ay canım kıyamam çok erken başlamış:26:inşallah erkenden de biter:26::26:
Bende hala öle deli bi bulantı yokk yaww kendimden şüphe etmeye başladım haa nasıl hamilelik bu
Oyle valla doktora gittine gidecene pisman ediolar...Rabbim ol derse olur bisuru sorun cikartiolar..aha bugub yumurtlamama bakacakti kadin sorun varmi die hanfendi izinliymis bi adet gecikmesi yuzunden gittim
Neler cikardi neler adeti duzenlemek icin sadece bi hap verecekti cocugum olmuo muamelesi gordum moralimi mahvetti nerden duzensizlesti su adetim ya bi sene once ne kadar iyiydi hersey
bazılarında hiç olmuyomuş yat kalk dua et bence şanslısınçok berbat bişey ya...ilk zamanlar hoşuna gidiyo insanın ama bi süre sonra canından beziyosun...benim 7.haftamda başlamıştı ufaktan kusmalar...yani senin içinde bulunduğun bu hafta başlayabilir bana göre...:26:
çok değil kusma derecesinde değil ama bulanıyo gibi kötü bi his genzim bi tuhaf :26::26: inşallah canımmm çok ağır geçirmemay canım kıyamam çok erken başlamış:26:inşallah erkenden de biter:26::26:
ay inşallaaaaaaaaaaaaaah canım.
bal damlıyo ağzından baalll
yaa yapacağı bi hap vermek onu da eczaneler reçetesiz veriyo..
ayy böyle dengesiz dr lere de uyuz oluyorum ya..
kimse kimseye böyle muamele yapamaz..
sen en iyisi iyi bi dr bul kendine.. sonra yumurtlama döneminde git.. iyice bi muayene ol tamam mı tatlım..
böylesi şeyleride kafana takma.. biz elimizden geleni yapalım duamızı yapalım.. gerisini allaha bırakalım anlaştık mı
daha dur cnım ya kiminin içi geniş olurmuş göbek 5. aya kadar çıkmazmış mesela annem...çıkar snein daha 2. aydasın bana bakma sen manyak bişey olcak bu çocuk!!görümcemin de çıkmış epey...nerdeyse benimki kadarAman agzını hayra açç kuzu mümkünse bulanmasın ben halimden memnunum
sadece bulanmadığı için hamilelilkgibi gelmio daha karnımda büyümedi ondan herhalde
çok değil kusma derecesinde değil ama bulanıyo gibi kötü bi his genzim bi tuhaf :26::26: inşallah canımmm çok ağır geçirmem
canım dün annem beni hamiş olarak değerlendirirken şe demişti ilk hamilelik belirtileri arasında ağız da tükrük çok oluyomus tabi kişiden kişiye değişiyo da... biz 3 kardeşiz 3ümüzde de aynı değerlendirmeyi yaptı öyle dedi annem.... tabi doğruysa canım aklında bulunsun:26:
ha bide annenin vajina yapısı adet düzeni hormonları nasılsa kızınınkide aynı olurmus bu yüzden annene bi sor ....
örnek vereyim annem ilk gecesinden sonra 10 gün kanaması olmuş anlatıyodu bna kanım donmuştu resmensaşırdım anlatırken...
ben evlendim benimde 10 gün kanmam oldu:101:
canım dün annem beni hamiş olarak değerlendirirken şe demişti ilk hamilelik belirtileri arasında ağız da tükrük çok oluyomus tabi kişiden kişiye değişiyo da... biz 3 kardeşiz 3ümüzde de aynı değerlendirmeyi yaptı öyle dedi annem.... tabi doğruysa canım aklında bulunsun:26:
ha bide annenin vajina yapısı adet düzeni hormonları nasılsa kızınınkide aynı olurmus bu yüzden annene bi sor ....
örnek vereyim annem ilk gecesinden sonra 10 gün kanaması olmuş anlatıyodu bna kanım donmuştu resmensaşırdım anlatırken...
ben evlendim benimde 10 gün kanmam oldu:101:
hamilemiyim hiç haberim yok deseydin neyse canım inşallah önümüzdeki ay...
Bu arada eşimin kuzeni beni rüyasında görmüş ve hamileymişiiiimmmHiç test yapmana gerek yok ben kimi gördüysem o hamiledir diyo... Çok ilginç çünkü öyle bir planımız olduğundan bile haberi yoookkkk
daha dur cnım ya kiminin içi geniş olurmuş göbek 5. aya kadar çıkmazmış mesela annem...çıkar snein daha 2. aydasın bana bakma sen manyak bişey olcak bu çocuk!!görümcemin de çıkmış epey...nerdeyse benimki kadar
Yawrum sendeki görümce evlerden ırak mubarek göbekte bile yarış edecek vallahi tam bi kaşık suda bogulmalık
kusma seviyesine gelmediyse de tadını çıkar canım...
Tmm kuzum saolasin..hayirlisi insallah Rabbim buyuk hic bi tedaviye gerek birakmadan olduruversin ins...
Bu arada cnm bat im 21 temmuz oyle yazda bklim ne olacak
senden bu ay çoooook umutluyum ben zaten. bence hamişsin seeeen
iştahım da yok gibi canım hiçbirşey istemiyor çok ilginç ilk defa hayatımda böyle bir dönemdeyimbuschy görümcenin kaç aylık bebeği
4 gündür patron yok bugün bi geldi pir geldi iş üzerine iş yetişemiyooruummmm
10 günmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
annemle bende aynıyız canım. annem ilk gece hiç anlamamış bile benimde öyle oldu. çooooook az bi kan geldi o kadar. bide hamileliğini hiiiiç anlamamış annem. öğrendiğinde 4 aylıkmış bebek
benimde öyle olur inşallah. ağrısız sızısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?