Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah hiç bi sorunumuz yoktur canım benimmmm

aa ciddimisn.. benimde aynı.. pko luyum kendimi bildim bileli var bu namussuz.. sağ ve sol yumurtalığımda var. solda daha fazlaydı amaevlendim evleneli adetim düzenli geliyor. diaformin kullanmayı dşünüyorrdum bende.. kilo sorunun varmı canım

yok canım benim kilo sorunum hiç olmadı bi ara düğünden sonra belim biraz kalınlaştı ama o da çok olmadıı ben 6 ay progestan kullandım benim adetlerim de düzensizdi bi de çok sancım oluyordu ilişki sırasında bileee(

kızlar kaynanamlar geldi ben çıkmak zorundayım fırsat buldukça gelirim..
özleyin beni
sevirem sizi

göbüş fotosu koymadan çıkamaz oldum evden

Eklentiler

• $IMG527.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 25
aynen benımde öyle oluyor.. bende doğum kontrol hapı kullandım uzun yıllarr.. ve 1 sene içinde 20 kilo aldım şuan 80 kiloyumm

OOOOOoo herkes doktora gidiyor bakıyorum da hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canlarım.. akril içini ferah tut birşey çıkmayacak

aynen benımde öyle oluyor.. bende doğum kontrol hapı kullandım uzun yıllarr.. ve 1 sene içinde 20 kilo aldım şuan 80 kiloyumm

ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım sonuçta bu sıkıntının tedavisi yok . doktor bebek düşünüyo musun diye sordu sonra progestan verdi ilaç bitti ben hamile kaldımmm zor bi durum allah yaşaan herkese şifa versin. hamile kalsan da düşük tehlikesi oluyor

inşallah bi skıntı cıkmaz canım yaa.. hayrılsıyla doğurursun bebişini. bana doktorlar hep zor hamile kalırsın hamile kalmak için bile ilaç kullanman gerekir dedi.. moralm iyice sinirlendi de işte..

inşallah bi skıntı cıkmaz canım yaa.. hayrılsıyla doğurursun bebişini. bana doktorlar hep zor hamile kalırsın hamile kalmak için bile ilaç kullanman gerekir dedi.. moralm iyice sinirlendi de işte..

kesinlikle sıkıntı yapma zaten zor oluyor sıkıntı yaparsan hiç olmaz gayet rahat benimki yumurtlama günümde bile değildim bebek için uğraştığımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…