlar geldi ben çıkmak zorundayım fırsat buldukça gelirim..
özleyin beni
sevirem sizi
aaa yok kız ben ilk geceden bahsediyosun sandım yanlış anlamışımm5 gün gecikmeyle mi öğrendin gebeliğini canım:26:
göbüş fotosu koymadan çıkamaz oldum evden
aynen benımde öyle oluyor.. bende doğum kontrol hapı kullandım uzun yıllarr.. ve 1 sene içinde 20 kilo aldım şuan 80 kiloyummyok canım benim kilo sorunum hiç olmadı bi ara düğünden sonra belim biraz kalınlaştı ama o da çok olmadıı ben 6 ay progestan kullandım benim adetlerim de düzensizdi bi de çok sancım oluyordu ilişki sırasında bileee(
aaa yok kız ben ilk geceden bahsediyosun sandım yanlış anlamışımmüç gün önceden öğrendim hamile olduğumu
göbüş fotosu koymadan çıkamaz oldum evden
kız daha da büyümüşşş sankiiiiigöbüş fotosu koymadan çıkamaz oldum evden
kız daha da büyümüşşş sankiiiii
aynen benımde öyle oluyor.. bende doğum kontrol hapı kullandım uzun yıllarr.. ve 1 sene içinde 20 kilo aldım şuan 80 kiloyumm
inşallah bi skıntı cıkmaz canım yaa.. hayrılsıyla doğurursun bebişini. bana doktorlar hep zor hamile kalırsın hamile kalmak için bile ilaç kullanman gerekir dedi.. moralm iyice sinirlendi de işte..ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım sonuçta bu sıkıntının tedavisi yok . doktor bebek düşünüyo musun diye sordu sonra progestan verdi ilaç bitti ben hamile kaldımmm zor bi durum allah yaşaan herkese şifa versin. hamile kalsan da düşük tehlikesi oluyor
inşallah bi skıntı cıkmaz canım yaa.. hayrılsıyla doğurursun bebişini. bana doktorlar hep zor hamile kalırsın hamile kalmak için bile ilaç kullanman gerekir dedi.. moralm iyice sinirlendi de işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?